MasterChef България, Тема 2

• 52 192
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София

А за нагласеното - личи си от самолет, че рецитират.

Малко са хората които имат непринудено държание пред камера. Нормално е, някои се притесняват, на други им е неловко. Шоуто е чудесно, гледам го с удоволствие и от моя самолет не личи никаква рецитация. Laughing

Особено това с годежния пръстен беше най-естественото изиграване, което не беше по сценарий. А пък снимките на участниците по домовете им и там разните му репортажи, те са спонтанни и случайни.

# 571

Малко са хората които имат непринудено държание пред камера. Нормално е, някои се притесняват, на други им е неловко. Шоуто е чудесно, гледам го с удоволствие и от моя самолет не личи никаква рецитация. Laughing

Особено това с годежния пръстен беше най-естественото изиграване, което не беше по сценарий. А пък снимките на участниците по домовете им и там разните му репортажи, те са спонтанни и случайни.

Нали знаете, че предаването не е на живо  newsm78   Разбира се, че когато изберат участниците, после снимат по домовете им или където им е удобно. За да разкажат за себе си. В американския формат е същото. Вече са сготвили, снимали са, знаят кой е победил и т.н., но ги карат за разкажат, какво са мислили и чувствали по време на цялото готвене.

# 572
  • София

Нали знаете, че предаването не е на живо  newsm78   Разбира се, че когато изберат участниците, после снимат по домовете им или където им е удобно. За да разкажат за себе си. В американския формат е същото. Вече са сготвили, снимали са, знаят кой е победил и т.н., но ги карат за разкажат, какво са мислили и чувствали по време на цялото готвене.

А годежара си носеше пръстена в джоба случайно. А дали пък не е имало и предварителни разговори с участниците за уточняване на тези прословути важни житейски моменти и съответно обсъждане върху какво да се наблегне ?

# 573
  • София
Защо постоянно трябва да се търси под вола теле?

Не може ли просто да се наслаждавате на едно предаване без да се търсят кусури? Шоуто е хубаво, учстниците и журито са страхотни. Няма начин да няма части, които са режисирани, все пак това не е реалити тип ББ.

# 574
Разбира се,че това какво мислят участниците е снимано после.
Просто гледайте!

# 575
Може да са го обсъждали и какво от това? Едва ли са го насилили да й предложи пред камерата, той се е съгласил. Идеята е да разберем повече за хората, това не се прави само у нас. Ако сравните с форматите, излъчвани в чужбина, ще видите, че нашите не се престарават особено (за разлика от други формати), а така се прави като цяло  Peace

# 576
  • София
На мен ми харесват и драмите и кюфтетата. Спазено е всичко от формата по принцип.

# 577
Абе ББ беше доста по-нагласен  Wink

# 578
  • Пловдив
От тази тема разбрах, че Дарин е блогър. Може ли да ми кажете кой блог списва.

Много ми харесва шоуто. Иска ми се журито да е малко по описателно по отношение на храната която опитва. Поне американския вариант е така, но си давам сметка, че и това не е лесно.

# 579
  • Berlin
Освен това преди кастинга, който даваха в началото, имаше още един. Носили са ястия на предварително жури, което обаче не знам какви хора са били. По бТВ даваха репортажи няколко пъти, така че още оттам да направили предварителен набор на истории.

# 580

Нали знаете, че предаването не е на живо  newsm78   Разбира се, че когато изберат участниците, после снимат по домовете им или където им е удобно. За да разкажат за себе си. В американския формат е същото. Вече са сготвили, снимали са, знаят кой е победил и т.н., но ги карат за разкажат, какво са мислили и чувствали по време на цялото готвене.

А годежара си носеше пръстена в джоба случайно. А дали пък не е имало и предварителни разговори с участниците за уточняване на тези прословути важни житейски моменти и съответно обсъждане върху какво да се наблегне ?
[/quote]

Меги Л. го е написала много ясно. Разбира се, че е имало разговори с участниците. Разбира се, че са подбрали такива с по-интересни истории. Пак ще го напиша, защото явно някои хора четат избирателно.Концепцията на формата е такава. Не бъди толкова черноглед. Стига с този негативизъм. Гледай шоуто и се наслаждавай, ако пък не ти харесва прави това което ти е приятно и не се натоварвай с него.

# 581
  • София

http://fkusno.com/

# 582
  • in Wonderland

Заповядай!

цък

# 583

Тази жена Кристина, ми се струва много мила и с дооооста опит, дано да стигне по-далеч.
Аз и друго недоумявам просто, как може да пускат човек, който е веган и изпитва погнуса от месото с претенции за шеф готвач? Изключително много ме дразни това момиченце и снощната и нацупена физиономия показа тотално невъзпитание и уважение към журито. Как човек, който изпитва погнуса да пипа дори кайма, след това ще може да я приготвя и ястията, който тя ненавижда с месо да бъдат вкусни? Нещо приготвено с погнуса и нежелание не знам как може да бъде вкусно, а ако спечели тя, ще и се налага да приготвя такива ястия. Изгониха къде, къде по-кадърни кулинари заради много малки грешки, а ми оставиха тая претенциозна лигла да продължи.

Peace

И аз така мисля.

Иначе бих яла пилешка супа с девисил, но такава с чесън и дафинов лист - не, въпрос на вкус.

# 584
Веган или вегетарианец, като се е явила я оценяват според това, което показва. Ако месните й ястия са вкусни и добре изглеждащи, няма да я изгонят

Общи условия

Активация на акаунт