Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 609
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Момичета, усещам бебчето да рита страшно ниско, чак под самия корем направо на триъгълника. Много е неприятно, сякаш ще пропадне всеки момент. Аз го нося ниско, но това чувство в момента е доста плашешто.. създава някаква фалшива представа, че едва ли не рита в самото влагалище... на някоя от вас дали и се е случвало. 29г.с. съм ако има значение.
Да, и аз бях така, а до самия край вече имах чувството, че ще изпадне докато ходя, но родих на термин. Ако шийката е затворена, няма място за притеснения:)

# 106
Момичета, усещам бебчето да рита страшно ниско, чак под самия корем направо на триъгълника. Много е неприятно, сякаш ще пропадне всеки момент. Аз го нося ниско, но това чувство в момента е доста плашешто.. създава някаква фалшива представа, че едва ли не рита в самото влагалище... на някоя от вас дали и се е случвало. 29г.с. съм ако има значение.
И аз така бях,беше доста странно,даже усещах някакъв натиск ниско долу и се шашках,мислех,че правя разкритие.Нищо такова нямаше,а освен  ако не родя утре,ще преносвам .Simple Smile

# 107
Много благодаря за отговорите. Имам само още един въпрос.  Пия прахчета диаспорал 300. На листовката пише по 1на ден, а аз вече пия по 2 повече от месец(бяха ми предписани по толкова), защото когато се опитам да намаля на 1 и контракциите зачестяват значително.Според вас дали това може да навреди?

# 108
Много благодаря за отговорите. Имам само още един въпрос.  Пия прахчета диаспорал 300. На листовката пише по 1на ден, а аз вече пия по 2 повече от месец(бяха ми предписани по толкова), защото когато се опитам да намаля на 1 и контракциите зачестяват значително.Според вас дали това може да навреди?
Не мисля,даже понякога предписват доста по-големи дози магнезий.

# 109
Пресъхвала ли ви е устата в началото на бременността и това нормално ли е?

# 110
На мен не ми е пресъхвала. Пусни си кръвна захар за всеки случай.

# 111
Здравейте. Бременна съм в 35 седмица и от 2,3 дни ми се случва внезапна рязка болка ниско в корема, точно 2,3 секунди и спира. След малко пак. Дали на някоя от вас и се е случвало. Благодаря предварително.
На мен ми се случваше втория път, беше много гадно. Питах много пъти и не можаха да ми обяснят от какво е, мина ми няколко месеца след раждането, сега като забременях го усещах няколко пъти, но спря.

# 112
Момичета,знаете ли дали боли ваденето на конци при нормално раждане

# 113
Момичета,знаете ли дали боли ваденето на конци при нормално раждане
При нормално раждане за какви конци става дума? Тия, които ако се наложи да те резнат малко ли? Те се абсорбират от организма в повечето (почти всички)случаи.

# 114
Това след раждането ли имаш предвид?
Не, не боли.

# 115
Здравейте мами, отдавна ви следя, но не съм участвала активно в дискусиите до сега. Има обаче нещо, което ме тревожи тези дни и искам да попитам дали се е случвало и на някоя от вас.
Бременна съм в 29 г.с. и миналата седмица започнахме основен ремонт. Нямам къде другаде да ида, за да не съм около миризмата на бои и през деня съм по разходки навън, но вечер все пак спим в една от стаите, които все още не е ремонтирана. От няколко дена се нанесохме в старата си спалня, като изчакахме 3 дена след като боядисаха, изциклиха паркета и го лакираха, но все още миризмата на лак е доста силна,а и е студено вечер и не мога да оставя прозореца отворен. Знам че това в никакъв случай не е полезно за бебео но гледам само да спя в нея, а през деня да съм навън.
Доста дълъг и объркан стана този пост, за което се извинявам, но исках да попитам случвало ли се е на някоя от вас да прави ремонт докато е била бременна?

# 116
Здравейте мами, отдавна ви следя, но не съм участвала активно в дискусиите до сега. Има обаче нещо, което ме тревожи тези дни и искам да попитам дали се е случвало и на някоя от вас.
Бременна съм в 29 г.с. и миналата седмица започнахме основен ремонт. Нямам къде другаде да ида, за да не съм около миризмата на бои и през деня съм по разходки навън, но вечер все пак спим в една от стаите, които все още не е ремонтирана. От няколко дена се нанесохме в старата си спалня, като изчакахме 3 дена след като боядисаха, изциклиха паркета и го лакираха, но все още миризмата на лак е доста силна,а и е студено вечер и не мога да оставя прозореца отворен. Знам че това в никакъв случай не е полезно за бебео но гледам само да спя в нея, а през деня да съм навън.
Доста дълъг и объркан стана този пост, за което се извинявам, но исках да попитам случвало ли се е на някоя от вас да прави ремонт докато е била бременна?
Правихме основен ремонт,когато бях в 8-ми месец,мъжа ми го нямаше и трябваше аз да стоя 3-4 дена с майсторите (бях ги оставила сами един ден и бяха объркали плочките в банята),та се надишах на бои и лакове,не е било полезно сигурно,но оставях навсякъде отворени прозорци,нищо че беше януари.2 дни след ремонта вече си спях в нас,имаше миризма на бои поне една седмица след това.В 6-ти месец с мъжа ми лепихме тапети.Проветрявай през деня ,докато те няма.

# 117
Благодаря ти за бързия отговор, наистина ме успокои, че тука всякакви доброжелатели ми бяха изкарали акъла  Simple Smile

# 118
Днес си направих тест и ми излезнаха 2 чертички,но втората беше много бледа и след 1-2 мин стана бяла .и това какво означава сега бременна ли сьм или не

Направи си нов тест след няколко дни. И при мен първият беше с много бледа 2 черта и чак не вярвах, мислех, че е дефектен, но сега вече съм 9я месец

# 119
Здравейте мами Simple Smile Имам въпрос в 4гс съм, нормално ли е  да имам леки болки долу или по скоро то не са болки, а нещо като дърпане и гъделичкане Simple Smile а съм чак 7.04. на контролен преглед има ли от какво да се притеснявам

Общи условия

Активация на акаунт