Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 536
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, може ли в ранна бременност (8г.с.) да се пие разстворим 1000мг витамин Ц или да си продължавам на цедените лимони? newsm78 благодаря Peace

# 91
Бубстър, мисля, че винаги е по-добре да приемаш витамин С от естествен източник. Аз съм в 11 г.с. и също цедя лимони  Peace.

# 92
Здравейте. Бременна съм в 35 седмица и от 2,3 дни ми се случва внезапна рязка болка ниско в корема, точно 2,3 секунди и спира. След малко пак. Дали на някоя от вас и се е случвало. Благодаря предварително.

И според мен са контракции обади се на лекарят ти и му кажи ако трябва да отидеш в болницата аз съм в 36 седмица и имам контракции 

Странното е, че нямам стягане като при контракции. И тъй като съм на преглед другата седмица искам мнение за да знам дали да й звъня по- рано или да си изчаксм датата. Но ако продължава ще се обадя.

Ако ме питаш мене нищо не ти пречи да се обадиш  да кажеш какво усещаш .... Пък ако доктора прецени ще изчакате датата за прегледа ... Simple Smile

# 93
Здравейте, бременна съм в 28г.с и искам да си пусна мб на влагалищен секрет, защото от 2-3дни поддържам температура 37.2-37... Пкк е супер, левкоцитите са в норма.. Основния ми въпрос е-пречи ли това, че слагам утрогестан на изследването?

# 94
Zdraveite ot men.Iskam da vi popitam poneje neznam vse oshte dali sam bremenna,tezi.priznaci.koito.gi.imam.oznachavat li che sam.bremenna? Otpadnalo mi e,vie mi se svqt,gadi mi se i imam ysilino bqlo techenie- ot 1-2 sedmici gi imam tezi.priznaci.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 21:11 от AnMary

# 95
Като ти закъснее цикъла си направи тест и ще разбереш.

# 96
Момичета имам въпрос и понеже ме тормози питах и в друга тема ,но там никой не ми отговаря.
Бременна съм в 12седмица и при последният преглед в Майчин дом видяха че имам раничка,която е третирана и уж я нямаше и сега пак се е появила,която кърви и доктора каза че има кръв в матката ,която е останала вътре.Притеснявам се за бебчето ,казаха че всичко е наред за него,но тази кръв вътре ме притеснява тя не се изтича ами си седи вътре?!
И другото ,което исках да питам дали може да се прави секс в този случай?!Много благодаря!  bouquet

Според мен никой не ти отговаря, защото никой не може. Не сме медицински лица и няма как да знаем. Задай ги на следящия те лекар. Желая ти много услех и всичко да мине безпрепятствено.  Hug

# 97
  • Sofia
Момичета, искам да питам до кой месец от бременността може да се лети със самолет ( разтоянието е 2 часа, ако има някакво значение) Rolling Eyes

# 98
Здравейте, бременна съм в 28г.с и искам да си пусна мб на влагалищен секрет, защото от 2-3дни поддържам температура 37.2-37... Пкк е супер, левкоцитите са в норма.. Основния ми въпрос е-пречи ли това, че слагам утрогестан на изследването?
Аз също ще си правя МБ живот и здраве след две седмици и лекарката ми каза два дни преди изследването да го слагам анално или да го пия, за да се изчисти влагалището.

# 99
Момичета, искам да питам до кой месец от бременността може да се лети със самолет ( разтоянието е 2 часа, ако има някакво значение) Rolling Eyes

Различните компании имат различно мнение по въпроса. За нискотарифните обикновено не те искат някъде след 30-та седмица (не помня точно, може и дори 28-ма да е). За други някъде 45 дни преди термина вече не може. Аз летях в шестия месец и бях с особени привилегии, беше хубаво. Simple Smile Всяка компания си го пише.

# 100
  • Sofia
Мерси за отговора:)

# 101
Днес си направих тест и ми излезнаха 2 чертички,но втората беше много бледа и след 1-2 мин стана бяла .и това какво означава сега бременна ли сьм или не

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 14:15 от p.m.g

# 102

Не сме врачки и не можем да ти отговорим. Има лекари и прегледи за въпросите ти.

# 103
Пусни си кръвен и той ще ти отговори на 100%.

# 104
Момичета, усещам бебчето да рита страшно ниско, чак под самия корем направо на триъгълника. Много е неприятно, сякаш ще пропадне всеки момент. Аз го нося ниско, но това чувство в момента е доста плашешто.. създава някаква фалшива представа, че едва ли не рита в самото влагалище... на някоя от вас дали и се е случвало. 29г.с. съм ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт