Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 85 538
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Имам доста неприятни зачервявания по лицето, по-точно м/у устата и бузите, не съм изобщо предразположена към такъв вид "екстри".
Влизам вече в 6-ти месец,ако има значение.
 Знам за посещението при дерматолог, на гости съм,нямам опция за ходене на лекар поне две седмици. По-лесно ми е да пробвам с крем, ако някой има нещо предвид, ще се радвам да сподели. Имам някакъв спомен за крем "Кокона", гледах му инфото, пишеше,че е избелващ, дали няма да стане по-кофти,ако го слагам, нали сега слънцето става повече, да не стана на по-големи петна от него? Приемам всякакви съвети/идеи.  Peace

# 331
  • Габрово
http://prikachi.com/images.php?images/480/8073480n.jpg
9 ден след ОВУ тест направен вие виждате ли нещо или аз си внушавам. Очаквам, по скоро не очаквам МЦ на 28.04

# 332
Имам доста неприятни зачервявания по лицето, по-точно м/у устата и бузите, не съм изобщо предразположена към такъв вид "екстри".
Влизам вече в 6-ти месец,ако има значение.
 Знам за посещението при дерматолог, на гости съм,нямам опция за ходене на лекар поне две седмици. По-лесно ми е да пробвам с крем, ако някой има нещо предвид, ще се радвам да сподели. Имам някакъв спомен за крем "Кокона", гледах му инфото, пишеше,че е избелващ, дали няма да стане по-кофти,ако го слагам, нали сега слънцето става повече, да не стана на по-големи петна от него? Приемам всякакви съвети/идеи.  Peace
Щом е зачервено вероятно става въпрос за кожно раздразнение и според мен избелващ крем не е подходящ. По-добре пробвай успокояващ крем. Аз лично в подобни случаи използвам Здраве

# 333
Габриел@, вероятно е от качеството на снимката, но аз лично нищо не виждам...

# 334
  • Габрово
Възможно е фея, утре ще пробвам пак на хубава светлина, пък може и да си внушавам нещо то от очакване  #Crazy може да лудне човек  Laughing

# 335
И аз нищо не виждам, изчакай закъснение и си направи пак тест.
На мен такава лентичка 2-3 дни преди цикъл ми даде отрицателен резултат, но на 1ви ден закъснение Престо ми показа.

# 336
  • Габрово
Ха сега  Crazy интересно само един ден и чудото звучи страхотно.Ще послушам съвета ти, пък и то не остана ейго къде е 28.04 ще пиша обезателно.А ако наистина излезя бременееща,ще се сметна за врачка с тия въображаеми мои чертички дето само на мен ми се привиждат Joy ще се местя в Канал 3 тогава  hahaha да бая

# 337
  • София
Gabriel@, аз също не виждам 2ра чертичка. Изчакайте закъснение и повторете теста.
Или си направете кръвен.

# 338
  • Габрово
Ще се чака...  Rolling Eyes Благодаря ви за навременноте отговори момичета.

# 339
Може ли да се кърми при температура над 37.5?

# 340
Може ли да се кърми при температура над 37.5?
Не само че може, но е и препоръчително.

# 341
Аз пък виждам втора чертичка, но мнооооооооого много бледа. Дано да почервенее хубаво  Crazy

# 342
  • Габрово
Благодаря ти Marissa за пожеланието  Hug

# 343
Здравейте мами,днес съм на преглед,при доктора за пръв път дали ще можем да види бебенцето според вас,за втори път ми е,но първия път отидох по късно и се видя,сега не знам казват,че след 10-ия ден може да се види. Simple Smile

# 344
Здравейте, един бърз въпрос, в 7-ма седмица съм и до сега не ми се гадеше, но днес нещо от сутринта ту ми се гади, ту ми минава. Доктора ми беше казвал за таблетки Emil при гадене, някой пил ли ги е и какви са вашите начини за преодоляване на гаденето?

Общи условия

Активация на акаунт