Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 85 551
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря, може да пробвам това с краставицата, със сигурност няма да навреди ако не помогне Simple Smile

# 316
И един приятен начин, с ванилов сладолед Simple Smile

# 317

мммм , това ще го пробвам ( не бях го чувала до сега )  Hug  bouquet

# 318
Момичета, кажете как се справяте с киселините?
1/2 ч.л. сода за хляб

Честно казано не виждам как ваниловият сладолед би неутрализирал киселините. Чисто химично не е възможно.

# 319
И аз имам киселини.Справям се с Гавискон на хапчета и много газирана вода. Grinning

# 320
Ами аз нямам киселини, има предишната Б нямах. Споделям просто опит от познати, на няколко момичета им действа, спира им киселините. Иначе за химичен състав и действие изобщо не претендирам Simple Smile Ако не помогне, поне няма да навреди, а е приятен опит Simple Smile

# 321
Ако не помогне, поне няма да навреди
Съвсем не е така. Сладоледът се прави от мляко, а млякото повишава киселинността.

Да не говорим, че сладоледът качва кръвната захар и нивото на отложени подкожни тлъстини. За хора с проблеми с теглото или с обработката на захарта приемът на сладолед определено може да е рисков фактор.

# 322
На мен много ми помагаше содата.Вършеше чудесна работа.Имало е случей направо възух не можех да си взема от киселини, но с една газирана водичка за отрицателно време всичко минаваше Peace

# 323
На мен ми помага само и единствено прясно мляко.

# 324
На мен ми помогна спирането на тестените продукти. Нищо с бяло брашно, нито хляб, нито паста, нито пица...

# 325

Ами лекарство.....Талцид е позволен. Аз не съм привърженик по принцип, но понякога само той помага.

Содата, газираната вода и пр. подтискат киселините за кратко, след което се връщат с пълна сила.
Иначе без храни, които предизвикват киселини, понякога полулегналото положение спасява, някой тук беше писал за краставица преди лягане, но не съм го пробвала.....Пък в крайна сметка хубавото е, че няма да е вечно така, ако това изобщо е успокоение...
Имах киселини само около седмица,но изяждат една ябълка преди лягане и спях на по-висока възглавница и нямаше проблеми.

# 326

Ами лекарство.....Талцид е позволен. Аз не съм привърженик по принцип, но понякога само той помага.

Содата, газираната вода и пр. подтискат киселините за кратко, след което се връщат с пълна сила.
Иначе без храни, които предизвикват киселини, понякога полулегналото положение спасява, някой тук беше писал за краставица преди лягане, но не съм го пробвала.....Пък в крайна сметка хубавото е, че няма да е вечно така, ако това изобщо е успокоение...

При мен газираната вода имаше траен ефект,а не временен.Както казах и по горе имах такива силни киселини,че чак въздох не ми стигаше.Содата помогна... е до следващата неподходяща храна.После пак на ново.

# 327
  • Плевен
Здравейте случвало ли ви се е да имате топченце на гърдата? Аз имам на дясната мислех, че е пъпка сега уж да я стисна и се оказа топченце от какво може да е аз съм на преглед в понеделник, но да си питам  Simple Smile

# 328
Момичета, консултирайте се с лекарите си и не търпете киселините. Аз като бях бременна от 4я месец бях с ужасни киселини-всеки ден, от всякаква храна/освен макарони със сирене/ и си търпях и се правех на мъж дето се казва.... Резултата се появи няма и месец след раждането-гастрит, рефлукс и ми махнаха и жлъчката. Дано при никой да не се получи така... иначе много дъвчех дъвки от 5ст. сладките. От тях ми минаваше - понякога само докато дъвча, понякога и до следващото хранене.

# 329
  • Пазарджик
При мен действат много лютиви дъвки(н.п-р орбит със снежинката) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт