Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 85 491
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен
Здравейте мами искам да ви се похваля, че на 2май ми се роди прекрасна дъщеричка, не по планувания начин, но пък всичко си заслужаваше  : ))

# 406
Честито, Натали! Вече трябва да сте удома. Бързо възстановяване за теб и много щастливи дни за цялото ти семейство!

Как се казва малката?

# 407
Жива и здрава да е и много да те радва!  bouquet

# 408
Да ти е жива и здрава принцеската   bouquet  bouquet  bouquet

# 409
Да ти е жива и здрава малката принцеска и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 410
Здравейте днес ми е 4-ти ден от закъснението, а вчера ми отчете две чертички. Но се притеснявам, че преди това няколко теста показаха отрицателни резултати. И пих два пъти течен аналгин защото ме цепеше яко главата. дали е станало нещо на бебето? Ще ходя на лекар в понеделник, но ми е яко притеснено. изчислих, че съм в 5 седмица и направо не мога да се нарадвам, защото имам едно неуспешно инвитро и три годишен опит за забременяване.

# 411
Едни доктори ще ти кажат, че може да навреди, а други , че толкова рано не  са започнали да се формират  органите на плода, а и има доста време докато оплодената яйцеклетка се имплантира в стената на матката, което значи, че на пратика  тя няма връзка с крвообращението на майката. Поне аз доколкото разбирам си пила аналгина преди да знаеш за бременноста си. Не пий нищо повече. Успешно бременеене.

# 412
Олив, и според мен всичко е наред. Гледай да пиеш оптималното за теб количество вода, особено ако ядеш много солено или сладко, както и в по-топлите/горещи дни.

Спокойна бременност!

# 413
Здравейте днес ми е 4-ти ден от закъснението, а вчера ми отчете две чертички. Но се притеснявам, че преди това няколко теста показаха отрицателни резултати. И пих два пъти течен аналгин защото ме цепеше яко главата. дали е станало нещо на бебето? Ще ходя на лекар в понеделник, но ми е яко притеснено. изчислих, че съм в 5 седмица и направо не мога да се нарадвам, защото имам едно неуспешно инвитро и три годишен опит за забременяване.
Според мен няма проблем-аз също преди да разбера,че съм бременна пих и антибиотици,и 10 дена много силни обезболяващи,ходих при 4-ма лекари за мнение,всички ми казаха че седмица след закъснението няма как да се навреди на плода.Малко не го обясних както трябва,но ... Simple Smile

# 414
Natally ,честито :* Да е жива и здрава малката принцеска Simple Smile !

# 415
Благодаря ви за бързите отговори. За първи път видях двете черти след 4 години опити и едно неуспешно инвитро миналата година. Сега се притеснявам дали всичко ще е наред. Имам болки и изпих едно нош па, за да не се получи спазъм. иначе съм на лекар чак в четвъртък. Пих фолиева киселина, но я спрях преди месец, защото се отчаях да виждам само минуси на теста. като разбарх пак почнах да я пия. Дано всичко е наред докрая

# 416
Благодаря ви за бързите отговори. За първи път видях двете черти след 4 години опити и едно неуспешно инвитро миналата година. Сега се притеснявам дали всичко ще е наред. Имам болки и изпих едно нош па, за да не се получи спазъм. иначе съм на лекар чак в четвъртък. Пих фолиева киселина, но я спрях преди месец, защото се отчаях да виждам само минуси на теста. като разбарх пак почнах да я пия. Дано всичко е наред докрая
Стискам палци да бъде наред всичко. Hug

# 417
Здравейте мами искам да ви се похваля, че на 2май ми се роди прекрасна дъщеричка, не по планувания начин, но пък всичко си заслужаваше  : ))

Natally, честито момиченце! Да ви е жива и здрава!   bouquet

Момичета, вторник прокървих за кратко и сега съм на прогестерон, но след това през всички тези дни имам кафяво-сиви капчици, като вчера бяха по-скоро сиви. Доки все още не ме е прегледал, защото каза да лежа и вероятно днес или в понеделник ще ида на преглед. Някоя от вас да се е сблъсквала с подобно нещо? И още нещо, което ме притеснява е, че симптомите изчезнаха през последните дни, единствено имам сърбеж по зърната. Личният ми каза, че е нормално да намалеят симптомите защото вече съм в 11та г.с.

# 418
Кафявото течение е най-вероятно остатъчна кръв от прокървяването. Нормално е да намаляват симптомите, даже повечето ще приключат завинаги (за щастие  Wink)

# 419
kle0patra, много благодаря!  Hug Ще се постарая днес да отида доки да ме види за мое успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт