Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 85 494
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Едва ли е мигрена, тя продължава дни, дори седмици наред. Имаш лош ден, търпиш и толкова. Има едни охлаждащи лепенки, запазват леко положението. Аз страдам от много тежко главоболие и много добре те разбирам. Сега, докато кърмя, продължавам да не мога да пият нищо...

Аз също съм се притеснявала, когато са ми изчезвали симптомите. Съвсем нормално е, няма място за паника.

# 391
Здравейте и от мен. Много съм притеснена и се надявам да намеря малко успокоение сред вас. Вчера бях на преглед за установяване на бременност след положителен тест. Доктора каза че по последна менструация трябва да съм в 7 г.с.  а по измерването на плодното сакче ехографа показва 5едмица и 2 дни. и е твърде рано да се види друго. Каза ми да отида след 3 седмици за да видим има ли сърдечна дейност и дали се развива. Много ме притесниха тези две седмици несъответствие, да не би да се окаже кухо яйце. Докторът каза че може да е станало просто по късно бебето, но аз съм почти убедена че съм нямала късна овулация и не е това причината. Някой от вас имал ли е подобна случка с такова несъответствие в ранните седмици. Много съм се паникьосала, а знам че не е добре

# 392
Аз имах такова несъответствие,даже и по-голямо ще да е било,може би,защото ми лепнаха направо диагнозата кухо яйце,след което последва една седмица безнадежден плач,докато чаках матката сама да отхвърли плодния сак....Да,ама не.
В последствие си наваксахме и седмици и всичко,спокойно. Hug Лека бременност ти желая!

# 393
Много ти благодаря за отговора, искрено се надявам и при мен да е така и всичко да си дойде на мястото със следващия преглед. Просто незнам как ще издържа още почти три седмици до следващия преглед. Направо мира не ми дава тази мисъл че нещо може да не е наред.
Твоят отговор ми вдъхна кураж.

# 394
Здравейте , искам дали някой е имал същия проблем като мен
имах силни болки в дясно отидох на лекар,той каза напрежение в матката и ми изписа магнерот...пия го 4 дни,лежа и днес пак имам остра болка в дясно,изпих 1 хапче ношпа и утре пак съм на лекар....дали на някои се е случвало подобно нещо....в 4 месец съм и до сега все съм имала различни болежки,но не и такива болки..плаша се вече....

# 395
Момичета знам че не е хубаво да се панирам но не мога да спра да се притеснявам.Бременна съм в 5 седмица преди 2 дни бях на лекар и видяхме гастационното сакче.От днес обаче ми изчезнаха всичките симптоми нито гърдите ме болят нито усещам напрежение ниско долу!Имам 1 мисед и това е дълго чакано дете(2год) затова и тръпна от страх да не се повтори случката.Иначе зацапване нямам или някакви неразположения.Дайте съвет моля ви случвало ли се е на някой внезапно да му изчезнат симптомите на преглед съм чак на 8!Благодаря предварително

Всички симптоми с течение на времето изчезват, появяват се нови и така. Няма как 9 месеца да имаш едни и същи усещания. Ако липсата им ти създава голямо безпокойство, просто посети лекар извънредно. От моя скромен опит, напрежението ниско долу усещах около седмица след като видях двете черти, гърдите ми никога не са били напрегнати. Между 6 г.с. и 9 г.с. всичко беше песен и след това като се почна едно гадене и повръщане, та до средата на 5ти месец..
Леко бременеене ти желая, само положителни емоции и здраво бебе на финала  Hug

# 396
Мами,дайте съвет как да се справя с безсънието? Sad В почти 8 месец съм,цяла нощ не мога да спя  Cry Sad Sad

# 397
Мами,дайте съвет как да се справя с безсънието? Sad В почти 8 месец съм,цяла нощ не мога да спя  Cry Sad Sad
Питай следящия те лекар дали можеш да пиеш мелатонин.

# 398
От 8-ми месец до края почти не съм спала.Simple Smile Беше ми кошмар просто ,спи ми се,но не мога да заспя.А после на работа умирах за сън.Чаша топло мляко с мед понякога помагаше,но слаба работа.Simple Smile

# 399
Здравейте дами   bouquet!
Аз вече съм в 5-ти месец и само ми се спи  smile3507. С първата бременност след 7 месец не можех да спя. Гледах филми, сериали, четях книги преподреждах стаята на бебето и когато ми се доспи тогава. Все пак обърнете се към проследяващият лекар.

Някоя от вас раждала ли е в Света София, бившата Тина Киркова? Вярно ли е, че там бебетата са предимно с майките си и ги взимат само два пъти през деня за малко?

# 400
Мишел, по- объркан пост не съм чела до сега.
Аз съм раждала там, но има тема тук във форума посветена на болницата, намери я и пиши там.

# 401
Не разбирам забележката. Поздравих, представих се. Видях, че някой е писал за безсънието и писах аз как съм се справяла. След това в нов абзац попитах това, което ме интересува. Явно има някакви изисквания...?!

Благодаря за насоката!

# 402
Няма никакви изисквания, но не си личи, че си цитирала някого. През цялото време мислех , че говориш за себе си и когато стилът се смени звучеше така все едно сама си даваш съвет. Няма проблем. Бих ти отговорила за болницата, но е по- хубаво да прочетеш сама, понеже нещата се променят често. Е няма да се промени това с бебетата и че те са при майка си, но все пак.

# 403
Може, все пак съм бременна.... Grinning.

Ще знам да цитирам друг път, за да е по-ясно.

# 404
Може, все пак съм бременна.... Grinning.

Ще знам да цитирам друг път, за да е по-ясно.

Joy Да де то и ние затова трудно схващаме, но ей така нагледно да видиш как да цитираш Wink

Общи условия

Активация на акаунт