Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 520
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Дами мога ли да си използвам хининовия шампоан, понеже никъде не пише за употребата при бременност?

# 76
Дами мога ли да си използвам хининовия шампоан, понеже никъде не пише за употребата при бременност?
Не пречи,аз дори се боядисах в 6-я месец

# 77
Аз също съм на мнение ''по-добре нищо да не знам'' че каквато съм паника ... ooooh! ноо поне да си имам някаква представа какво ме очаква Simple Smile
Аз пък се чувствам по-уверена,когато знам какво да очаквам.То е ясно,че няма как да разбера,докато не мине раждането,но поне в общи линии да знам как протичат нещата и вариантите за действие.Планове не си правя обаче.Simple SmileПросто се моля всичко да бъде наред.

# 78
Да,това е най-важното - всичко да е нормално и да е наред  Peace

# 79
ноо поне да си имам някаква представа какво ме очаква Simple Smile
Неописуемо е това, което те очаква. Hug
От опит да ви кажа, че не може да се опише и не можете да бъдете подготвени- винаги е различно, раждала съм два пъти и разликата беше огромна. Да вярно е, че контракциите могат да са много болезнени, че прегледа за разкритие не е особено приятен, но всичко се изпарява в момента в който ви покажат бебенцето.

# 80
Демек в 6 месец няма опасност от натиска да му е станало нещо,така ли? Simple Smile

# 81
Нашето е около 14-15 .... Бебето е добре защитено,нали? Сиси ти ходи ли на лекар ?Ако,да ,какво ти казаха? (след случката с кучето) ?

Ходих днес на лекар, но не във връзка с кучето. Всичко е наред с бебето ми, даже не съм и питала за случката.
Бебето реално е добре защитено, но все пак трябва да внимаваме. Аз гледам да лежа настрани и ако видя, че кучето идва и скача, а съм по гръб си слагам ръцете на корема или се обръщам в повечето случаи.

# 82
Здравейте. Бременна съм в 35 седмица и от 2,3 дни ми се случва внезапна рязка болка ниско в корема, точно 2,3 секунди и спира. След малко пак. Дали на някоя от вас и се е случвало. Благодаря предварително.

# 83
Днес се връщам от преглед, бях при втория ми проследяващ лекар. Каза, че не пия достатъчно вода, показа ми бебчо на монитора и ми обясни,че в момента плацентата ми го притиска, затова е важно да пия много вода. Каза,че бебо е ок, но това за водата ме притесни. На монитора ми изглеждаше, все едно имам предна плацента.Имаше много работа, не посмях да задавам повече въпроси, и ето ме, умираща от притеснение...Споделете моля, мнение?

# 84
Днес се връщам от преглед, бях при втория ми проследяващ лекар. Каза, че не пия достатъчно вода, показа ми бебчо на монитора и ми обясни,че в момента плацентата ми го притиска, затова е важно да пия много вода. Каза,че бебо е ок, но това за водата ме притесни. На монитора ми изглеждаше, все едно имам предна плацента.Имаше много работа, не посмях да задавам повече въпроси, и ето ме, умираща от притеснение...Споделете моля, мнение?
Помня,че ми бяха казали,че ако имаш контракции в по-ранните месеци,трябва да се пият повече течности.По време на тези контракции бебето се притиска един вид и не е добре - така ми обясни моя лекар.Повече вода се пиело и при намалени околоплодни води. Едва ли има повод за притеснение,щом не ти е казал нищо друго.Аз също не мога да пия много вода,повече от 1 л не мога.

# 85
Лудетина,благодаря ти много! Сложила съм си до мен бутилка и пия на малки глътки след всяко ходене до 00 -- също. Ще се напънем,няма начин. Hug

# 86
Здравейте. Бременна съм в 35 седмица и от 2,3 дни ми се случва внезапна рязка болка ниско в корема, точно 2,3 секунди и спира. След малко пак. Дали на някоя от вас и се е случвало. Благодаря предварително.
Да не са контракции? Най-добре се консултирай с лекар.

# 87

И според мен са контракции обади се на лекарят ти и му кажи ако трябва да отидеш в болницата аз съм в 36 седмица и имам контракции 

# 88

И според мен са контракции обади се на лекарят ти и му кажи ако трябва да отидеш в болницата аз съм в 36 седмица и имам контракции 

Странното е, че нямам стягане като при контракции. И тъй като съм на преглед другата седмица искам мнение за да знам дали да й звъня по- рано или да си изчаксм датата. Но ако продължава ще се обадя.

# 89
Момичета имам въпрос и понеже ме тормози питах и в друга тема ,но там никой не ми отговаря.
Бременна съм в 12седмица и при последният преглед в Майчин дом видяха че имам раничка,която е третирана и уж я нямаше и сега пак се е появила,която кърви и доктора каза че има кръв в матката ,която е останала вътре.Притеснявам се за бебчето ,казаха че всичко е наред за него,но тази кръв вътре ме притеснява тя не се изтича ами си седи вътре?!
И другото ,което исках да питам дали може да се прави секс в този случай?!Много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт