Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да използвате шампоан с хинин по време на бременност?
Може ли латексът да бъде вреден за мен и бебето по време на ремонт в детската стая?
Безопасно ли е да се използва гел лак по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да използвате шампоан с хинин по време на бременност?
-
Може ли латексът да бъде вреден за мен и бебето по време на ремонт в детската стая?
-
Безопасно ли е да се използва гел лак по време на бременност?
-
Нормално ли е да имате болки в яйчниците през третия месец на бременността?
-
Какви бикини трябва да носите след раждане?
Не мога да ходя от болки. Имам чувството, че ще се разпадна. За разширяване на симфизата става въпрос, 21 г.с. Първият път също имах такива болки, но от по-късен срок на бременността, не толкова интензивни и от време на време дори спираха. Сега са непрекъснати, вече повече от месец
Ако се разходя по-дълго време после не мога да се изправя. Положението е наистина сериозно. Единственото, за което се сещам е арника, но знам че имаше някакво отношение с раждането и се чудя дали може. Не знам дали има смисъл да звъня на лекаря ми, той ми беше казал но-шпа, но не помага. Не искам да се обездвижвам. 
).