Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да използвате шампоан с хинин по време на бременност?
Може ли латексът да бъде вреден за мен и бебето по време на ремонт в детската стая?
Безопасно ли е да се използва гел лак по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да използвате шампоан с хинин по време на бременност?
-
Може ли латексът да бъде вреден за мен и бебето по време на ремонт в детската стая?
-
Безопасно ли е да се използва гел лак по време на бременност?
-
Нормално ли е да имате болки в яйчниците през третия месец на бременността?
-
Какви бикини трябва да носите след раждане?
Първи път ми е все пак.
с чук да ги удариш.Станалото станало ,предвид него и ситуацията ти бих потърсила второ мнение относно големината на бебето и раждането.Най-хубаво е еатественото раждане а има упойка за болките ако не ги издържаш.Аз съм пробвало нормално ,но ме срязаха по спешност това преди 8г. Бих предпочела докрай нормално да бях родила.Успех потърси още едно мнение това е сериозно решение,това е моят съвет.Погрижи се най добре за себе си, никой друг няма да го стори, така че питай и търси начини и мнения и прецени,не заключвай от едно мнение,все пак не раждаме всеки ден.