Хотел, забранен за деца

• 26 586
  • 494
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Ама май наистина на много хора не им се отдава четенето или поне осмислянето на прочетеното

# 316
  • Куциндрел
Не разбирам вече и аз. При положение, че има хотели за всякакъв вкус и то достатъчно и достъпни за масата хора, защо е този спор?
Като отиде лелята/тьотката/стринката и т.н. на хотел, достъпен за деца, ще стои и ще търпи.
А, ако децата прекаляват, ще се оплаче.
/сетих се за примера за ритане на топка в коридора пред хотелските стаи. Предполагам, че с едно оплакване към управата на хотела, ритането ще спре./

Както и ако семейство с деца се обърка и отиде в хотел, който е за без деца. Ами ще отиде в съседния и няма да се възмущава.

# 317
  • София
То и на най-досадното дете ще му писне по някое време да мрънка как всички му пречат да се усмихва и да си почива Laughing. Но като гледам, пълно е с изнежени кралски особи, дето първото петгодишно, което се докосне до тях и им проваля целия ден... Не дай си Боже пък да издаде звук, ужасно!
Не се имам за извънземно, ходила съм по всякакви хотели у нас и по света, и с деца, и без деца; как пък не се сещам толкова за малолетен тормоз да съм търпяла, не знам.
Само се сещам за няколко случаи, в които ми е дожалявало за родители, препотени и притеснени, че не могат да успокоят шумящо дете.

Явно само аз не съм срещала обществено непоносими деца.

Wink Задай си въпроса защо е така и ще разбереш. Има връзка с възпитанието, традициите и манталитета в съответното общество. И аз не съм виждала в някои държави да те засичат на пътя, като че ли си на рали, ама на, в България съм виждала. То от невъзпитани деца какви възрастни очакваш да се получат? Thinking

# 318
  • София - Рим и обратно
Ами не, точно в България се притесняват повече родители - това са моите скромни впечатления. В Италия съм била свидетел на отвратително врещящи майки, които така крещят по децата си, че гласовете им се забиват като свредел в мозъка ти, а самите деца дори не ги чуваш #Crazy.

# 319
  • На земята, която е всъщност звезда.
...Но да се казва,че всички деца са невъзпитане,некултурни и родителите им също имам много напротив

Обаче да казваш, че всички, които ще ходят във въпросния хотел са кисели лелки със слаби нерви нямаш нищо напротив... Laughing

# 320
  • Бургас
Може ли цитат,че нещо съм пропуснала да се извиня

# 321
Като съм влязла в гей-бар, ще търпя двамата най-готини мъже, които съм срещала през последните пет години да си пускат езици, нали така?
Същото е и с хотелите със семейна насоченост. Няма как да пише нейде из аналите на хотела, че се предлага детска анимация, на всеки ъгъл и полутакъв има детска площадка, пет от седем басейна са детски и аз да очаквам на такова място да срещна Джейсън Стейтъм и компанията от Непобедимите да разпускат до басейна с патенцата и мини-фонтанчето.

# 322
Не е задължително човек да е кисел детемразец, ако понякога има нужда да прекара известно време на спокойствие без никакви деца наоколо. Не твърдя, че всички деца, които вдигат шум играейки, са невъзпитани. Напротив, може да са много сладки и възпитани, но това не означава, че копнея за компанията им 24/7.
Относно майките, въобразяващи си, че всеки трябва да се съобразява именно с децата, много бих искала да чуя смислен аргумент в защита на тезата им. Само да отбележа, че "защото е дете", не е аргумент.

# 323
Никой не ви каза да търпите децата, а да си ходите в хотели по свой избор за да не роптаете против тях. Наречете ги "За прекрасни, спокойни дами с техните съпрузи" ако щете  Peace
Колко пъти ви се каза чупка от нормалните хотели и бегом към спокойните клубчета за бездетни (по какви да е причини и времетраене) семейства   Hug Айде бегом марш!

Целта ви в темата не е да си намерите спокойно място, ами да кажете колко ви дразнят останалите. Срам, срам, срам!

# 324

Колко пъти ви се каза чупка от нормалните хотели и бегом към спокойните клубчета за бездетни (по какви да е причини и времетраене) семейства   Hug Айде бегом марш!

Вероятно твоите критерии за нормални хотели сериозно се разминават с критериите на други за нормалност. За мен нормален хотел е този, в който отсядат нормални хора. Под нормални хора визирам такива, които са чули, че добрите обноски са открити и вече са в употреба, т.е. това не са хора използващи изрази като "чупка.. айде, бегом марш".

# 325
  • София
Никой не ви каза да търпите децата, а да си ходите в хотели по свой избор за да не роптаете против тях. Наречете ги "За прекрасни, спокойни дами с техните съпрузи" ако щете  Peace

Целта ви в темата не е да си намерите спокойно място, ами да кажете колко ви дразнят останалите. Срам, срам, срам!

Ами в това е проблема - че няма такива хотели! Поне аз не зная такъв.

Отиваме на Св. Валентин в хотел за приятно романтично изкарване...Прекарахме "романтиката" със скачащи по главите ни деца в джакузито и в басейна. Е, ама извинете, къде пише, че романтичното ми изкарване включва деца? Хотелът не ни беше предупредил за тази екстра?

Аз затова казвам - ВЪВ ВСИЧКИ хотели трябва да има ред. Трябва да има часове за деца и часове за възрастни. Простичко и ефективно решение.

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 17:14 от Popule

# 326
Да. Романтика под час.
Критерии за нормалност се опитвате да поставяте вие и аз нали това казвам? Леви десни към нормалността. Хопа тропа по конец и на минутката  hahaha

# 327

Критерии за нормалност се опитвате да поставяте вие и аз нали това казвам?

Защо? Ти нямаш ли критерии за нормалност? Дали ако това, което аз считам за нормално, пречи на твоите деца, би била така толерантна да ме оставиш да продължа?

# 328
  • София
Да. Романтика под час.
Критерии за нормалност се опитвате да поставяте вие и аз нали това казвам? Леви десни към нормалността. Хопа тропа по конец и на минутката  hahaha

По-добре романтика под час, отколкото съвсем без романтика. Wink
Хотелът имаше оферта за този празник и ако ми бяха казали, че офертата включва и двойки с деца, нямаше да отида там. Ама не го казват, че да печелят клиенти. Еми като искат да печелят клиенти, ще направят така, че всички да са доволни. Под час! Crossing Arms

А ние така или иначе повече в този хотел няма да стъпим, точно поради подвеждащата оферта.

# 329
Е, ама извинете, къде пише, че романтичното ми изкарване включва деца? Хотелът не ни беше предупредил за тази екстра?

Аз затова казвам - ВЪВ ВСИЧКИ хотели трябва да има ред. Трябва да има часове за деца и часове за възрастни. Простичко и ефективно решение.

От кога пиша, че хотелите тряба да предупраждават.
Ама хотелите може и да не знаят, че децата дразнят много клиенти.  newsm78
Оплаквали ли сте се в хотелите, когато децата са ви пречили?
Не се заяждам, просто ми е интересно има ли обратна връзка? От темата се вижда, че интересът към хотел без деца е голям. Защо тогава няма достатъчно предлагане на тази услуга.

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 17:14 от biborana

Общи условия

Активация на акаунт