Хотел, забранен за деца

• 26 374
  • 494
  •   1
Отговори
# 390
  • София - Рим и обратно
Това означава ли, че в часовете за деца, възрастни няма да се допускат в басейна? Mr. Green Или те могат да си киснат задниците по всяко време, а децата - от 9.00 до 12.00, примерно?
Ами аз може да държа да няма възрастни със съмнителна хигиена в басейна до дъщеря ми, които се плюнчат и разкисват мазолите си...
Изобщо, когато човек е на обществено място, а не в личния си басейн, явно трябва да се съобразява с околните, независимо от възрастта.

# 391
Лято лято така и не отговори какво би направила, ако възрастни хора правят нещо, което пречи на децата и. Например, пречат им да спят, развалят им играта, децата се разплакват и т.н.
Взимам си децата и беж да ме няма Simple Smile
Да не съм луда да си късам нервите. Сякаш няма къде да се отиде. Когато нещо не ми е харесало някъде не съм стъпила пак. Но не съм гонила никого от там. Просто съм си намирала друго място или просто друго време  Peace

# 392
  • Куциндрел
Какви пък са тези часове за деца?!? Joy Joy Joy
Ако на дадено място се допускат деца, то всеки час е за тях.
Това, че дете не спи в 00:00 вечерта, то не е защото часа не е негов. Други са причините.
Същото е и ако дете беснее на място в хотела, което не е за това.
Същото е и ако детето е в бара в късните часове с родителите си.
За всичко причината не е в часа.

# 393
  • София
Това означава ли, че в часовете за деца, възрастни няма да се допускат в басейна? Mr. Green Или те могат да си киснат задниците по всяко време, а децата - от 9.00 до 12.00, примерно?
Ами аз може да държа да няма възрастни със съмнителна хигиена в басейна до дъщеря ми, които се плюнчат и разкисват мазолите си...
Изобщо, когато човек е на обществено място, а не в личния си басейн, явно трябва да се съобразява с околните, независимо от възрастта.

Това означава, че в часовете за деца ще се допускат само деца заедно с родителите си. В часовете за възрастни ще се допускат само възрастни, включително и такива с деца, ако желаят, ама без децата си. Wink Сутрин - деца, ранен следобяд - деца, късен следобяд и вечер - възрастни. Хотелите могат да си ги организират тези часове, взависмост от клиентелата.

П.С. Би могло в часовете за деца да се допускат всички, но това си е на тяхна отговорност ако са отишли в зоните за развлечение в часовете за деца и тогава не могат да се оплакват, щото решението си е тяхно.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 11:36 от Popule

# 394
  • Куциндрел
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 395
  • София - Рим и обратно
И хотелиерът най-вероятно ще изпълни този танц при едно такова "практично" предложенийце Laughing.

П.С. Би могло в часовете за деца да се допускат всички, но това си е на тяхна отговорност ако са отишли в зоните за развлечение в часовете за деца и тогава не могат да се оплакват, щото решението си е тяхно.  Mr. Green
А, да бе. А децата на кого да се оплачат, че лелята е в басейна, в часа за деца, и им заема място? hahaha

# 396
  • София
И хотелиерът най-вероятно ще изпълни този танц при едно такова "практично" предложенийце Laughing.

Със сигурност. Защото няма да загуби клиенти. Ето ни нас например - тотално са ни загубили като клиенти. Оттук нататък ще ходя в бг хотел само на морето и няма да посещавам басейните, а ще си стоя на плажа. И то отнемай къде, щото няма как морето да си го докарам вкъщи. А джакузито - мога и смятам да го направя.

# 397

Оттук нататък ще ходя в бг хотел само на морето и няма да посещавам басейните, а ще си стоя на плажа. И то отнемай къде, щото няма как морето да си го докарам вкъщи. 

тооопли кучанииии , кремчета и гевреци с две дупкиииииии  Joy

# 398
  • София - Рим и обратно
Оттук нататък ще ходя в бг хотел само на морето и няма да посещавам басейните, а ще си стоя на плажа. И то отнемай къде, щото няма как морето да си го докарам вкъщи. А джакузито - мога и смятам да го направя.
Аз в България изобщо не ходя на море, защото е пълно със стомашно-чревни вируси заради претъпканите хотели с претоварена канализация.
Така че, 2 досадни звяра са ти спестени на скъпоценните нашенски басейни hahaha.

# 399
  • Куциндрел

Със сигурност. Защото няма да загуби клиенти. Ето ни нас например - тотално са ни загубили като клиенти. Оттук нататък ще ходя в бг хотел само на морето и няма да посещавам басейните, а ще си стоя на плажа. И то отнемай къде, щото няма как морето да си го докарам вкъщи. А джакузито - мога и смятам да го направя.
Тъй, тъй.
От друга страна може да загуби други клиенти, защото не им пуска децата в 2 следобед в басейна.
То това нещо не прилича на онова нещо.
Не всички могат и знаят как да управляват хотел. Включително и ние. Mr. Green

Нали се обсъжда хотели без деца. Като гледам няма много против да има подобни и доста от нас биха се възползвали и да ги посетят.

Всякакви други предложения, дивотии, умнотии, разсъждения, тръшканици, размисли и страсти са...
 rotfImao rotfImao rotfImao

# 400
  • София
Не знам защо се изпада в двете крайности - или без деца, или да се търпи всичко.
А що се отнася до децата като продукт на родителите си - спор няма, продукт са, но на генетично ниво, оттам нататък нямаме контрол кой кои гени и в какво съотношение ще наследи.
Синът ми на година и нещо - заставаше срещу мен и почваше да вика неразбираемо, без дума да съм казала. Припомням си го винаги, когато започна да се обвинявам за държанието му.

# 401
Всякакви други предложения, дивотии, умнотии, разсъждения, тръшканици, размисли и страсти са...
 rotfImao rotfImao rotfImao

И аз не мисля, че може да се спори по въпроса, че децата на обществено място трябва да се държат прилично. 

# 402

Това означава, че в часовете за деца ще се допускат само деца заедно с родителите си. В часовете за възрастни ще се допускат само възрастни, включително и такива с деца, ако желаят, ама без децата си. Wink Сутрин - деца, ранен следобед - деца, късен следобед и вечер - възрастни. Хотелите могат да си ги организират тези часове, в зависимост от клиентелата.

П.С. Би могло в часовете за деца да се допускат всички, но това си е на тяхна отговорност ако са отишли в зоните за развлечение в часовете за деца и тогава не могат да се оплакват, щото решението си е тяхно.  Mr. Green

Първият вариант на предложението ти е по-справедлив, но хайде, кажи ми откровено, колко хора- било с деца или без ще тръгнат на почивка в такъв тип хотели?Обикновено хората, когато са на почивка не обичат да бъдат ограничавани във времето.
Спомням си в детството ми имаше хранене в почивните станции на "първа смяна" и "втора смяна".

Вторият вариант е откровено дискриминационен- "децата в определени часове- възрастните във всички " и ще следват санкции от КЗП , пак няма да е изгодно.

Аз съм за ясни и точни правила, които да се спазват от деца и възрастни.
Защото басейнът напр, не е място за скачане, но не е и място за целуване, нали?
Парната баня не е място за ласки?

И тъй като по презумпция в хотелите правила и табели много,много не се спазват, то пак въпросът е в добрия избор съобразно дни, сезон, часове, насоченост на хотела.

# 403
  • Куциндрел
Cuckoo, то и моето дете ми се дърви, ама за сега по-големия дървар се оказвам аз. Не, че няма вроден характер, но има ситуации, в които поведението му е неприемливо.

Трещерица, разбира се, че трябва да се държат прилично. Все пак трябва някой да им покаже норми на поведение, да ги възпита и т.н.
Но това не става с часове за деца.

# 404

хахахаха, ох, попаднах на това.
Ужасно е.
 Tired
Ясно е, че темата малко се е променила, но:
относно басейните точно-моите деца са принудени да ичакват всички налични възрастни да си разкиснат мазолите и да инфантилничат скачайки, да се оттеглят в 2 да си "почиват", за да могат да разплуват малко. То па в 2 било забранено вече, щото се почивало. Само дето моите деца не издават шум докато плуват. Та след лични разговори с управител по такива места, издействам нарушаване на правилата специално за моите деца.

Общи условия

Активация на акаунт