Хотел, забранен за деца

• 26 375
  • 494
  •   1
Отговори
# 375
  • София - Рим и обратно
Добре, ваша работа ли е колко е скъп хотелът и как хората са намерили пари да платят за "чадата" си? Това, че някъде не е безплатно за деца, означава според вас, че този хотел е забранен за деца, така ли? Хахахаха..... Mr. Green Попитайте хотелиерите, и те ли това са имали предвид.
Едва ли вие, със скъпоценните си задници в джакузито ще им изръсите повече пари от семейство с 4 деца, примерно Grinning.

# 376
  • София
Добре, ваша работа ли е колко е скъп хотелът и как хората са намерили пари да платят за "чадата" си? Това, че някъде не е безплатно за деца, означава според вас, че този хотел е забранен за деца, така ли? Хахахаха..... Mr. Green Попитайте хотелиерите, и те ли това са имали предвид.
Едва ли вие, със скъпоценните си задници в джакузито ще им изръсите повече пари от семейство с 4 деца, примерно Grinning.

Ама нямам нищо против. Обаче разбери, джакузито не е място да скачаш и да се гмуркаш в него, то по принцип служи за други цели...защо ме правите на идиот сега...

И също така разбери, че в басейните НЕ СЕ СКАЧА! Опасно е за скачащите, опасно е и за плуващите вътре. Още Алеко в Бай Ганьо го е описал този български "феномен", със скачането в басейна... Mr. Green И разбери, че щом ще се допускат деца, е редно да се направят детски часове в спа зоните, защото наистина се чудя на мисленето на родители, които разрешават на 5-10-годишните си деца да тормозят релаксиращите в зоните за релакс.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 10:01 от Popule

# 377
Shocked ти вярно ли целиш да ме накараш да те разбирам?

Няма нужда да ми отговаряш. Отговора ти няма зна4ение в същтност.

Това, че си се размножила, не те прави по-специална от... хм, други размножили се госпожи, които също писаха в темата и бяха на мнение, че разделение трябва да има. Ти си човекът против разделението, такива като теб правят проблемите.
За пореден път се убеждавам в изказаното в първото ми мнение по темата - простите хорица нямат с какво друго да се похвалят, освен имането на деца. За сметка на това се хвалят изключително шумно и претенциозно.

Shocked  Shocked  Shocked
Уеуееееее ........ Помощ!  Искам деление във форума! Искам "БЕЗ неразмножени " и "БЕЗ немислещи" 

# 378
  • Бургас
Оле мале стана цялата тема.
Само не разбрах кой е Бай Ганьо и нямаме ли нещо общо с криворазбраната цивилизация:),а може би доста от нас са със синя кръв и трябва персонално отношение.
Или май някой нещо се е сбъркал.
И така виновна се чувствам,че съм се размножила и то не веднъж,че снощи от угризения сън не ме хвана.
Не искам никой да се умилява от децата ми,нито да се съобразява с тях,но не искайте от мен същото.
И направо и аз се размечтах за такъв хотел без деца супер скъп с джакузита макузита,уискенца муискенца,който да ви събере всички с претенции и да отида и аз да релаксирам,да се мятам с децата в басейна,да ритам топка и да танцувам танца на пингвините:)

# 379

И също така разбери, че в басейните НЕ СЕ СКАЧА!

Скача се и още как  Twisted Evil
Колко съм скачала в басеини  , скачам и сега ... само да ми падне  Laughing

# 380
  • София - Рим и обратно
А защо по дифолт смяташ, че 5-10 годишните скачат на 100 % всички в басейна? Или в джакузито? Има ясни табелки, написани с червено - Забранено скачането! (не пише "забранено скачането за деца", което аз тълкувам, че за всички е забранено скачането).
И ако родителите са нормални, децата разбират много добре какво може и какво не може.
Ако родителите са човекоподобни, много ясно, че и децата са такива. И въпросните родители тормозят не по-малко почиващите от децата. Това би трябвало да е разграничението.
А не да точим зъбки и да извиваме вратлетата на "лапетата", щото е по-лесно.

# 381
Как да не се скача в басеин? Вие не знам на какъв басеин ходите, но ние ходим тук на два парка и само в басеина за спортно плуване не се скача. В останалите басеини всички си скачат и големи игри падат. Бащи показват на децата как се правят бомбички  Mr. Green Играем на гоненица  и излизаме и се гмуркаме от брега ...   само от мостчетата над басеините не се скача  Wink
Наистина зависи в какви басеини ходите. В някой напръстник и аз не бих скочила, защото ще се заклещя  Twisted Evil

# 382
На всички басейни тук пише, че НЕ се скача. Но се скача. Също така пише, че деца под определена възраст трябва да са с придружител. Обикновено не са и персонал, на когото това не е работа трепери над тях.

# 383
На всички басейни тук пише, че НЕ се скача. Но се скача. Също така пише, че деца под определена възраст трябва да са с придружител. Обикновено не са и персонал, на когото това не е работа трепери над тях.
Не само персонал, нормалните възрастни-почиващи също треперят. Изключително некомфортна ситуация.
В темата започна страхотно тролене. И преди го имаше, но вече е в застрашителни размери.

# 384
А защо по дифолт смяташ, че 5-10 годишните скачат на 100 % всички в басейна? Или в джакузито? Има ясни табелки, написани с червено - Забранено скачането! (не пише "забранено скачането за деца", което аз тълкувам, че за всички е забранено скачането).
И ако родителите са нормални, децата разбират много добре какво може и какво не може.
Ако родителите са човекоподобни, много ясно, че и децата са такива. И въпросните родители тормозят не по-малко почиващите от децата. Това би трябвало да е разграничението.

Аз по дифолт разбирам, че децата трябва да тропат, скачат, пеят, смеят се.  И за да избегна този шум предпочитам хотел без деца.

# 385
  • София

Ами точно това имам предвид аз, а предполагам и други поддържащи моята теза, как не разбирате?. Няма как да се направи подбор на вратата на хотела кои родители са нормални и кои не. Чети едно мнение нагоре от лято лято. Wink Та, покрай сухото, гори и мокрото. И аз не мога да разбера, поради какво въртите-сучете, все към бедните жертви на родителите си насочвате темата. Темата е предназначена за родители, не за деца! Децата са продукт на родителите си, поне докато са малки. Предполагам, че се подразбира, тук говорим за деца до 14-годишна възраст. След това стават малолетни и вече имат дори по закон някаква лична отговоност за делата си.

# 386
Лято лято така и не отговори какво би направила, ако възрастни хора правят нещо, което пречи на децата и. Например, пречат им да спят, развалят им играта, децата се разплакват и т.н.

# 387
  • София - Рим и обратно

Аз по дифолт разбирам, че децата трябва да тропат, скачат, пеят, смеят се.  И за да избегна този шум предпочитам хотел без деца.
Ами супер, ако има такъв, в който не допускат деца - бъди там. Но недей да очакваш, че щом престоят за деца в даден хотел не е безплатен, означава, че този хотел е за хора без деца. Те са си платили, както и ти, за да са точно на това място. И твоите претенции важат точно, колкото и техните.

# 388
  • София

Аз по дифолт разбирам, че децата трябва да тропат, скачат, пеят, смеят се.  И за да избегна този шум предпочитам хотел без деца.
Ами супер, ако има такъв, в който не допускат деца - бъди там. Но недей да очакваш, че щом престоят за деца в даден хотел не е безплатен, означава, че този хотел е за хора без деца. Те са си платили, както и ти, за да са точно на това място. И твоите претенции важат точно, колкото и техните.

Така е. Затова в хотелите трябва да се въведе някакъв ред, за да може всички почиващи там да са доволни. Колко пъти трябва да се обясни това? newsm78 Детски часове и часове за възрастни в зоните, които служат за развлечение.

# 389

Така е. Затова в хотелите трябва да се въведе някакъв ред, за да може всички почиващи там да са доволни. Колко пъти трябва да се обясни това? newsm78 Детски часове и часове за възрастни в зоните, които служат за развлечение.

Ех, Популе, така и неразбра, че "ред", приложен към деца, означава дискриминация на безценните. Ред означава ти да се съобразяваш с тях, а те да не се съобразяват с никого и нищо. От което не би следвало да ти пука, защото ти все си ги изтърпяла в хотела за ден-два, а родителите им ще ги търпят цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт