Хотел, забранен за деца

• 26 544
  • 494
  •   1
Отговори
# 360
Ама вие сте откровено не наясно ,незнам само със себе си или с тълкуванията си.Една майка включително и аз не е казала нищо в неподкрепа на хотел без деца.Но когато отидеш на място незабранено за деца се нагласяш според ситуацията или търсиш място на което семейства с деца не ходят.
Моля, моля! Цяла тема едни индивиди обясняват, че ние, понеже искаме някъде да има хотел без достъп на деца, сме детемразки, мизантропи, психично болни и въобще пълни изроди.

Глупости.Обясняват ви да ходите в каквито хотели искате, проблема ви доколкото разбрах е, 4е нямате къде да идете с вси4ките си претенции.

Точно ти обясняваш най-наперено какви сме.
Темата се върти около лошо възпитавани малки деца и как те всъщност не били лошо възпитавани, просто всеки, който направи забележка на дете, мрази деца по подразбиране.
Хотели още в началото на темата разбрахме, че има - няма намаление за бебета и деца и като цяло цените им малко ще озорят средностатистическо семейство с 2 малки деца. Това го казвам в случай, че още някоя не е разбрала - темата не е за липсата на такива хотели, а защо е необходимо въобще да ги има.

ми хубаво. 9ом имаш решение какво искаш?

# 361
Кафе, защо скачаш?
Нееднократно във форума съм писала, ще го направя и сега, че децата, като най-слабия и трудно защитаващ се сам елемент от социума, са и една от най-лесните жертви на обществото, от своя страна подтискано и мачкано от финансовата, икономическа и политическа конюнктура. Индиферентността към децата прераства в чиста форма мисловно озлобление, което рядко добива дори вербална форма, но избуява като плевел под конска фъшкия в подобен род на това ни общуване.

# 362
Като начало да не ми държиш сметка, че не искам да ми пищят деца, докато почивам и работя. Нещо, което ти недоумяваш като мотив.
П.П. А, да, не искам и да ми лепиш етикети каква съм поради същото неразбираемо за теб желание.

# 363
Като начало да не ми държиш сметка, че не искам да ми пищят деца, докато почивам и работя. Нещо, което ти недоумяваш като мотив.
П.П. А, да, не искам и да ми лепиш етикети каква съм поради същото неразбираемо за теб желание.

Shocked ти вярно ли целиш да ме накараш да те разбирам?

Няма нужда да ми отговаряш. Отговора ти няма зна4ение в същтност.

# 364
  • Бургас
................. аз не мога да проумея ,защо се напъваш отивай където ти душа иска и си почивай никой не те спира не ни дръжте сметка и на нас и не ни налагайте почивка на час.На моето семейство като не му хареса някой хотел,заведение,ресторант,сладкарница,плаж,детски кът и т.н или си съкращаваме престоя или повече не повтаряме.
Почивайте както си искате и където поискате,ние правим същото,само че с деца ,което ни прави истерични,ненормални,невъзпитани и изобщо как можем да си водим децата на почивка,че то със закон трябва да е забранена тая работа.
Ей ама наистина имате нужда от релакс много изнервени хора и все пак изкарвайте си го по-добре тук отколкото на някое играещо дете наоколо.
А забравих да ти кажа..............,че и твоите въжделения всъщност нямат значение:)

# 365
  • София
Кафе, защо скачаш?
Нееднократно във форума съм писала, ще го направя и сега, че децата, като най-слабия и трудно защитаващ се сам елемент от социума, са и една от най-лесните жертви на обществото, от своя страна подтискано и мачкано от финансовата, икономическа и политическа конюнктура. Индиферентността към децата прераства в чиста форма мисловно озлобление, което рядко добива дори вербална форма, но избуява като плевел под конска фъшкия в подобен род на това ни общуване.

Високопарни реплики целящи да ме убедят как трябва да се умилявам, ако ми скачат деца по главата в джакузито на хотела. Обаче не успяват.

# 366
Да убеждавам да харесвате деца? Моля ви! То е все едно мен да ме убедите да ям месо- просто такъв начин няма! Но когато съм отишла в ресторант, където сервират месо, не бива да се гнуся, като поднесат на съседа ми по маса миризлива свинска пържола, от която на него му текат лигите, а на мен стомашните сокове ми се връщат в гърлото.
Или отново да си кажа- на обществени места се настройвайте за дразнители от всякакъв калибър- деца, майки, пиянки, лелки, дърти прочове, млади претенции, тъпи педалчета, откровени задници и т.н.

Невъзможно е да резервирам хотел с аткрациони за деца, детска анимация, на места и детски менюта в ол ин- а вече и да вярвам, че няма да има чавета в района. Еле, пък те да не реват, пищят, скачат и пр. типични за възрастта им дейности. Ако го направя, то ще съм много тъпа.  Sunglasses

# 367
Ето малко примери: Хубав турски хотел, където можете да видите, че също има забрани за деца: "Развлечения, спорт и удобства в хотел Garden Of Sun Spa & Wellness 5*, Дидим:  2 открити басейна, закрит плувен басейн, 2 водни пързалки, лекар на повикване, спа-център, фризьорски салон, пералня, химическо чистене, магазини; безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес (забранено за деца под 12 год.), аеробика, водна аеробика и т.н. ;
"Уелнес център СПА Хотел „Хисар” предлага на разпожение на гостите и„WELLNESS CENTER” с парна и турска баня /хамам/, ледена стая, кнайп пътека, инфрачервена сауна, минерален басейн и т.н.
Уважаеми гости, за максимален комфорт в уелнес центъра не се допускат деца под 14 годишна възраст. Благодарим ви за разбирането.";
RIU Pravets Resort: СПА центърът на площ от 3000 кв.м. предлага: Вътрешен басейн с полу-олимпийски размери и т.н ..*в закрития плувен басейн се изисква носенето на шапка за плуване
** поради опасност за здравето на територията на  фитнес и термална зона в СПА центъра не се допускат лица под 16 годишна възраст

# 368
  • София
Да убеждавам да харесвате деца?

Нещо май не се четем? Wink
Та да повторя:

Скрит текст:
Кафе, защо скачаш?

Високопарни реплики целящи да ме убедят как трябва да се умилявам, ако ми скачат деца по главата в джакузито на хотела. Обаче не успяват.

# 369
  • София
Ето малко примери: Хубав турски хотел, където можете да видите, че също има забрани за деца: "Развлечения, спорт и удобства в хотел Garden Of Sun Spa & Wellness 5*, Дидим:  2 открити басейна, закрит плувен басейн, 2 водни пързалки, лекар на повикване, спа-център, фризьорски салон, пералня, химическо чистене, магазини; безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес (забранено за деца под 12 год.), аеробика, водна аеробика и т.н. ;
"Уелнес център СПА Хотел „Хисар” предлага на разпожение на гостите и„WELLNESS CENTER” с парна и турска баня /хамам/, ледена стая, кнайп пътека, инфрачервена сауна, минерален басейн и т.н.
Уважаеми гости, за максимален комфорт в уелнес центъра не се допускат деца под 14 годишна възраст. Благодарим ви за разбирането.";
RIU Pravets Resort: СПА центърът на площ от 3000 кв.м. предлага: Вътрешен басейн с полу-олимпийски размери и т.н ..*в закрития плувен басейн се изисква носенето на шапка за плуване
** поради опасност за здравето на територията на  фитнес и термална зона в СПА центъра не се допускат лица под 16 годишна възраст
Последното е поднесено и елегантно....ако искаш, ако не....твой проблем и заминаването на друго място и то  веднага.

# 370
Popule, аз те чета така кристално ясно, както е бистър планинският поток в прекрасен пролетен ден.
Не те убеждавам, изобщо не е това целта ми. Грешиш. Обяснявам поведението на хора като теб.
В търсене на лесната жертва. Това е. Сега, вече пределно, безкрайно, откровено ясна ли съм? Питам, защото обикновено след третия път и най-спящият и незаинтересованият шестгодишен ученик вече ме е разбрал. Ти имаш право на трети, последен опит.

# 371
Shocked ти вярно ли целиш да ме накараш да те разбирам?

Няма нужда да ми отговаряш. Отговора ти няма зна4ение в същтност.

Сега е мой ред да се оцъкля Shocked
Това, че си се размножила, не те прави по-специална от... хм, други размножили се госпожи, които също писаха в темата и бяха на мнение, че разделение трябва да има. Ти си човекът против разделението, такива като теб правят проблемите.
За пореден път се убеждавам в изказаното в първото ми мнение по темата - простите хорица нямат с какво друго да се похвалят, освен имането на деца. За сметка на това се хвалят изключително шумно и претенциозно.
Невъзможно е да резервирам хотел с аткрациони за деца, детска анимация, на места и детски менюта в ол ин- а вече и да вярвам, че няма да има чавета в района. Еле, пък те да не реват, пищят, скачат и пр. типични за възрастта им дейности. Ако го направя, то ще съм много тъпа.  Sunglasses
Всеки, който го направи, ще е много тъп, но в случая НЕ говорим за такива хотели. И въобще не мога да разбера защо при написано "СПА хотел", четете "комплекси с детски кът". Със сигурност е удобно за вашата теза, но е тъпо и най-вече - нереално.

# 372
  • София
Popule, аз те чета така кристално ясно, както е бистър планинският поток в прекрасен пролетен ден.
Не те убеждавам, изобщо не е това целта ми. Грешиш. Обяснявам поведението на хора като теб.
В търсене на лесната жертва. Това е. Сега, вече пределно, безкрайно, откровено ясна ли съм? Питам, защото обикновено след третия път и най-спящият и незаинтересованият шестгодишен ученик вече ме е разбрал. Ти имаш право на трети, последен опит.

Нещо май не се четем? Wink
Няма да ти повтарям за трети път, явно не разбираш.

В изложената ситуация аз жертви не търся - жертвите на собствените си родители сами ме намират.

# 373
Не, де, аз теза нямам. А и често казано имам най-голяма нужда, когато съм на почивка да няма деца около мен, защото имам 31 и ми идват в повече, докато си треса телесата в джакузито да ме ръгат в ребрата.
Въпросът е, че реша ли да почивам без чужди деца, то избирам или делнични пакети, или търся места, където условия за дечурлигата изобщо липсват- няма детски басейни, кътчета, катерушки и пр. клатушки на нерви.
Като прочета, че в някоя почивна станция, пардон хотел, има всяка вечер детска дискотека и игри с децата през целия ден ииии само от мисълта да отида там, се изпъпчвам.
Обаче, сега, да се дразня на някое семейство, че си е повело децата на място, на което няма знак "ЗабраНено за лица под еди колко си години", но на мен ми се струва, или по-точно ми се иска, да  има, говори, че не си пия редовно ментата и валерианата, а ако пък ги пия редовно, то явно ми е време за Ксанакс поне.

И да, децата обикновено са шумни, досадни, неприятни, трудно поносими, често си ядат и сополите, пърдят, пикаят и серат на невероятни места, създават невероятен хаос и шум, но са част от градската, селска, курортна и пр. среда, поради това дишам дълбоко и свиквам с тях.

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 23:22 от Касита

# 374
  • София
Скрит текст:
Не, де, аз теза нямам. А и често казано имам най-голяма нужда, когато съм на почивка да няма деца около мен, защото имам 31 и ми идват в повече, докато си треса телесата в джакузито да ме ръгат в ребрата.
Въпросът е, че реша ли да почивам без чужди деца, то избирам или делнични пакети, или търся места, където условия за дечурлигата изобщо липсват- няма детски басейни, кътчета, катерушки и пр. клатушки на нерви.
Като прочета, че в някоя почивна станция, пардон хотел, има всяка вечер детска дискотека и игри с децата през целия ден ииии само от мисълта да отида там, се изпъпчвам.
Обаче, сега, да се дразня на някое семейство, че си е повело децата на място, на което няма знак "Забравено за лица под еди колко си години", но на мен ми се струва, или по-точно ми се иска, да  има, говори, че не си пия редовно ментата и валерианата, а ако пък ги пия редовно, то явно ми е време за Ксанакс поне.

И да, децата обикновено са шумни, досадни, неприятни, трудно поносими, често си ядат и сополите, пърдят, пикаят и серат на невероятни места, създават невероятен хаос и шум, но са част от градската, селска, курортна и пр. среда, поради това дишам дълбоко и свиквам с тях.

Това си си ти. А аз, след като изръжках бая т.н. луксозни спа хотели, дето уж скъпо, ама как бедният български народ намира пари да ходи там, че и чадата си да води остава тайна за мен, вече напълно се отказвам от тези усилия. Преля ми чашата "Царско село" - уж място за чукане, да отпразнуваме Валентин, викам, айде добре, деца няма да има, че славата му е съмнителна, ама йок и там! Благодаря, ресто, не струва.

Общи условия

Активация на акаунт