Хотел, забранен за деца

• 26 565
  • 494
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
То след толкоз писане става видно,че за децата трябва да се отвори резерват или по-добре зоопарк с клетки.Те явно пречат навсякъде.На почивка,в басейна,в ресторанта,на плажа,на детско представление и както винаги в такива теми ства ясно,че мамите от Бг мамма са върха на сладоледа интелигентни,красиви,не викат не се дразнят просто идеални:)

# 346
За да се похвалят после ,че детето ходи на опера и симфоничен концерт още от най-ранна възраст.Да му направят и снимки за доказателство.....

Видео да му бяха направили. Mr. Green BTW, в духа на темата за хотелите, дискриминиращи децата, всички маминки, които се обидиха на идеята за chidren free хотели, могат да отидат да протестират пред Държавния музикален театър. Във фоайето му има надпис, съобщаващ, че присъствието на деца под 7 години на вечерните представления е нежелателно.
Елиа, когато моите деца ме молят да ги заведа на зоопарк, винаги им отговарям, че първо ще проверя дали има свободни клетки. Mr. Green

# 347
Оплаквала съм се. Казват - ами какво да направим и те са клиенти?
Добре де, защо гонят пияниците, но не и децата, няма ли най-сетне някой да ми отговори?

# 348
  • Куциндрел
За да пречи едно дете има много фактори. Моето е сравнително спокойно и послушно, но... ако няма други деца край него. Съберат ли се с приятелчетата му настава олеелее, но това е нормално. Викат, гонят се, карат се, обичат се.
Има деца, които се държат ужасно заради поведението/нетърпението/възгледите на родителите им.
Но аз нямам наблюдения върху много деца, може да има дяволи по рождение. За сега такива не съм срещала.

# 349
# 350
То след толкоз писане става видно,че за децата трябва да се отвори резерват или по-добре зоопарк с клетки.
Като четеш описанията, предизвикали недоволството на пишещите в темата, ти деца ли виждаш?
Скрит текст:
Докато сядахме на масата, майката рускиня срещу нас издърпваше детето си за крака изпод масата, изкара го с бутане и дърпане пред ресторанта и му удари шамар. То яхва колелцето си и изчезва. "Мадамата" продължава да се наслаждава на чашка, приказва си с нейната придружителка, докато боен вик не стряска всички гости: детето влита с колелото си вътре, хвърля го на земята, скача, сваля си гащите, сочи задника си и прави "цунки" в посока на майката. Онази ти ми рускиня хвърля стола, хваща го за косата- пак навън; този път не пред ресторанта. Келнерите излязоха, чуха се разправии... Госпожата влиза вътре наперено и продължава с чашката и гургуликането със събеседничката. До втория тур не бяха изминали и пет минути. Бойни викове, свалени гащи, пръсти по дупките, крясъци... Да не ви досаждам с подробности.

Много съжалих, че съм си поръчала вече и не можем да напуснем. Но и управата на ресторанта ми стана антипатична; как пък не реагираха адекватно, ресторантът им се изпразни за няма и двайсет минути, хората гледаха като попарени. На такива бизнесмени, които само броят банкнотите, а не държат на определено ниво на поведение вътре, най-вероятно само с такива простаци ще им се напълни заведението.
Честно казано, мисля си, че нарочно не реагират ресторантьорите - един такъв дупеврътко им изпразва заведението от вече консумирали и платили клиенти и мястото е готово за следващата вълна гладни туристи.

# 351

От темата се вижда, че интересът към хотел без деца е голям. Защо тогава няма достатъчно предлагане на тази услуга.

Защото наскачат разни майчунгели да обясняват как са дискриминирани децата им.

# 352
  • Бургас
Ама вие сте откровено не наясно ,незнам само със себе си или с тълкуванията си.Една майка включително и аз не е казала нищо в неподкрепа на хотел без деца.Но когато отидеш на място незабранено за деца се нагласяш според ситуацията или търсиш място на което семейства с деца не ходят.
А бабиончугелите гледат внуците на изнервените си дъщери или синове.

# 353
Ама вие сте откровено не наясно ,незнам само със себе си или с тълкуванията си.Една майка включително и аз не е казала нищо в неподкрепа на хотел без деца.Но когато отидеш на място незабранено за деца се нагласяш според ситуацията или търсиш място на което семейства с деца не ходят.
Моля, моля! Цяла тема едни индивиди обясняват, че ние, понеже искаме някъде да има хотел без достъп на деца, сме детемразки, мизантропи, психично болни и въобще пълни изроди.

# 354
Но когато отидеш на място незабранено за деца се нагласяш според ситуацията или търсиш място на което семейства с деца не ходят.

Дали имаш разумен аргумент, с който да подкрепиш това твърдение? Защо хората да се нагласят спрямо децата?

# 355
То след толкоз писане става видно,че за децата трябва да се отвори резерват или по-добре зоопарк с клетки.

Не за децата, но за някои родители като онази от моята лятна случка например. Това дете доста бой трябва да е изяло, за да стане толкова агресивно. А пък вулгарното поведение със сигурност го е видяло вкъщи. Децата не се раждат такива, също не стават и такива от само себе си, абсурд. Говорим за шестгодишно момче все пак. Може и по-малко даже, на ръст дребничко изглеждаше.

# 356
Когато отидеш, където и да било, е редно да си нагласиш предавателя да приема всякакъв вид дразнение, без излишни смущения.

# 357
Моля, моля! Цяла тема едни индивиди обясняват, че ние, понеже искаме някъде да има хотел без достъп на деца, сме детемразки, мизантропи, психично болни и въобще пълни изроди.

Глупости.Обясняват ви да ходите в каквито хотели искате, проблема ви доколкото разбрах е, 4е нямате къде да идете с вси4ките си претенции.

# 358
  • София - Рим и обратно
Но когато отидеш на място незабранено за деца се нагласяш според ситуацията или търсиш място на което семейства с деца не ходят.

Дали имаш разумен аргумент, с който да подкрепиш това твърдение? Защо хората да се нагласят спрямо децата?
Разумни, неразумни...не знам какви аргументи искате, но аз лично имам една червена лампа в главата си, която започва да свети ярко, като подуша разни хора, за които главен дразнител за децата, даже по-голям от пияниците  Shocked. Не ангажирам никого с предубежденията си, но за мен това са ..... особена порода екземпляри и май действително е най-добре за всички да пребивават в отделни хотели и заведения със себеподобни.

# 359
Глупости.Обясняват ви да ходите в каквито хотели искате, проблема ви доколкото разбрах е, 4е нямате къде да идете с вси4ките си претенции.
Точно ти обясняваш най-наперено какви сме.
Темата се върти около лошо възпитавани малки деца и как те всъщност не били лошо възпитавани, просто всеки, който направи забележка на дете, мрази деца по подразбиране.
Хотели още в началото на темата разбрахме, че има - не предлагат намаление за деца и безплатно нощуване на бебета до 2 г., и като цяло цените им малко ще озорят средностатистическо семейство с 2 малки деца. Това го казвам в случай, че още някоя не е разбрала - темата не е за липсата на такива хотели, а защо е необходимо въобще да ги има.

Общи условия

Активация на акаунт