Хотел, забранен за деца

• 26 564
  • 494
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Е, ама извинете, къде пише, че романтичното ми изкарване включва деца? Хотелът не ни беше предупредил за тази екстра?

Аз затова казвам - ВЪВ ВСИЧКИ хотели трябва да има ред. Трябва да има часове за деца и часове за възрастни. Простичко и ефективно решение.

От кога пиша, че хотелите тряба да предупраждават.
Ама хотелите може и да не знаят, че децата дразнят много клиенти.  newsm78
Оплаквали ли сте се в хотелите, когато децата са ви пречили?

Оплаквала съм се. Казват - ами какво да направим и те са клиенти?
При това положение, тъй като и аз съм клиент, кой е по-правият клиент?
Следователно трябва да се въведе ред - сто пъти казвам - да има часове за деца и часове за възрастни. Така всички ще са доволни - говоря за спа зоните и басейните.

# 331

Явно само аз не съм срещала обществено непоносими деца.

И аз не съм срещала, не и на почивка.

До миналата годин и аз така пишех. Отидох обаче в един известен уж луксозен хотел с пет звезди на нашето Черноморие и имах удоволствието да се насладя на една руска драма; дано остане единствена:

Скрит текст:
Докато сядахме на масата, майката рускиня срещу нас издърпваше детето си за крака изпод масата, изкара го с бутане и дърпане пред ресторанта и му удари шамар. То яхва колелцето си и изчезва. "Мадамата" продължава да се наслаждава на чашка, приказва си с нейната придружителка, докато боен вик не стряска всички гости: детето влита с колелото си вътре, хвърля го на земята, скача, сваля си гащите, сочи задника си и прави "цунки" в посока на майката. Онази ти ми рускиня хвърля стола, хваща го за косата- пак навън; този път не пред ресторанта. Келнерите излязоха, чуха се разправии... Госпожата влиза вътре наперено и продължава с чашката и гургуликането със събеседничката. До втория тур не бяха изминали и пет минути. Бойни викове, свалени гащи, пръсти по дупките, крясъци... Да не ви досаждам с подробности.

Много съжалих, че съм си поръчала вече и не можем да напуснем. Но и управата на ресторанта ми стана антипатична; как пък не реагираха адекватно, ресторантът им се изпразни за няма и двайсет минути, хората гледаха като попарени. На такива бизнесмени, които само броят банкнотите, а не държат на определено ниво на поведение вътре, най-вероятно само с такива простаци ще им се напълни заведението.

# 332

Критерии за нормалност се опитвате да поставяте вие и аз нали това казвам?

Защо? Ти нямаш ли критерии за нормалност? Дали ако това, което аз считам за нормално, пречи на твоите деца, би била така толерантна да ме оставиш да продължа?

Защо не децата ми? Защо? Защо не кажеш на мен? Защото ти е по-лесно да се разправяш с деца . Те са по-беззащитни и по-уязвими?

# 333

Защо не децата ми? Защо? Защо не кажеш на мен? Защото ти е по-лесно да се разправяш с деца . Те са по-беззащитни и по-уязвими?

Не, не става дума да се разправям с децата ти. Представи си, че правя нещо, което аз считам за нормално. Това нещо обаче пречи на децата ти. Ти какво правиш?

# 334
  • София

Критерии за нормалност се опитвате да поставяте вие и аз нали това казвам?

Защо? Ти нямаш ли критерии за нормалност? Дали ако това, което аз считам за нормално, пречи на твоите деца, би била така толерантна да ме оставиш да продължа?

Лято лято, не спори за загубена кауза. Ще ти пораснат децата и тогава ще разбереш "нашата" гледна точка. И това доста бързичко ще стане. В смисъл - повечето време от живота си човек прекарва без деца, отколкото с...Дано да разбираш какво ти казвам.

# 335
Аз нетърпими чак деца не съм срещала.Виж родители-да!Оня ден едно сладичко детенце обикаля окола наща маса и си проси храна.Посочи на дъщеря ми картофките и викна дай!Огледах се за майка му,огледах пък разреших на дъщеря ми  да му даде едно картофче(пържено).След малко дойде родителката и ми влезе с тон,защо съм дала храна на детето й,без да я питам?!
Отговорих й,че съм се огледала за нея,но не съм я видяла и детето е поискало картоф с ДАЙ,за това съм разрешила на дъщеря ми да му даде.Изгледа ме,като отровителка и се фръцна.Ами крива жена,какво да кажа повече.
ПП ако някоя от тука се познае,може да се извини на лични.

# 336
Аз нетърпими чак деца не съм срещала.Виж родители-да!

Именно. Снощи попаднах в доста тъпа ситуация заради една "умна" родителка. Заведох дъщеря ми на концерт "Симфоничен оркестър изпълнява музика от филмите на Дисни". Като видна 9-годишна кифла тя се прехласва по Елза и "Замръзналото кралство" и аз се прежалих да я заведа. Залата беше пълна с дечица на по 2-3 годинки, чиито родителки не са направили разлика между това детенцето да зяпа по картууна и да слуша музика, изпълнявана от симфоничен оркестър. Е, симфоничният оркестър на повечето не им понесе и започна мрънкане, вой, рев, тръшкане. За лош късмет, едно такова съвсем малко беше точно зад нас. Не млъкна. Рева. Намери дългата ми коса за безкрайно подходяща за дърпане. Не направих забележка, защото детето не е виновно, че майка му е тъпа (без извинение). Когато обаче започна да удря като барабан главата на дъщеря ми, тя самата се развика на майката. Красота! Та, ей това за нормалността и взаимното съобразяване.

# 337
  • София
Аз нетърпими чак деца не съм срещала.Виж родители-да!

Именно. Снощи попаднах в доста тъпа ситуация заради една "умна" родителка. Заведох дъщеря ми на концерт "Симфоничен оркестър изпълнява музика от филмите на Дисни". Като видна 9-годишна кифла тя се прехласва по Елза и "Замръзналото кралство" и аз се прежалих да я заведа. Залата беше пълна с дечица на по 2-3 годинки, чиито родителки не са направили разлика между това детенцето да зяпа по картууна и да слуша музика, изпълнявана от симфоничен оркестър. Е, симфоничният оркестър на повечето не им понесе и започна мрънкане, вой, рев, тръшкане. За лош късмет, едно такова съвсем малко беше точно зад нас. Не млъкна. Рева. Намери дългата ми коса за безкрайно подходяща за дърпане. Не направих забележка, защото детето не е виновно, че майка му е тъпа (без извинение). Когато обаче започна да удря като барабан главата на дъщеря ми, тя самата се развика на майката. Красота! Та, ей това за нормалността и взаимното съобразяване.

Ти пък...на детско шоу ходите и се оплаквате... Laughing
На мен ми се е случвала същата картинка в операта, на вечерно представление. Е, кажете ми сега що за родители са тези, да си заведат 5-годишното дете на Аида? newsm78 Изтормози ни, не само нас, а и артистите на сцената. Ужас!

# 338
  • Варна
5 годишно? Ха, аз присъствах на представление с пеленаче. Що за малоумна патка трябва да си, за да си завлечеш бебето там.

# 339
5 годишно? Ха, аз присъствах на представление с пеленаче. Що за малоумна патка трябва да си, за да си завлечеш бебето там.
Може би такава, която е взела насериозно новата модна линия на Версаче (или Клайн.. newsm78 не помня..) "Детето като аксесоар"

# 340
Детето, като аксесоар е видим из българските ширини за масовата публика, откакто във всеки що-годе по-голям град има мол.
Мима-та,  тесните дрехи, високи обувки и буйките Версаче на бебо ... стайл ъф дъ мами енд бейби аксесоар

# 341

Ти пък...на детско шоу ходите и се оплаквате... Laughing
На мен ми се е случвала същата картинка в операта, на вечерно представление. Е, кажете ми сега що за родители са тези, да си заведат 5-годишното дете на Аида? newsm78 Изтормози ни, не само нас, а и артистите на сцената. Ужас!

Не, не се оплаквам от детското шоу. Аз се бях прежалила заради чавето да слушам Дисни лигоч. Но лошото е, че малкото детенце, на което не му беше там мястото и което се отегчи до безкрай, развали  концерта на по-големите деца (включая и моето). Детенцето не е виновно, разбира се, а малоумната му майка.
А "Аида" е най-ужасният ми кошмар! Бях само на 8 години, когато ме заведоха. Нямаше по-бурно ръкопляскащ от мен. Всеки път като чуех, че се ръкопляска, се надявах, че проклетото нещо е свършило и започвах и аз да пляскам ентусиазирано.

# 342
малкото детенце, на което не му беше там мястото и което се отегчи до безкрай, развали  концерта на по-големите деца (включая и моето).

Ами, може да е искало (както си говорехме в темата за балерините)  Simple Smile

А и може досега да е било послушна публика, но точно в този ден нещо да не е било наред. Казвам го, тъй като много се съмнявам, че майката е изпитала удоволствие от рева и най-вероятно също се е измъчила. Което все пак оставя въпроса отворен: защо не са напуснали залата? Виж, за косата аз щях да се обърна към майката веднага, а не да чакам да награби и главата на дъщеря ми. И ние сме хора, нали.

# 343

А и може досега да е било послушна публика, но точно в този ден нещо да не е било наред. Казвам го, тъй като много се съмнявам, че майката е изпитала удоволствие от рева и най-вероятно също се е измъчила. Което все пак оставя въпроса отворен: защо не са напуснали залата? Виж, за косата аз щях да се обърна към майката веднага, а не да чакам да награби и главата на дъщеря ми. И ние сме хора, нали.

Най-вероятно и майката се е изтормозила. Точно това се питах през цялата вечер- защо причиняват такъв терор на себе си, на децата си и на околните. 2 часа симфоничен оркестър и оперни певци в зала 1 на НДК  не е за 2-3-годишно дете.

# 344
  • Най-красивата страна
За да се похвалят после ,че детето ходи на опера и симфоничен концерт още от най-ранна възраст.Да му направят и снимки за доказателство.....

Общи условия

Активация на акаунт