Звездни компромати- 238 част

• 61 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Попаднах на интервю с Мариела Нордел, от преди Мастершеф. Странно ми се струва всичко, което твърди.
http://www.blitz.bg/article/40006

# 121
Тази рокля май я носеше Ирина Шайк, Кимката не съм я виждала с такава.
Иначе и аз виждам разлики в предлагания и получения модел- освен тялото, де  Laughing.

# 122
Попаднах на интервю с Мариела Нордел, от преди Мастершеф. Странно ми се струва всичко, което твърди.
Леле ,всички известни и богати са и познати,като се връща в корените си ,та чак да наши дни,че тя е в центъра на цивилизацията ...........абе няма да пиша това което си мисля ,че да не ме баннат

# 123
А в коментарите отдолу има и по- друга информация, пак интересна. Чудна жена.

# 124
не само грима и е кофти
Скрит текст:
до колкото схванах, са на ревю на Александър Маккуин
и малко от висшата мода Laughing
Скрит текст:

# 125
Тази Мариела Нордел е образ голям. Още на представянето си в предаването започна да ги плещи такива. Беше облечена с едно бюстие и преливащи телеса изпод него и каза, че е обиколила цял свят и готвачите сами ѝ разкривали тайните си заради това под бюстието. Mr. Green

# 126
  • Gotham City
Тази като я видях така се пляснах по челото, че чак ме заболя, що за глупости наговори?!

# 127
С какво се занимава тази жена и защо е била "Бизнес дама на годината"?

# 128
Опитвам се да намеря една снимка, която се въртеше из ФБ с ужасна рокля, получена точно от Алиекспресс - нищо подобно с оригинала и снимката от сайта.  Peace Бяла, с едни бродерии. Някой срещал ли я е?

А относно сагата Божинови - що ми се струва, че Валери ще си прибере Алисия обратно... Tired Малко попрекали със снимките на сина си и изобщо, засилено присъствие в живота му..

# 129
Прави ми впечатление, че когато Николета Л. и Валери Б. се "заразвеждат" или имат семейна драма по същото време Алисия и Ники М. и те или обратното...Последния път пак беше така. Thinking

Харесвам Риана харесам и Лео ДиКаприо  и ги намирам за секси двойка, но не го одобрявам за половинка на Риана, ще се изгаври с нея и до там.. Tired

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:40 от *Semora*

# 130
Опитвам се да намеря една снимка, която се въртеше из ФБ с ужасна рокля, получена точно от Алиекспресс - нищо подобно с оригинала и снимката от сайта.  Peace Бяла, с едни бродерии. Някой срещал ли я е?

Тази?  Mr. Green
Скрит текст:

# 131
A точно!  Mr. Green

# 132
  • bad@ss
Е, онази другата поне си прилича  Mr. Green
Роклята!
Телата на получателките са еднакви  Joy

# 133
  • където ми харесва
Каква е тая куха лейка, сбирщина от всички народности, незаконна внучка на Фидел Кастро? Shocked

# 134
На Батиста, на Батиста, не на Кастро! Кастро и той се натискал, ма не го огряло.

Общи условия

Активация на акаунт