Звездни компромати- 238 част

• 61 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • На топло
Всеки момент очаквам количката да се кърурне и бебето да се изсипе на пода  ooooh! кой ги мисли тези идиотски реклами, може би Николетка, си е дала експертното мнение?

# 706
  • Gotham City
Тази "гримьорка" Джули, знае ли, че за фотосесия, не е много подходящо нюд грим?! Изглежда ужасно.

# 707
Cam знаят ли че Николета е тяхно рекламно лице? За всички пазари ли или само за България?
Въобще това реклами ли са или фотошоп на Николетиния екип?

Всичките реклами са в стил "виж ми баджака, циците, сливиците" и някъде за фон бебешка количка.  #Crazy

# 708
Само не разбирам какво му е луксозното и екстравагантното на CAM аксесоара? И как по-точно Никол е показала афинитета си...

# 709
Николета Лозанова
"Още от малка, Никол проявява афинитет към стилните и екстравагантни детски продукти от ежедневието й, като с огромно удоволствие се наслаждаваше на избора ми на количка - от италианската марка CAM. За мен пък е чест, че за поредна година, именно аз представям новата им колекция. В кадрите сме преплели следното послание: Майчинството е най-големият чар на всяка жена и количката е най-луксозният аксесоар!"

От малка проявявала афинитет Никол... как не  ooooh! ooooh! ooooh! Има си представа Никол от "Стилни и екстравагантни детски продукти"  Outta Joint Rolling Eyes Shocked

Освен това изобщо не ми харесва тази количка... А Николета няма нужда да я коментирам.

# 710
  • Вестерос
Снощи към 3:00 Валери последва Н.Михайлов в инстаграм и му хареса няколко снимки включително с Алисия Simple Smile)))

Каква новина, CNN отразиха ли го?

Защо не получавам нотификации от темата, изоуснала съм пак хиляди страници  Crossing Arms

# 711
Cam знаят ли че Николета е тяхно рекламно лице? За всички пазари ли или само за България?
Въобще това реклами ли са или фотошоп на Николетиния екип?

Всичките реклами са в стил "виж ми баджака, циците, сливиците" и някъде за фон бебешка количка.  #Crazy

За България трябва да е. Търсят си популярни лица в съответните държави, за да рекламират продуктите им. Друг е въпросът защо такъв тип продукти се рекламират от плеймейтка със съмнителна слава.

# 712
  • На топло
Кой гениален рекламен мениджър е наел това пошло същество да играе "майка" с количка? Получава се голяма карикатура. Трябваше да я вкарат в роля, а не Николетка да показва кифленската си същност. Пълен провал на рекламната концепция, ако въобще има такава

# 713
От кифла - за кифлите, таргета поне е уточнен.

# 714
  • Once there was a Hushpuppy...
Оуу, гадно е това с рекламата ooooh!
Но, марката си е много о.к., според мен Wink
Чак недоумявам как така се случват тия реклами. Сякаш някой, от когото зависят е прелъстен от Нилото Mr. Green

# 715
  • На топло
не знам колко струва тази количка, ако е скъпа, българските кифли от провинцията които я копират абсурд да имат пари да си я позволят. А мадамите с хубава професия и възможности едвали ще искат да си купят такъв вулгарен имидж.

# 716
Оуу, гадно е това с рекламата ooooh!
Но, марката си е много о.к., според мен Wink
Чак недоумявам как така се случват тия реклами. Сякаш някой, от когото зависят е прелъстен от Нилото Mr. Green

Марката е ОК, на външен вид са много красиви нещата им (не знам като издържливост, защото нямам деца). Рекламите в сайта на Cam са много сладки и нормални.

И изведнъж "Пльос!" - секси рекламите на Николета.
По принцип съм ОК тя да рекламира бебешки продукти, но, за Бога, кой мисли концепцията на самата реклама!?!? Всичко крещи "Давай, бейби, вдигам си полата, бейби ох, ах, ох! Да, да, да сега ще изритам тази количка - пречи ни на .... бебеправенето!"  Mr. Green

# 717
Текстчето следва да покаже, че Николета харесва и използва думата "афффинитет". Както Бай Ганьо обича "фффатално". А дали я използва правилно - тя е над тези неща. Wink

п.п. "от ежедневието СИ"

# 718
  • Once there was a Hushpuppy...
Да,де, то е някакво сериозно недоразумение тази да рекламира бебешки колички. Щеше да е съвсем уместно, ако е рекламно лице на сех шор или продуктите му Crazy

# 719
  • Gotham City
И за мен не е нормално това да рекламира детски/бебешки продукти
Видео +18
http://www.vbox7.com/play:1cf41b50f8?p=user&id=1993264

Общи условия

Активация на акаунт