Отговори
# 180
Ох, сладурче Алишко... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гледам го и съвсем се схванах Mr. Green
Нещо не мога да го схвана нарочно ли все покрай оная се върти или изпита някакви симпатии към нея  Crossing Arms

Обаче тая ще мре от някаква болест  newsm78

# 181
# 182
Зиз  ooooh! ooooh!  spoko spoko spoko и ти да се оправяш бръже  Praynig

# 183
То във вашия сериал май всички женски умират.

# 184
Ренде  Heart Eyes явно е вирус, ама виках че е отшумял  Rolling Eyes

# 185
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, сладурче Алишко... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гледам го и съвсем се схванах Mr. Green
Нещо не мога да го схвана нарочно ли все покрай оная се върти или изпита някакви симпатии към нея  Crossing Arms

Обаче тая ще мре от някаква болест  newsm78
Точно в тоя момент нема никви нечестиви мисли към тая особа... Laughing Обаче реши да я държи близо щот разбра, че е сестра на Грозо... Mr. Green

# 186
  • Още у мъглата ...
Инче  Hug Heart Eyes бързо оправяне на детето  Praynig Hug

+1  Hug Бързо да се оправя и извърля тоз вирус Hug Hug Hug

Гери  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Гале  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 187
# 188
Егати тъпата гонка из Истанбулските сокаци... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ферари не мой избега на дръглива полицейска кола Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Тия съвсем ме взеха за балък #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 189
Тия турци много сериали правят,как нямат да окапват едно-след друго.Има голям избор и направо пренасищане.

Единственият сериал,който гледам засега е ask yeniden,може би защото е комедия и ме кара да се усмихвам.  Grinning
Точно, бактън от Дизита на конвейер.
Аз никое не гледам онлайн, изпари ми се нещо тръпката, Rolling Eyes само Съла и чат-пат Дила по нашите канали.
Инче, Hug бързо да се оправи.
Миленке, Hug Галя. Hug

# 190
  • Още у мъглата ...
Чистак ново интервю на Чачун Grinning

http://www.habervesaire.com/news/cagatay-ulusoy-yemek-yedigim-ta … istilar-2794.html

Ша го свършват явно със сигурност ПО-то, щото вече Ча си говори по-спокойно и открито Peace
Човекът си казва, че в Барселоната не бил одил, иначе му се ходи Laughing и така уби мераците на серините фенки, че са били у Барса Mr. Green
Говори си вече спокойно и за АФК Peace
Някъде там във въпросите споменават за баща му и България Peace
Абе едно друго, кот фанах с гуги Mr. Green
То ще излезе превод на английски поне със сигурност Peace

# 191
# 192
Егати тъпата гонка из Истанбулските сокаци... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Е та той не бега бе играе си с тях  hahaha

Па ти не си ли много назад  newsm78 аз снощи не можах да заспя въртях се въртя се па гледах и май бая съм те минала  newsm78

# 193
Егати тъпите ченгета hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Инак комисарчето е арен овен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФифО, бърже да се оправя малкия келеш Hug

# 194

Е та той не бега бе играе си с тях  hahaha

Па ти не си ли много назад  newsm78 аз снощи не можах да заспя въртях се въртя се па гледах и май бая съм те минала  newsm78
Па яз снощи зех да бием глава у клавиатурата в началото на 73-та...даже още не съм я свършила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт