Отговори
# 240
  • Варненска клюкарка
Чистак ново интервю на Чачун Grinning

http://www.habervesaire.com/news/cagatay-ulusoy-yemek-yedigim-ta … istilar-2794.html

Ша го свършват явно със сигурност ПО-то, щото вече Ча си говори по-спокойно и открито Peace
Човекът си казва, че в Барселоната не бил одил, иначе му се ходи Laughing и така уби мераците на серините фенки, че са били у Барса Mr. Green
Говори си вече спокойно и за АФК Peace
Някъде там във въпросите споменават за баща му и България Peace
Абе едно друго, кот фанах с гуги Mr. Green
То ще излезе превод на английски поне със сигурност Peace

Ауу, доволна съм  Laughing

Аз пък не знам как точно да тълкувам това.... newsm78
Излиза че мацката взела интервюто е  Джановица, в която компания и тази на Джан Юртсевди го снимаха в началото на декември, а на летището беше сниман в началото на януари!
Но пък и не ми се вижда нормално да излезе с приятели и между ракията и салатата вместо да си се радват с Джан, че им е останало време да се видят, неговата да го ръчка с въпроси!!! Също и че  ако тогава се е случило въпросното интервю, да стои до сега почти 4 месеца...тц Naughty Stop
Не вярвам и в един двор да види превод.... Mr. Green

ей я срещата отпреди близо 4 месеца, като излизат от заведението с Джан и Джановица....

От друга страна имаше една снимка в заведение Ча с някаква  платинена мацка, а ако погледнем омбрето на Въпросната от горния кадър, при изсветляване на кадъра става все по-платинено...Бяха писали че е Сера, но никой не се върза, а и при изсветляване на кадър, нейния рижав цвят би станал не платинен, а ярко морковен.... Та въпросната мацка Чачовица ли е...Джановица ли..... tooth

А добър ден сега wavey wavey wavey

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 13:10 от Беллора

# 241
Да не говориме за ударенията, че едва си сбирам ченето от смях  Mr. Green
КУз кулесА  hahaha hahaha hahaha не могааа  Joy Joy
И викат, че се пристига у ИНстанбул следобед и няма кво да се прави и затуй екскурзията почва от другия ден  Joy Joy Joy

# 242
  • Още у мъглата ...
Ай за заслаждане  Grinning Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

# 243
  • Още у мъглата ...
И викат, че се пристига у ИНстанбул следобед и няма кво да се прави и затуй екскурзията почва от другия ден  Joy Joy Joy

Де го слушаш това бре Laughing Joy Joy Joy Joy

# 244
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes мерсим ти, че ми призле от тия  hahaha

# 245

В уни-то, представят курсови работи. И тва са го разработили последен курс студенти  ooooh! ooooh!

# 246
  • Още у мъглата ...
Чистак ново интервю на Чачун Grinning

http://www.habervesaire.com/news/cagatay-ulusoy-yemek-yedigim-ta … istilar-2794.html

Ша го свършват явно със сигурност ПО-то, щото вече Ча си говори по-спокойно и открито Peace
Човекът си казва, че в Барселоната не бил одил, иначе му се ходи Laughing и така уби мераците на серините фенки, че са били у Барса Mr. Green
Говори си вече спокойно и за АФК Peace
Някъде там във въпросите споменават за баща му и България Peace
Абе едно друго, кот фанах с гуги Mr. Green
То ще излезе превод на английски поне със сигурност Peace

Ауу, доволна съм  Laughing

Аз пък не знам как точно да тълкувам това.... newsm78
Излиза че мацката взела интервюто е  Джановица, в която компания и тази на Джан Юртсевди го снимаха в началото на декември, а на летището беше сниман в началото на януари!
Но пък и не ми се вижда нормално да излезе с приятели и между ракията и салатата вместо да си се радват с Джан, че им е останало време да се видят, неговата да го ръчка с въпроси!!! Също и че  ако тогава се е случило въпросното интервю, да стои до сега почти 4 месеца...тц Naughty Stop
Не вярвам и в един двор да види превод.... Mr. Green

ей я срещата отпреди близо 4 месеца, като излизат от заведението с Джан и Джановица....

А добър ден сега wavey wavey wavey

Бел Hug Heart Eyes Heart Eyes, ма що пък само един път да са се срещали  Laughing Peace

# 247
  • Още у мъглата ...

В уни-то, представят курсови работи. И тва са го разработили последен курс студенти  ooooh! ooooh!

Айййй ooooh! ooooh! Много зле работата Whistling Whistling Whistling И то на курсова работа ooooh! ooooh! ooooh!
Ма поне си се похилила Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 248
Мичоно, взимай мерки че така почва тоя скапан вирус  #Cussing out малко темература и после 3-4 дена на пансион у ВЦ-то
Аз фятам по спешност за едни части към Пазарджик, дан ревете мноу до де си дода  Naughty

# 249
Ма то кво ли се чудя, миналата година - бяхме 3-ти курс, част от колегите се изцепиха, че Великобритания и САЩ е една и съща държава  ooooh! ooooh! ooooh!

# 250
Миме и на мен често ми се случва около рождени ден да се разболея.  ooooh!

# 251
Ох бееееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Полицай пита Енгин...има ли полицай в автобуса...оня кай да ...АданалЪ Явуз...и ченгето кай....язък за човека... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Енгин вика...за кой...за баш комисаря ли...оня кай...не бе...за терориста Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ма то кво ли се чудя, миналата година - бяхме 3-ти курс, част от колегите се изцепиха, че Великобритания и САЩ е една и съща държава  ooooh! ooooh! ooooh!
Е ти не знаеше ли Mr. Green

# 252
  • Още у мъглата ...

Стиииига бе Shocked Shocked Shocked, ох майкоооо Whistling Whistling Whistling, мило родно образование с образУвани хора Mr. Green ooooh! ooooh!

# 253
  • Варненска клюкарка
Чудя се и аз Габс- какъв е смисълът да вземеш интервю и да си го стискаш към 4 месеца smile3537   33uu  И според мен е ново!

# 254
  • Още у мъглата ...
Чудя се и аз Габс- какъв е смисълът да вземеш интервю и да си го стискаш към 4 месеца smile3537   33uu  И според мен е ново!

Ма ново си е  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт