Отговори
# 330
  • Още у мъглата ...
Здравейте Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и сега патрона  не е бил в Барса и онази дет се приказваше че е гадже  го е интервюирала   правилно ли написах думата   Mr. Green Добре де нали жената на Енгин Илкнур постна снимка ,че са били с Ча в Испания  , когат са говереше ,че са със Серенай  и ги снимаха на прословутото летище  той от къде    се е връщал тогава , къде е бил? newsm78 Thinking и защо това интервю сега  се публикува ? newsm78

Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes Илкнур беше постнала снимка, че тя е в Испания, а не че е с Ча в Испания Laughing Peace
Ами бил е, напримееер, в Разградско Mr. Green
Това интервю е направено сега и затова сега се публикува  Laughing Peace

# 331
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ше получим гърбица от тва сецване... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Е, нема такваз картинка кат мене в момента... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 332
  • Още у мъглата ...

spoko hug spoko hug
Знам какво е, сис Hug Hug Hug
Ти май не си ми прочела сутринта поста към тебя Grinning newsm78
Ако искаш хелп с мануална терапия (поне на мен единствено това ми помагаше и сега за дълго време съм достатъчно ОК), довечера мога да ти дам координати на човека, който ми облегчи мъките Peace

# 333
Лезизе тейзе викаш пасти да яде пред тебе  Joy Joy Joy

аууу и тая я овъргаля  ooooh!

# 334
Бел  Heart Eyes Hug Ди  Hug Heart Eyes Профи  Hug Heart Eyes

# 335
Сис Hug прочетох всичко, ама аз само с инжекции се оправям. Понякога и КосмодиКса помага, ама сега със всеки изминал час става все по-зле ooooh! ooooh! ooooh! Не смея още да си бия инжекции и трее чакам до утре Crazy Crazy Crazy Crazy

Щерко, Лезизето е люлчина песен пред мен... #Crazy #Crazy #Crazy Изгърбила съм се кат бабичка и ги ситним кат гейша... Crazy Crazy Crazy тва всичко е придружено от звукооформление ''ох, ах олеле'' и други междуметия Outta Joint

# 336
  • Още у мъглата ...
Сис Hug прочетох всичко, ама аз само с инжекции се оправям. Понякога и КосмодиКса помага, ама сега със всеки изминал час става все по-зле ooooh! ooooh! ooooh! Не смея още да си бия инжекции и трее чакам до утре Crazy Crazy Crazy Crazy

Щерко, Лезизето е люлчина песен пред мен... #Crazy #Crazy #Crazy Изгърбила съм се кат бабичка и ги ситним кат гейша... Crazy Crazy Crazy тва всичко е придружено от звукооформление ''ох, ах олеле'' и други междуметия Outta Joint

Охххх, стискам палци пък да не стигаш до инжекция Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug

# 337
Ох, Явуз как се заклещи на джама hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Време му било да се занимава със спорт вече hahaha hahaha hahaha hahaha
Ем се хилим, ем охкам и получавам токове Joy Joy Joy Joy

# 338
Ох, Явуз как се заклещи на джама hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Време му било да се занимава със спорт вече hahaha hahaha hahaha hahaha
Ем се хилим, ем охкам и получавам токове Joy Joy Joy Joy
няма да шаваш много и да те гледат няколко дни  Crossing Arms те кога бяха болни ти ги гледа  денонощно нека сега малко те  Crossing Arms

ааааман  ooooh! па и закуска й приготвил  #Cussing out шерефсис  hahaha

# 339
ахаха тоя па Неджо фанал и си изсипва одеколон  върху главата  Joy Joy Joy

# 340
Графиньо  spoko spoko spoko hug hug hug туй много боли, дано бързо да ти мине

#Crazy оффф,пристигнаха ми кашоните и почвам да събирам багаж  Crazy как мразя да сменям  квартира не е истина  ooooh! ,толкова много багаж  Crazy

# 341
милата  Rolling Eyes болна е от рак  ooooh!  Алекса сега каза на Али  #Cussing out  имала разсейки  Rolling Eyes

# 342
# 343
  • Още у мъглата ...
Графиньо  spoko spoko spoko hug hug hug туй много боли, дано бързо да ти мине

#Crazy оффф,пристигнаха ми кашоните и почвам да събирам багаж  Crazy как мразя да сменям  квартира не е истина  ooooh! ,толкова много багаж  Crazy

spoko hug hug spoko

# 344
  • Още у мъглата ...

Позаслабнал, ама па си е грозното гардже Laughing Peace

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт