Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507
Оффф, яяяяяяяяяя...едвам се натъртих да легнем, едвам се натъртих да станем ooooh! ooooh! ooooh!
Пищех кат луда Crazy Crazy Crazy

Борислав ми би инжекцията...дано оцелеем #Crazy

# 391
# 392
# 393
smile3507
Оффф, яяяяяяяяяя...едвам се натъртих да легнем, едвам се натъртих да станем ooooh! ooooh! ooooh!
Пищех кат луда Crazy Crazy Crazy

Борислав ми би инжекцията...дано оцелеем #Crazy
Споко Laughing ония нема те пребере Laughing оффф и аз знам как боли това ooooh! инжекциите са му майката Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha тоя по смешен от щрауса Joy Joy Joy

# 394
Зиз Sad Като те чета и ми става мъчно.  Hug Heart Eyes Дано по-бързо мине.

# 395
# 396
 Бел , в това интервю  няма предварително замислени отговори в него !каза им го но защо точно сега можеби, защото сериала свършва ,но и така да е защо преди не го казваше , ще попречи на серила ли?   то ибез тва рейтинга им е зле но нали в репортажи казва,  че добре рейтинга сериала му харесва hahaha тва не ми хареса  как го е отговорил подбирал си внимателно проектите да го удволетворявало духовно ,че този сериал Меджазир  удволетворявали го и роля и вид ooooh! за вида е разбираемо роля и той се жертва   ! тия от двора не четат ли  че не бил в Барса казаим го в прав текст  и че не мисли за връзки   но те  си пишат теории  ooooh! делото му  наближава  бе дано се приключи  и реклама  май ще снима .Как върви рейтинга на Марал Мимето ми е писала на пощата  , тя не е влизала в темата та ме питаше за Хазал сериала и за Ча

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:58 от femmi2

# 397
# 398
# 399
# 400
# 401
Ше ми стрелят Душко #2gunfire #2gunfire #2gunfire тия ше ме загубят кат зрител Naughty Mr. Green

# 402
# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт