Отговори
# 375
# 376
Аууу за да отдалечи Мая от себе си Али представи някаква жена индете за негово семейство  Joy

# 377
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А божееее Явуз се жени  Joy Joy Joy Joy

Фико и Неджо се дърпат нещо и Явуз ги разтървава инкакто винаги има по едно Сиииии  Joy и Фико кай - Пала не се нервирай пази си силите за довечера  Joy Joy

Сииии шерефсис  Joy Joy

# 378
Оффф бе сън било  #Cussing out

# 379
# 380
Абе татю й седи на пост и докат Явуз не каже да пистолета е налице  Joy

Ама Памук му вика на Явуз - аз може да съм коза ама ти си катър  Joy Joy Joy

# 381
Хахах тоя си намери майстора  Mr. Green  Памук легнала при Явуз и си спинкат сладко сладко инвлиза майка й и вика не можахте ли да изчакате до сватбата  Joy па тая отраканата вика аз исках ма той не можа  Joy Joy
Такъв номер му скрой са иска не иска тряя се жени  Joy Joy Joy

# 382
  • Варненска клюкарка
Феми, аз още руския превод назад който метна Ренка прочетох и ми е ясно какво пише в интервюто....Но продължавам да съм в питанка за някои неща...
Струва ми се че Чаатай казва някои неща тъкмо сега, защото им се срина рейтинга...
Казва и някои неща които феновете му, които не понасят клюките за него и Сера искат да чуят...Като това "когато мълчим, мислят че потвърждаваме" а ние да се сещаме  за останалото да виси във въздуха продължение че не е така.... tooth казано е твърде обрано, но явно не може по-точно като-  едни хора си пишат ли пишат, но няма нищо вярно, нищо че не отричам Mr. Green tooth
Това че не е ходил до Барса....Преди време някой публикува гифчета, на които се вижда че Чачо и Сера вървят на летището в две различни посоки, сякаш излизат от два различни терминала....Ататюрк както казах е голямо летище, което може едновременно да изпраща или приема по 2 самолета..... изводите са за вас Peace

Каза на някои хора че делото му в момента е най-важно, каква любов, какви пет лева....Каза им и че мисълта за брак му е много далечна Mr. Green

А аз се чудя на някои...птици Mr. Green Какво ги е прихванало да женят Чачо и Сера ...толкова ли много искат да се затрие?!??
Де толкова акъл у някои да си дадат сметка  че на тази възраст в която е Ча и средите в които се движи, с неговата кариера ще е свършено ако се зажени и заразпложда.... Stop Харизмата му ще изчезне, защото ще потъне в блатото на битовизма.....Ще се опиянчи и наркотизира, до козирката.....нито ще е първия красавец, нито последния дето е блеснал за кратко и потънал в забвение....Ама птици, кво да ги прайш, толкова им стига акъла hahaha

# 383
# 384
# 385
# 386
# 387
# 388
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз Heart Eyes ако не те затруднява Rolling Eyes може ли да го преведеш туй Hug

Скрит текст:
През 1970г. в Русия човек, който е можело да умре носи храна на мечките. Забележете как мечето е прегърнало крака на човека от ляво. Човек може да бъде Дерин Меселе. Peace

# 389
Зиз Heart Eyes ако не те затруднява Rolling Eyes може ли да го преведеш туй Hug

Скрит текст:
През 1970г. в Русия човек, който е можело да умре носи храна на мечките. Забележете как мечето е прегърнало крака на човека от ляво. Човек може да бъде Дерин Меселе. Peace
Душичка си ми ти  love001  love001  love001

Теро Hug

Общи условия

Активация на акаунт