Отговори
# 360
  • Варненска клюкарка
Преди време нали аз казах,че е възможно стане по-хубав от батю си.  Mr. Green Може пък и да стане истина след някоя друга година.  Mr. Green

Той и на неговите години Ча има едни снимки  Laughing
Hug    Аталайчо на колко години е на 18, 20 че той Чачо на 21 години снимаше АфК  и знаем  как подлуждаше фенките  Mr. Green Crazy Joy

Аталайчо май днес има рожден ден и става на 18 Peace Не помня къде, но четох че е роден на 13.03 Peace

# 361
Мани я тая пръдла #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мноу ми е зор от кво е болна...не извиква никво съчувствие в мен ни тя ни откачения и брат Crossing Arms

Ти глей кво се появи оня гейтак дет ше занули Алишко #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лезизе е била голема гИвендия...и с какво е привличала тия млади агнета и шилета... ooooh! Joy Joy Joy

Ти немаш сърце ма ooooh! Mr. Green
Каза дамата с мазола Mr. Green Joy Joy Joy
Бана не ми е за тая... Grinning Да оди да мре и тва си е...нъл е филм...да не ми е рода, че ше я страдам... Mr. Green
Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 362
Бел и аз прочетох,че днес има рожден ден. Бре,пораснало момчето  Mr. Green

# 363
на мене ми е криво за девойчето  ooooh!

какво е виновна че има брат откачалник  #Cussing out  и не заслужава никой такава съдба като нейната дори и да не ми е на сърце  hahaha

и на Али му стана криво за нея ама така и така шъ съ гътни преди нея тъй че няма да изпита ужаса пак да загуби женска до него  hahaha

# 364
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

какво е виновна че има брат откачалник  #Cussing out  и не заслужава никой такава съдба като нейната дори и да не ми е на сърце  hahaha

и на Али му стана криво за нея ама така и така шъ съ гътни преди нея тъй че няма да изпита ужаса пак да загуби женска до него  hahaha
Нема се гътни преди нея...а, след нея... Naughty
Аз Алито си го мислим, че умре по най-глупавия начин....поне да го беха отстреляли по заслуги, а то оня шерефсис го тупна ей така...от простотия #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 16:18 от НАРЦИС-Зиза - Прокобата Генджо a.k.a ВлъхоУсойница

# 365
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Party Party Party Party Party Party Party

# 366
Бел  Hugв двора са превели интервюто на Ча Mr. Green  бозътъ свършва и Ча дава интервюта  и спокойно говори  ако не е фотосесия за списание той не дава интервюта , сега как така си дава и говори   hahaha отивам го чета  Mr. Green

# 367
Скрит текст:
  hahaha

# 368
# 369
Тея кво направиха с субовете на вампитата  #Cussing out

# 370
# 371
Не ми харесва Аталайчо и туй то. Батю му и в не особено красивият му сегашен период, Laughing е пак е по-по от него.
Феми. Hug

# 372
 фенове искали да купат приборите от ресторанта  дет е ял Чачо  ooooh! hahaha    Наде  Hug оздравя ли ?

# 373

Нема се гътни преди нея...а, след нея... Naughty
Аз Алито си го мислим, че умре по най-глупавия начин....поне да го беха отстреляли по заслуги, а то оня шерефсис го тупна ей така...от простотия #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
де да знам,аз финала не съм го гледала със разстрела  Peace

# 374
Зиз Heart Eyes ако не те затруднява Rolling Eyes може ли да го преведеш туй Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт