Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми аз кво ти казвам, че умре безславно #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire През такива премеждия оцеля и накаря оня гейтак го гръмна

Назъм мой се напукат петичките Naughty Той си е арното ягне Heart Eyes

# 466
  • в подножието на планината

Ей, никой не ми свирка за фрагман, значи... ooooh! ooooh! ooooh!

# 467
Мен па ми допада Лисана  Naughty

# 468
Те целата група са Арни ягнета Laughing Без Бонджук Grinning

# 469
чекайте и тука да го сложим  Laughing Heart Eyes

# 470
Са нека инпуснем Дявола не се праи наш човек е  hahaha защитава Алишчо  Simple Smile

# 471
# 472
Аууууууууууууу....мамин благ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ръфкъ и той става шерефсиса Grinning Grinning Grinning Grinning

Зарад тоя шерефсис уволниха Алишко #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма той си е готин основно ма  Laughing не е само на тая фотка  Naughty
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 474
Тоя Явуз.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Харесваш ми кога ми махаш от рейса Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 475
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман  Heart Eyes Hug ох, дано се оправиш с инжекцията  spoko
Наде, Ренку, Систъри, Ин, Бел, Рони, Звезде, Герс, Гъбак, Дидолино  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 476
# 477
Вай вай вай тръгнах да търсим Дявола на Гера и се забих у сайта кой с кого ходи и ко да видя наш Явуз ходел с главната на Мерхамета и то цели 7 години  Shocked па пише чи имало слухове и за връзка с Дилара Йозтюнч  hahaha ма са само слухове и е било отдавна  Joy

И тъй отива м да видя Фико с кой си е бил близък  Joy

# 478
Вай вай вай тръгнах да търсим Дявола на Гера и се забих у сайта кой с кого ходи и ко да видя наш Явуз ходел с главната на Мерхамета и то цели 7 години  Shocked па пише чи имало слухове и за връзка с Дилара Йозтюнч  hahaha ма са само слухове и е било отдавна  Joy

И тъй отива м да видя Фико с кой си е бил близък  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ирко Heart Eyes Heart Eyes Hug

бАнбонче  Heart Eyes

# 479
Ама оуууу...на некой тия неща са им ограничени #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ФифО, кво да се оправям ма... #Cussing out Одим кат прегърбена бабишкерница, ситним ги кат гейша, озвучавам с междуметия, а Трайков си лега от смех кат ме гледа как се движим #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама оуууууу  #Cussing out #Cussing out #Cussing out казах да зимаш мерки не да се оправяш....
чети убаво ма  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт