Отговори
# 645
Кви са тез празни полета дет сте опнали бе, еееей, трябва икономии да се правят  Naughty Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy
33uu 33uu

# 646

Тия Жозефина ги избаца, аз само я следвам  Mr. Green

# 647

Мани бе  ooooh! яви се индивид от щата Монтаня да пий повече от нас  Mr. Green и нема как да са ти точнУ щот има един под прикритие на Ирка у спалнята, па яз не моем да наваксам с варенето да нема липси  ooooh! ooooh! ooooh!

начи Ирка да вади скрития да се ползва за спешни случаи  Laughing
а тизе с тая скръндзавщина ше свариш коги цъфнат налъмите  hahaha

# 648
ади ма ко сЪ оправдаваш с мене  Mr. Green бегай да допълваш липсите че шЪ си прайм парти , Naughty па Гера шЪ я пратим на среща нейде че от нея не мойм се уреди  Joy

# 649
  • Още у мъглата ...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Едната ги избаца, другата ги донадипля  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 650
ади ма ко сЪ оправдаваш с мене  Mr. Green бегай да допълваш липсите че шЪ си прайм парти , Naughty па Гера шЪ я пратим на среща нейде че от нея не мойм се уреди  Joy

Тая па  ooooh! яз ли съм  виновна че ти кат слизаш у мазата на проверка засмучеш некой бидон и забрайш да излезеш  Crossing Arms ти си отговорник по маза  Naughty

# 651

Зависи с кой  Mr. Green Имам ли право на избор?  Laughing

# 652
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я си сгъвайте чаршафите бе...нема по нощите да отупвам крилото #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 653

Зависи с кой  Mr. Green Имам ли право на избор?  Laughing
ТЦ! Naughty Имаш среща с Фико...и а възропта, те метаме на Матадора Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥

Лека от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

# 655
  • в подножието на планината

Тоя, МАА у всички дворове го размятат... ooooh! голема любов, големо чудо... Mr. Green

Лека нощ от мен! Hug

# 656
  • Още у мъглата ...

Лека, Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Лека, Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 657

Eй ги беееееееееееее....сладурииии....ляляллялялляля.... Joy Joy Joy Joy

# 658
Лека, Илде  Hug Ирче  Hug

# 659

Тоя, МАА у всички дворове го размятат... ooooh! голема любов, големо чудо... Mr. Green

Лека нощ от мен! Hug
Нека го разметат...така след Сълата мой да дадат Аданеца Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт