Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 621
  • 905
  •   1
Отговори
# 135
Ако ми изневерява ще го напусна на момента и ще го изгоня.Нещо ,което никога не бих простила е мъж да ме удари или да ми изневери,слагам точката и край!

# 136
Дано на никой не му се налага да разбере какво точно би направил, ако разбере подобно нещо.

Аз също бях и пак съм на мнение, че на момента приключвам с човека, но когато си изградил семейство, подобно откритие идва като абсолютен шок.

Аз можех да простя, напълно в разрез с разбиранията ми, но ако той се беше разкаял. Ако се беше върнал в семейството си духом...

Не е края на света, това мога да го кажа от опит  Hug

# 137
Писала съм вече,че  предателство от към  забежки  хормонни не съм  преживявала, но съм  се сблъсквала с  друг вид  лъжи, които са не по-малко предателство и не по-малко болезнени. От там и опитът ми - веднъж си мислиш ,че прощаваш, но всъщност вече си се  разпаднал  във връзката си.Бавенето в осъзнаването на този факт и пренареждането на важнотиите е  причината на не моменталната фактическа раздяла. При повторението на "лъжата", вече ти е по-лесно, не че горчилката е по-малко, но някак си усещаш, че си направил каквото си могъл ( като за пред вселената... например).и после си отдъхваш заради падналия товар. Защото в интерес на истината - да търпиш някой, който  те предава не е любов към този някой, любов е към рутината да си с нещо познато, дори това да е нещо тежко и туморно - Самочувствие, гордост,  деца, и  близки ще страдат по-малко ако се освободиш на време Wink

# 138
  • Ямбол
Да считам ли, че ако мъжът напълнее, оплешивее и разни други такива неща, то жената е свободна да му изневери?

# 139
Да считам ли, че ако мъжът напълнее, оплешивее и разни други такива неща, то жената е свободна да му изневери?

Задължително!  Mr. Green Всички трябва да изглеждаме винаги като на 20!!!

# 140

Е, ако жената е вярвала, че мъжът й ще е вечно атлетичен космяк, то вероятно  първа ще се чувства предадена от скалпово-мастната изневяра, което я прави напълно свободна да отвърне на удара Mr. Green За съжление обаче ,  с такава логика се славят предимно мъжете Sunglasses 

# 141
За съжление обаче ,  с такава логика се славят предимно мъжете Sunglasses 

Мдаа, всеки мъж иска жена му да е слаба, поддържана, наконтена, винаги в добро настроение, усмихната и да пръска сексапил.  Flutter А на тях, така да им отива значи и шкембето, и голото теме, и косматия гръб... Crossing Arms

# 142
След като минах през най-голямото изпитание в личен план - предателството на бившия ми съпруг (последвано от развод по моя молба), смятам,че нито един мъж не заслужава да му се прости изневяра!

Щях да пиша, че живеем в свят, който е изключително взискателен към жените, свят, в който мъжа се е превърнал в лигаво и безотговорно създание (добре,че има и изключения)...

# 143
Хареса ми предложението за разхлабително в кафето  Laughing   Бях чела преди време статус във Фейсбук -
"С пирон върху капака на колата ти ще изпиша 'Прощавам ти' !"  Mr. Green

# 144
След като минах през най-голямото изпитание в личен план - предателството на бившия ми съпруг (последвано от развод по моя молба), смятам,че нито един мъж не заслужава да му се прости изневяра!

Щях да пиша, че живеем в свят, който е изключително взискателен към жените, свят, в който мъжа се е превърнал в лигаво и безотговорно създание (добре,че има и изключения)...

Много смело и категорично решение, а деца имате ли  Rolling Eyes

# 145
Да, едно....тъкмо стана на 3 като баща й се изнесе. Аз се опитах да му простя и колко сълзи изревах...Сега ми е по-добре. Нямам нуждс от лъжи и съпруг на хартия.

# 146
  • София
Аз искам да попитам за един мой проблем,който имах с предишната ми приятелка,тя ревнуваше от моя приятелка жена,която на практика ми е най-верния човек и може да се каже,че ние знаем всичко един за друг с въпросното момиче,стотици пъти съм казвал на тогавашното ми гадже,че никога не бих си легнал с тази от която ревнува,дори да бях свободен,защото ако стане това,крачка назад няма,и че 'за да запиша една бройка в тефтерчето' никога не бих развалил приятелстките си взаимоотношения.
Но гаджето не приемаше и каза,че изневярата не е само секс,че тази емоционална близост,която имам с нея е пак вид изневяра.Ние се разделихме по други причини,но нз дали в бъдеще няма да има пак такъв проблем

# 147
Грозно нещо е изневярата....Трудно бих простила, но не е невъзможно, особено след дългогодишен брак и наличие на деца в семейството. Само едно нещо не знам как ще се случи - как бих легнала отново с този мъж.Дали ще ме е гнус,че си го е слагал незнайно къде и може да е лепнал нещо.

# 148
Грозно нещо е изневярата....Трудно бих простила, но не е невъзможно, особено след дългогодишен брак и наличие на деца в семейството. Само едно нещо не знам как ще се случи - как бих легнала отново с този мъж.Дали ще ме е гнус,че си го е слагал незнайно къде и може да е лепнал нещо.

А преди брака мъжът ви девствен ли е бил  newsm78

# 149
Бе като изневеряват, да го правят с акъл, че да ви не лепнат нещо...  Mr. Green Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт