Да се включа и аз по темата. Ако разбера, че мъжът ми ми изневерява първо ще си излея целият яд и цялата злоба върху него и след това ще му дам възможност за обяснения и ще реша какво да правя. Случайно ако знам с коя ми е кръшкал ще остане без зъби (буквално). Все пак човешко е да се греши и ако наистина видя, че съжалява може би ще простя, което ще е много трудно. А като цяло съм на принципа Дори и да го прави, нека да не знам! Предпочитам да си спестя тази болка.
Пак казвам, не е най-важното нещо, но не е за подценяване. Предполагам,че ти за да се чувстваш добре в кожата, определено си направила някакви усилия, нали? Това правя и аз в момента, въпреки че малко позакъснях. Опитвам се да си върна самочувствието, защото ако аз не обичам себе си, как да очаквам някой друг да ме обича!
Не с лошо... Никой не коментира държание. Коментираме външен вид. Разлика има, и то голяма. Това, че съм напълняла 5-10-15 кг, появили са се бръчки, кожата ми не е като на 20 годишна и имам тъмни кръгове под очите от недоспиване (най- често, заради общите ни деца)... за това говоря. Това не мога да приема за мотив за изневяра. То, дет се казва, и той вече не е "онова момче", с което съм се запознала. Но, това не може да ме подтикне да кръшна, защото сме градили- градили връзка, отношения, деца сме създали... И ако това няма значение за него- майната му. За това "въпреки всичко" говоря. Препоръчани теми