Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 658
  • 905
  •   1
Отговори
# 105
Времето нищо не променя. Не знам точно как ще постъпя, но е еднакво отвратително. Ако през тези 10 години не се е отразило на отношенията ни, тепърва ще се отрази. Все пак ме е лъгал и мамил...Не съм такъв тип да стоя да стената и да се примирявам. Не знам дали мога да продължа с този човек...

# 106
Времето нищо не променя. Не знам точно как ще постъпя, но е еднакво отвратително. Ако през тези 10 години не се е отразило на отношенията ни, тепърва ще се отрази. Все пак ме е лъгал и мамил...Не съм такъв тип да стоя да стената и да се примирявам. Не знам дали мога да продължа с този човек...
Абе 10 години е адски много време... как ще се отрази към момента, нещо станало някога си.... Това безумно, поне ако сега разбера че мъжа ми преди 10 години ми е изневерил... ми не мисля даже че нещо ми трепне, от тогава досега са се случили толкоа значими неща, че не мисля че това може да ги промени. Ама като бях на 20 и аз бях с много идеалистични представи за любовта и изневярата. Сега някакси по друг начин разсъждавам, напълно убедена съм, че човек може да да изневери без да е спрял да обича, както и че може и никога да не е изневерявал и скрито да мрази жена си / мъжа си.

# 107
Напротив, променя, от дистанцията на времето можеш да направиш трезва преценка, имам приятелка в подобна ситуация.
Беше и неприятно, но го преодоля и са едно от най - сплотените семейства, които познавам.

# 108
Напротив, променя, от дистанцията на времето можеш да направиш трезва преценка, имам приятелка в подобна ситуация.
Беше и неприятно, но го преодоля и са едно от най - сплотените семейства, които познавам.

Ти можеш, аз не! Хората сме различни. Ти ще се примириш и забравиш, аз не мога!
Такъв човек съм, давам всичко - искам всичко. Или си с мен или си бий камшика!

# 109
  • София
Така направената анкета, всъщност е нонсенс. Във въпросът има "какво ще направите", ама няма отговор, свързан с конкретни действия. Ами, сори, ама това да седя и да гледам, да се примирявам, да чакам.... всичките, са "подпирам небето да не падне".
А иначе- не знам как бих реагирала, ако науча. Мисля, че съм прекалено самовлюбена, за да простя, защото факта, че има изневяра, аз лично, свързвам с "ти не ме удовлетворяваш". И в този смисъл- има ли вариант да подминеш, да простиш, да преживееш? Според мен, оттам насетне, винаги ще се чувствам недостатъчна, т.е. няма да има спокойствие и сигурност във връзката, а това, наред и с доверието (не, че и то ще остане) са основните (за мен) неща в един брак/ съвместно съжителство.
Мисля, обаче (ей, така- на Вуте да му е зле), не бих изгонила мъжът си. Може би, бих изневерила, може би, когато съм готова (аз!!!) бих го напуснала, като преди това, обаче бих го разорила и (евентуално) кастрирала...

# 110
Преди известно време бях решила, че съпругът ми си има друга. Как реагирах? Огледах се и се сравних с набедената любовница. Видях, че съм се занемарила-грим почти не слагах, дълго време стоях с небоядисана коса, бях качила 10-тина килограма. Ами то наистина заслужавах да ми се случи нещо такова. Надали съм изглеждала добре в очите на съпруга ми? Запретнах ръкави и се постарах да променя нещата. Все още имам за сваляне килограми, но се старая да изглеждам добре.
Всичкото това добре, все пак човек трябва да се грижи за себе си, но :
съпругът ти като Ален Делон на 25 ли изглежда?    Laughing
ако напълнее с 10-15 кг, ти ще му изневериш ли с някой млад, слаб, атлетичен и красив?
По твоята логика, ако един човек напълнее, ако се разболее, ако го нападнат неприятности (защото във всеки един от тези случаи няма да е лицеприятна гледка), то за него любовта свършва и напълно си заслужава презрението на половинката и изневярата му.
Не отричам фактора външност, но любовта между двама души е много повече  и по-дълбока от едното лице и тяло.Говоря за любов, не за физичесто привличане на база цици и пърхане с мигли.

Та, пак да питам, в какво точно е сгрешил?

Човек предприема много други целенасочени действия и след това осъзнава, че са били грешка.
Скрит текст:
Т.е., изневеряващия не осъзнава, че прави глупост?Айде, бе.....    Joy
А и тук става дума за изневяра, не за други дейности.
Аз питам при изневяра в какво точно се изразява грешката....
Не мога да си представя, че човек тръгва да изневерява с мисълта:"Сега правя нещо добро за семейството си/за детето си/за бъдещето си...!, а след месец се плесва по челото:"Леле, какъв съм ахмак, то тЪз изневяра хич не била полезна за семейството ми!"   Laughing
То щото като тръгне да изневерява някой баш за семейството си мисли в тоя момент.
 Всеки смята, че няма да го хванат.
Ами, значи пределно ясно му е ясно    Laughing  , че върши тъпотия.
И оправданието "Беше грешка!" не важи.    Mr. Green   Демек, никаква грешка не е, а напълно осъзнато взето решение да си сложиш главата в торбата, пък каквото ще да става.

# 111
Ми то и крадецът/убиецът го прави, защото "няма да ме хванат", не защото не знае, че това е нещо лошо и рискува всичко. Просто онова другото е по-важно от това да те хванат и да за губиш всичко. Изневеряващия поставя над деца, семейство това да прави секс с друг/а. И щом това му е по-важно, какво има да го мисли половинката му. Той е взел вече решението.

# 112
Има голяма разлика между физическата и духовната изневяра. Едната, както се казва начешат си крастата и до там. Другата е опасна, може никога да не се стигне до физически контакт, но интелектуално да те възбужда.

# 113
Аз за физическата говоря.
Духовната - все едно да си помисля "Ох, направо бих я/го убила" и това да се води убийство  Joy

Едно е на човек да му мине нещо през главата и съвсем друго: да вземе решение, че ще го направи, да отдели време, ресурси за целта, да лъже и маже в очите къде е и какво е правил и т.н. За да положиш толкова усилия, явно това нещо наистина е доста важно за теб.

# 114
Има голяма разлика между физическата и духовната изневяра.
Разлика може да има, но целта е една-собственият ти кеф.А на другия -майната му, да се спасява.
В този смисъл разлика няма, последиците са все едни и същи.

# 115
  • Sofia
Според мен никой не може да каже предварително какво ще направи, докато не му се случи. Освен ако вече не му се е случило. Имала съм много ситуации в живота си, за които предварително съм била напълно убедена, че ще реагирам по един начин, а като се случат се оказва, че нещата на практика са доста по-различни отколкото на теория.
Във всеки случай няма да е нито една от изброените в анкетата възможности. Със сигурност ще говоря с него, ще се опитам да разбера защо го е направил и дали е връзка или еднократна случка. Ако е еднократно си мисля, че мога да го преодолея. Ако е връзка и тя продължава ще се разведа. Ама само така си мисля. Дали наистина е така не знам. И дано не разбера.  Laughing

# 116
А ако си слаба, стройна, гримирана, добре изглеждаща и въпреки това пак ти изневерява? Тогава какво правиш?

Понеже подозирам, че Reneta_007 всъщност е мъж, едва ли ще ти отговори.  Laughing

Как разбра че Reneta_007 е мъж?

# 117
Има ли разлика в подхода ако е с дете  и брак и ако не в и се сблъска с изневярата!?

# 118
Ми то и крадецът/убиецът го прави, защото "няма да ме хванат", не защото не знае, че това е нещо лошо и рискува всичко. Просто онова другото е по-важно от това да те хванат и да за губиш всичко. Изневеряващия поставя над деца, семейство това да прави секс с друг/а. И щом това му е по-важно, какво има да го мисли половинката му. Той е взел вече решението.

Доколкото имам наблюдения като как стават нещата мъжете в такива моменти въобще не мислят, защото целият им потенциал е съсредоточен в едно друго място. Достатъчно случки имам с разни мераклии с чудесни жени, от които в никакъв случай не са възнамерявали да се откажат тотално заради моите прелести, но пък е видно как стават на маймуни от едното желание и ни приемат, ни предават. Предполагам, че в тези сюблимни мигове въобще забравят, че имат жена.

Излишно е да казвам, че угризението ще ги тресне с пълна сила веднага след като получат желаното и тутакси ще заявят, че е било грешка.

Добрата новина е, че изкушението не дебне постоянно и навсякъде, това първо, и второ - с възрастта вероятността да стане за резил някой заради нещо такова намалява. Надявам се.

# 119
...целият им потенциал е съсредоточен в едно друго място...

Е, не всеки е съгласен да живее с човек, който съсредоточава потенциала си е едно място. Доста рисковано е да градиш каквото и да е с толкова глупав човек.

Общи условия

Активация на акаунт