Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 606
  • 905
  •   1
Отговори
# 165
Това, че ще стана по-предпазлива може и да не промени нищо за него. Но ще му покаже, че аз си имам едно на ум и това не ми харесва. При всички положения ще му погледам сеира и после ще трябва да си подреди приоритетите. Така де, няма да чакам да се случи нещо и последна да науча, както става обикновено.  Wink Ти не си изпитвала нищо към онова момче, но не можеш да си сигурна за него. Wink

# 166
Здравейте дами,значи аз пиша малко от мъжка гледна точка Wink е добре де и вие жените изневерявате нали? Wink То си е до самосъзнанието на човека,на никой няма да му стане приятно като разбере,че др.му изневерява нали? Simple Smile

# 167
Ще ви кажа аз какво направих. Първият път простих, но не забравих. Казах си, че щом се е стигнало до там, явно имам някаква вина и аз. Стараех се да съм перфектната съпруга. Всеки има право на втори шанс. След втората изневяра се разведох, след 10 години брак. В последствие разбрах, че е имало и трета...  Crossing Arms

# 168
Добави поне опцията да му вдигна скандал и да го правя всеки час и минута до края на брака ни хахахахах
Аз също няма как да гласувам в настоящата анкета.

# 169
Вики Ив Hug

Според мен, почне ли един път да изневерява, край...
Няма 'ама беше само секс", "бях пиян", "беше грешка" или "мислех си , че си ти" (имаше го в един филм)  Mr. Green

И мъжете имат усти, мога да говорят за проблемите...Ама то е най-лесно да се завреш между чужди крака  ooooh!

# 170
Съгласна съм, че почне ли се веднъж, няма да е за последно. Моята логика е, че тръгне ли единия да търси нещо извън семейството, значи нещо му липсва, но другия момент е, че по-добре нещата да се обсъдят и да се установи къде е проблема. Не, че при мен стана така де Simple Smile В моя случай забавното е, че бях втора съпруга и два месеца след като се изнесох, се нанесе третата. Тъй че в някои положения всичко е до човека Peace

# 171
А ако само имате съмнения за изневяра? Аз никой не съм хващала на калъп дето се казва, но при наличието на някои знаци - като съобщения в телефона макар и не точно сочещи че са спали заедно, миризма на чужда женски парфюм по врата му, мейли също съм попадала - просто съм прекратявала връзката. А при мен връзките са били винаги с живеене на семейни начала така че са били идентични на брак.

# 172
 Като няма деца е лесно да се прекратява. И правилно - защо ще го търпиш...

# 173
Като няма деца е лесно да се прекратява. И правилно - защо ще го търпиш...

Но обратния вариант- с деца е вече голяма каша. Това не важи само по повод изневярата,ами е валидно за всеки един проблем в семейството. Аз лично не съм търпяла дори и малки проблеми във връзките ми без деца, че дори и за първия ми брак (от който имам дете) също не се мислих кооой знае колко. Тогава бях обаче на 20-21 години и беше друго нещо,а сега наистина ми е трудно да сложа край на брак с дете, защото имаме някои разминавки и аз не се чувствам особено щастлива и удовлетворена. Все си викам "Нали отвсякъде слушам,че в брака за да върви трябва много компромиси. Да ги правя тогава." Детето и неговото бъдеще,психика и живот някак ми е по-важно от моето собствено, а според мен нашето семейство не е от най-лошите (онези, в които е толкова ужасно,че за детето е по-зле отколкото развода на родителите), за да лишавам детето от него. Та такива размисли и страсти ме "тресат" мен в последно време.

# 174
 И аз мисля, че хубаво трябва да се обмислят тия неща, и детето да е на първо място. Освен това много недоволства и неразбирателства се оказват маловажни и временни.

# 175
Предлагам да добавиш отговор: Ще го отровя с цианид.  Mr. Green

# 176
Ако единият партньор си е паднал по някой друг трайно, нито деца, нито каквото и да е може да закрепи това "семейство". Въпрос на време е колко са здрави нервите на решилия да "запазва брак", докато му дойде акъла и се откаже. Това е реалността. Всякакви истории от типа "изневерил, ама после оценил семейството и се вразумил" ги има само по филмите.

# 177
Съгласна съм, че почне ли се веднъж, няма да е за последно. Моята логика е, че тръгне ли единия да търси нещо извън семейството, значи нещо му липсва, но другия момент е, че по-добре нещата да се обсъдят и да се установи къде е проблема. Не, че при мен стана така де Simple Smile В моя случай забавното е, че бях втора съпруга и два месеца след като се изнесох, се нанесе третата. Тъй че в някои положения всичко е до човека Peace

Не винаги е така  Peace Просто хората са различни - на някои не им е достатъчен само един сексуален партньор  Peace Пак може много да обичаш половинката си, но при възможност за нещо допълнително, да не виждаш смисъл от отказ

# 178
А що няма опция "Ще го изритам и никога повече няма да се занимавам с него!"?

# 179
  • София
Анкетата е ... направо жалка. Авторке, нямаш ли малко себеуважение? Не знам как ще реагирам на изневяра, не искам и да разбирам, но доколкото се познавам няма да простя.

Общи условия

Активация на акаунт