Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 521
  • 905
  •   1
Отговори
# 360
Бе коя пък ще се хване с такъв кукав мъж, дето ще е по-обвързан с банката, отколкото с нея. 100 000 евро имал акъл да тегли, ама нямал достатъчно  да предвиди вредите  ooooh!. После си  скръндзи стотинките и реве в бг.мамата с долуподписания. Ми подписвайте се и с нещо  дето е горе  Stop

# 361
Кой реве тук за издръжка? Те тия, които ревях вкупом се изнесоха другаде да реват, та тук си остана чистичко откъм такива. Е, прелитат от време на време, но не са толкова ревящи вече. Тук там някоя бръНчалка с дете от семеен, но като цяло са рядкост.
Явно средата на този момък неземен е такава, та и той тръгнал да ни запознава с естеството на женската психика.

Грешиш любов, отдавна не се опитвам да разбера женската психика, само ползвам.
Не ми се занимава на стари години с обвързващи/ангажиращи връзки.
А това семейния мъж да прави дете на друга без изобщо да се замисли за последствията не го разбирам. Прави ще дойдете че повечето мъже не се замислят за последствията. А е елементарно - пазя теб пазейки себе си

# 362
. Прави ще дойдете че повечето мъже не се замислят за последствията. А е елементарно - пазя теб пазейки себе си

Не мислят, защото не забременяват те. Ако имаше опасност да забременееш, три презерватива един върху друг щеше да сложиш. Както казва синът ми, "И на очилата ще си сложа презерватив".

# 363
Пак не позна. По платената ,,любов,, - ползваш/плащаш. То и на съпругата ,,любовта,, не е безплатна а дори по-скъпа че и по-некачествена. Щото мъжО вече кат се е подписал вече няма нужда да се напъва. И те ти поредната тема у мамата

Не си ли попадал на някоя, за която ти се иска да продължиш да се напъваш? И тя да иска да продължи да се напъва за теб? Не е чудо невиждано двамата да са тандем, а не двойка, чудеща се кой кого да прецака.

А, попадал съм. Но ми държи по 1-2 месеца. Не ми се занимава вече, така или иначе всички връзки свършват зле. По мои наблюдения дамата започва с претенциите - какво правим с връзката ни, няма ли да направиш нещо, защо не може да си оставя четката за зъби (от една друга тема), искам дете... А стига.

# 364
  • Вестерос
Мале, мале, ти си бил принцът , бе. Извинявай , че се обърках.  Party

# 365
Бе коя пък ще се хване с такъв кукав мъж, дето ще е по-обвързан с банката, отколкото с нея. 100 000 евро имал акъл да тегли, ама нямал достатъчно  да предвиди вредите  ooooh!. После си  скръндзи стотинките и реве в бг.мамата с долуподписания. Ми подписвайте се и с нещо  дето е горе  Stop

Не ме разбра човече. Нали ревете че е обща отговорността? Ми мъжО кат е купил жилище да купи и жената едно. Та ако се разведат всеки да има къде да отиде а не жената да реве в съда ,,искам детето (защото няма къде да живее), не толко че й пука за детето, за което пак иска да е само за сметка на бащата щото го била гледала,,.
Като толко се е загрижила за детето да купи и тя едно жилище. Но повечето са на 700 лв заплата дето за нея не стигат кво остава за дете, режийни а за собствено жилище не си и помисля.

# 366
Scooba, разбирам те. Много жени имат обратния и те са настроени по същия начин. Не всеки има шанса да срещне половинката си. Тогава не тя ще иска да си остави четата, а ти сам ще я сложиш там.
Не стават нещата насила. Режеш и продължаваш напред. Но да седиш в една връзка, да ти е гадно и да не понасяш човека до теб, да го лъжеш, унижаваш - това не го разбирам, от чисто човешка гледна точка.

# 367
  • Вестерос
Първо, съм кралица  Crossing Arms
Второ, такъв мъж като тебе по-добре да не срещаме.
Трето- не всяка връзка завършва зле.
Четвърто-  всеки се събира със себеподобни. Прави си сам изводите..

И пето- човечето ти го каза.

# 368
. Прави ще дойдете че повечето мъже не се замислят за последствията. А е елементарно - пазя теб пазейки себе си

Не мислят, защото не забременяват те. Ако имаше опасност да забременееш, три презерватива един върху друг щеше да сложиш. Както казва синът ми, "И на очилата ще си сложа презерватив".

Право е момчето, и аз така съм научил сина. Че не се знае коя ще почука на вратата ти с наедряло коремче Simple Smile
Обаче дърти мъже правят глупостите и късно се сещат че им било късно да дундуркат бебета.

# 369
Трагедията е пълна като чета мненията. Масово хората са много ограничени, повърхности и с низки страсти. Отвращавам се от мисленето на повечето мъже, както и на някои жени. Sick Всичко живее ден за ден, гледа си само личната изгода. Семейните ценности отдавна са забравени.

# 370
  • София
Обаче дърти мъже правят глупостите и късно се сещат че им било късно да дундуркат бебета.
Да, бе, наистина, че много семейни мъже не ползват презервативи, когато кръшкат. А после-болести, извънбрачни деца...Човек да не смее да си купи нещо, че всичко попада в СИО/семейна имуществена общност/ и един ден не се се знае с кого ще го делиш. Crossing Arms

# 371
  • Сф
Скубата ми мяза на комплексар . Еми , който го е страх от мечки- не ходи в гората....
И кви цифри хвърля из нета- кефи ме!   341uu               Laughing

# 372
Бе доста е комлицирано. Няма значение дали съпруга или съпругата изневерява.
Първо е трябвало да поговорят, да се види къде и какво се е бъгнало.
Проблема е ако се разделят заради това и грозните сцени стават пред детето/децата.
Да си се чукат но да не се отразява на децата.
Щото никой мъж не се жени за любовницата.
За жените вие ще кажете...

# 373
  • Вестерос
Кифлите не кълват, да. И пак стигам до- себеподобните се събират , като допълвам с- като си ги харесваш кифли и меркантилни, повърхностни, не се оплаквай от всички жени Twisted Evil Ех, не ти е лесно  Joy

# 374
Кифлите не кълват, да. И пак стигам до- себеподобните се събират , като допълвам с- като си ги харесваш кифли и меркантилни, повърхностни, не се оплаквай от всички жени Twisted Evil Ех, не ти е лесно  Joy

Кифлите са безобидни, на палтенце кълват. Бившите съпруги са по-опасни

Общи условия

Активация на акаунт