Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 481
  • 905
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Айде изневяра, заради тръпката, някак си криво ляво, разбирам го. Ама изневяра, заради духовна неудовлетвореност поне за мен означава вечно нещастие, но пък държат да си запазят браковете. Е те това не го разбирам!!!  Shocked
Пазят браковете си, защото намират други неща в половинките си-подходящ мъж за баща, за спокойни семейни вечери, за приятел и т.н. Аз не вярвам, че един човек може да дава всички неща, от които има нужда една жена, в продължение на 50 години.
Scooba, не винаги жената изкарва по-малко от мъжа. Wink Факт е,обаче, че в повечето случаи тя отделя повече време и усилия за домакинството. Аз лично съм на мнение, че всеки един от двамата трябва да върши това, което му се отдава повече, дори ако трябва да си разменят ролите в даден момент.

# 346

любов, това прави около 1500 евро на месец. За неангажираща връзка без деца стигат. Но нищо повече, нито за нов дом стигат, нито за бъдеще на децата. Бащата дължи пари за битието и бъдещето на децата си и пари за актуалната. Докато майката е била актуалната е имало за нея. Сега да си намери някой който дава за 2-ра, 3-та употреба. Онова, което ме дразни у българката е че иска да вземе на готово без да може да се грижи за него, без значение дали детето, къщата, бизнеса на мъжа. Иска детето при развода ма мъжа да плаща 10000 евро на месец. Като знаете-че издръжката тук е 100 лв или не се развеждате или оставяте детето на бащата. Който плаща, той поръчва музиката. Но сте ненадминати с чужда пита помен да правите. Добре че никой не ви се връзва

Не, любов, друга е сумата. Грешни са ти сметките. Не се дразни. Плащам си, поръчвам си музиката и ми свирят точно както аз искам. Hug

Доколкото знам тук мъжете вземат около 1200 на месец, 2/3-ма правят 2400/3600. Ако изкарваш повече влизаш в 7% от българките но те не си вземат средностатистически мъже, останалите българки пищят че мъжО не плаща. И Марсо ви го каза - жената гледа да се намърда някой да я хрантути и бърка баща си с мъжа си. Искате мъжа да има собствено жилище защото повечето жени нямат и трябва да се върнат при мама

# 347
И за мъжете, и за жените се правят някакви обобщения на едро, от които полза няма. Честно казано, ако ще си образувам толкова нерви от съжителството с някого, как ли пък няма да си го причиня.

# 348
  • София
Scooba, не всички мъже разсъждават като теб и имат за своя отговорност издръжката на децата. Има доста, които оставят плановете за децата и реализацията им на майките. Иначе съм съгласна, че много майки драпат да вземат децата, а реално нямат възможност да ги издържат.

# 349
Scooba, не всички мъже разсъждават като теб и имат за своя отговорност издръжката на децата. Има доста, които оставят плановете за децата и реализацията им на майките. Иначе съм съгласна, че много майки драпат да вземат децата, а реално нямат възможност да ги издържат.

Благодаря Beauty, че ме разбра правилно и за обективните разсъждения. Повечето жени сами се прецакват с ,,ще ти взема,, и ,,ще даваш,,. Ми досега да не би тя да е давала??? Няма да съм първия, занесъл нещо в гробищата със себе си. Много ясно че всичко е за детето и майка му и без тя да натяква. Но това дразни мъжете. Но тук е грешката на повечето ,,мъже,, - развел се с майката, развел се и с детето. Няма такова нещо. Даваш за детето, ако майката се държи нормално подкрепяш и нея. Но тук жените правят грешка - балък, взех му, измъкнах му... А мъжа започва отначало, затова е мъж и пак всичко остава за детето му. Ако майката е нормална има и за нея

# 350
Познавам твърде малко жени, които не работят. Щом работи, изкарва пари. Щом изкарва пари, стига да не е решила да си ги харчи само за лични нужди, значи ги оставя в семейството, в дома. Оттам нататък не е редно мъжа да се бие в гърдите, че издържа всички само, защото да речем заплатата му е по-голяма. Да, ако нямаш на главата цяла къща за оправяне и 1-2 деца за наглеждане, можеш да работиш за повече пари то е ясно. Но не е лошо да се сещаш понякога, че тази възможност - да си разполагаш с времето и да можеш да си позволиш полето и времето да изкарваш големите пари, е до голяма степен благодарение на жената, която отмята купища твои задължения от главата ти и ти ги спестява. А не, а тя Дорка бачка за 500 лв, а аз за 2000 лв., значи Дорка никаква не е. Да, ама може Дорчето да работи 4 часа, а после като се прибере готви, чисти, прибира деца, води ги по кръжоци, лекари, преоблича ги, пазарува, разхожда домашни любимци, пере, простира. Ако не беше Дорка, а трябваше ти да правиш това, нямаше да ти дадат 2000 лв., защото нямаше да можеш да си позволиш да отделиш това време на работата.

Иначе, че има жени, които трудно могат да се погрижат за децата си, а си ги искат, да има. Не се знае, обаче, какво точно им е стоварено на главата та да вземат такова трудно решение. Не смятам, че са много жените, които с лека ръка стига до там и твърде рядко е заради една изневяра. Обикновено е заради цял харем или някакъв вид сериозен тормоз.

# 351
  • Вестерос
Аз отдавна не се интересувам какво прави. По една единствена причина - да не се интересува какво правя. Това за чорапките/гащите съм го чувал. Но истината е по-различна - пералнята най-често е купена от мъжО, тока се плаща от нас. Така че ние перем вашите та не лайте много. Другата ваша простотия е още по-смешна - аз съм избирала обзавеждането, искам къщата 😃. Че милички, вие себе си не можете да издържате но ИСКАТЕ - къщата, детето, мъжа...

Колко тъжна история, той не се интересувал, тя пък, а пък еди какво си. Защо си усложнявате живота. Един развод е 400лв по взаимно съгласие. После всеки си ляга , с който си иска. Или си пълен егоист и сам не може да си переш, готвиш, под достойнството ти е. А брънчалки винаги е имало и ще има. Аз съм на мнение, че по брънчалки недорасли мъже и мъже в критическата (да и мъжете имат) тичат. ooooh! Брей всичко било купено от мъжО? В кой век живеете? В доста семейства жената взема повече пари от мъжа и плаща всички сметки...А за къщата-по-голяма тъпотия не съм чела. За къщата, т.е. семейното жилище си е уредено в закона, отива при децата и родителят, който се грижи за тях. В 90% от случаите е майката.  Whistling  hahaha

# 352
  • Вестерос
Аз отдавна не се интересувам какво прави. По една единствена причина - да не се интересува какво правя. Това за чорапките/гащите съм го чувал. Но истината е по-различна - пералнята най-често е купена от мъжО, тока се плаща от нас. Така че ние перем вашите та не лайте много. Другата ваша простотия е още по-смешна - аз съм избирала обзавеждането, искам къщата 😃. Че милички, вие себе си не можете да издържате но ИСКАТЕ - къщата, детето, мъжа...

Фактът, че изкарвам колкото 2-3 средностатистически български мъже дава ли ми право да лая? Не, че държа да лая. В съскането съм далеч по-добра. bowuu

любов, това прави около 1500 евро на месец. За неангажираща връзка без деца стигат. Но нищо повече, нито за нов дом стигат, нито за бъдеще на децата. Бащата дължи пари за битието и бъдещето на децата си и пари за актуалната. Докато майката е била актуалната е имало за нея. Сега да си намери някой който дава за 2-ра, 3-та употреба. Онова, което ме дразни у българката е че иска да вземе на готово без да може да се грижи за него, без значение дали детето, къщата, бизнеса на мъжа. Иска детето при развода ма мъжа да плаща 10000 евро на месец. Като знаете-че издръжката тук е 100 лв или не се развеждате или оставяте детето на бащата. Който плаща, той поръчва музиката. Но сте ненадминати с чужда пита помен да правите. Добре че никой не ви се връзва
Затвърждаваш мнението ми , че си мъж, който си пада по тъпи кифли и видиш ли ти цоцкат паричките. Ах, мамин златен.

# 353
Стигне ли се до това да се гледа кой колко изкарва и да чакаш някой да ти мие краката, защото си платил този месец тока за затопляне на водата, със или без изневяра нещата са приключили.

Семейства, в които мъжът издържа всичко не познавам, освен едно (на 55-60 г. са). Масовият пример е доста уравновесен в това отношение, затова не разбирам тези намеци, че жената е на гърба на мъжа, освен ако не става дума за държанките, но това е друга тема.

При всички случаи тези въпроси се решават от двамата, мъжът не е длъжен да се съгласява на такъв вариант. Но независимо от решението, което вземат то си е лично. И няма връзка с намесването на трети лица. Това пак е лично решение, което опира единствено до това дали обичаш и уважаваш човека до теб. Не е свързано с парите, които изкарва, нито твоята заплата.

# 354
  • Сф
Е, нас пък ни оставиха да си живеем заедно в жилището. Много е лесно да се пише за" общия" случай, но "частният" е различен.  Peace
Наистина най- лошия момент е , когато няма какво да си кажете с половинката. Има много причини за това , не винаги е 3ти човек. Но когато пък се появи , става по- сложно. Околао мен доста хора над 35 си имат нещо настрана, без да са се развели. Избора е личен, не мога да съдя.За себе си  знам, липсва ли ми нещо, казвам 1път, 2ри път, на 3тия действам както намеря за добре- живота си е мой , не дължа обяснения на никой!Не искам ролята на домашната прислужница и тъпанарката от горният пост.

# 355
Аз отдавна не се интересувам какво прави. По една единствена причина - да не се интересува какво правя. Това за чорапките/гащите съм го чувал. Но истината е по-различна - пералнята най-често е купена от мъжО, тока се плаща от нас. Така че ние перем вашите та не лайте много. Другата ваша простотия е още по-смешна - аз съм избирала обзавеждането, искам къщата . Че милички, вие себе си не можете да издържате но ИСКАТЕ - къщата, детето, мъжа...

Колко тъжна история, той не се интересувал, тя пък, а пък еди какво си. Защо си усложнявате живота. Един развод е 400лв по взаимно съгласие. После всеки си ляга , с който си иска. Или си пълен егоист и сам не може да си переш, готвиш, под достойнството ти е. А брънчалки винаги е имало и ще има. Аз съм на мнение, че по брънчалки недорасли мъже и мъже в критическата (да и мъжете имат) тичат. ooooh! Брей всичко било купено от мъжО? В кой век живеете? В доста семейства жената взема повече пари от мъжа и плаща всички сметки...А за къщата-по-голяма тъпотия не съм чела. За къщата, т.е. семейното жилище си е уредено в закона, отива при децата и родителят, който се грижи за тях. В 90% от случаите е майката.  Whistling  hahaha

Te и ти, чакай закона да ти даде къщата вместо да се понапънеш. Дръпни и ти един кредит 100000 Евро както бившия вече мъж е дръпнал и го изплаща. И има и за детето и за бившата. Да му оставиш и ти нещо на детето а не да чакаш на закона да ти даде на теб.
Що се отнася до дохода познавам дами които печелят доста но не са с по-бедни мъже а още по-богати.
Грижи за тях? Как се грижи? Кат реве в бгмама колко малка била издръжката и чака на бившия или новия да даде некой лев...
БръНчалките нямат нищо общо, излизат по-евтино от бившата

# 356

Фактът, че изкарвам колкото 2-3 средностатистически български мъже дава ли ми право да лая? Не, че държа да лая. В съскането съм далеч по-добра. bowuu

Затвърждаваш мнението ми , че си мъж, който си пада по тъпи кифли и видиш ли ти цоцкат паричките. Ах, мамин златен.

Пак не позна. По платената ,,любов,, - ползваш/плащаш. То и на съпругата ,,любовта,, не е безплатна а дори по-скъпа че и по-некачествена. Щото мъжО вече кат се е подписал вече няма нужда да се напъва. И те ти поредната тема у мамата

# 357
...Щото мъжО вече кат се е подписал вече няма нужда да се напъва...

Не можеш да говориш от името на всички мъже. Тези, които обичат за напъват винаги. Същото важи и за жените.

# 358
  • Ямбол
Кой реве тук за издръжка? Те тия, които ревях вкупом се изнесоха другаде да реват, та тук си остана чистичко откъм такива. Е, прелитат от време на време, но не са толкова ревящи вече. Тук там някоя бръНчалка с дете от семеен, но като цяло са рядкост.
Явно средата на този момък неземен е такава, та и той тръгнал да ни запознава с естеството на женската психика.

# 359
Пак не позна. По платената ,,любов,, - ползваш/плащаш. То и на съпругата ,,любовта,, не е безплатна а дори по-скъпа че и по-некачествена. Щото мъжО вече кат се е подписал вече няма нужда да се напъва. И те ти поредната тема у мамата

Не си ли попадал на някоя, за която ти се иска да продължиш да се напъваш? И тя да иска да продължи да се напъва за теб? Не е чудо невиждано двамата да са тандем, а не двойка, чудеща се кой кого да прецака.

Общи условия

Активация на акаунт