Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 443
  • 905
  •   1
Отговори
# 330
Добре де, как като няма гаранция има хора с 20-30-40 годишен брак  newsm78 И двете ми лели имат над 25 години брак, колежката с мъжът и имат 24 години брак, имам клиентка, която има 55 години брак (жената е на 75, а мъжът е на 77) и познавам още хора с дългогодишен брак.

# 331
Добре де, как като няма гаранция има хора с 20-30-40 годишен брак  newsm78 И двете ми лели имат над 25 години брак, колежката с мъжът и имат 24 години брак, имам клиентка, която има 55 години брак (жената е на 75, а мъжът е на 77) и познавам още хора с дългогодишен брак.
И това в каква връзка го казваш, да не някой да е дошъл да ти даде отчет колко пъти е изневерявал?  hahaha Joy То има хора, които си живеят цял живот в неведение за половинката, така че какво като имат дълъг брак.. newsm78

# 332
  • София
Повечето бракове издържат мнооого години, но моите наблюдения са, че в повечето такива семейства има изневери.

# 333
Добре де, как като няма гаранция има хора с 20-30-40 годишен брак  newsm78 И двете ми лели имат над 25 години брак, колежката с мъжът и имат 24 години брак, имам клиентка, която има 55 години брак (жената е на 75, а мъжът е на 77) и познавам още хора с дългогодишен брак.

Моя позната с 30-годишен брак, наскоро сподели, че мъжът й не е нейната половинка. Разбират се добре, живеят си спокойно, две деца отгледаха, имат внуче. Но той не е нейната духовна половинка. Имала е любовник, може и сега да има, не знам, а и не ме интересува. Щом й е "празно в душата", коя съм аз да я съдя, само защото отстрани ми изглежда, че имат прекрасен брак и не разбирах как може да изневерява на този добър мъж? Но след като си "изля душата", сега я разбирам защо го прави.
И за друга позната знам. Тя е на моята възраст. Мъжът й е само духом вкъщи, не разговаря с нея, не се интересува как е преминал денят й, с детето тя се оправя. Любовникът й е по-млад от нея, ерген. Казва, че с него се чувства "жива".
И двете се стремят връзката им да остане скрита от половинката им. Не желаят и нямат намерение да се развеждат.

# 334
Айде изневяра, заради тръпката, някак си криво ляво, разбирам го. Ама изневяра, заради духовна неудовлетвореност поне за мен означава вечно нещастие, но пък държат да си запазят браковете. Е те това не го разбирам!!!  Shocked

# 335
Всеки си знае за себе си защо го прави и какво го задържа в този брак. Не винаги нещата са само черно и бяло. Peace

# 336
Ма що така с лошо бе момичета??? КривнАл мъжО, голЕма работа. Нали се отчита и на благоверната, не си е зарязал детето, пари по любовницата не харчи, само семе. ГолЕм праз че топнАл чушката. Накрая всички прегрешили се прибираме при съпругата 😃

# 337
  • Ямбол
Е, щом за теб не е проблем да топиш където свариш, защо се жениш изобщо?

# 338
Е, щом за теб не е проблем да топиш където свариш, защо се жениш изобщо?
аз мъж дето се натиска да се ожени не познавам. Както и такъв, който да се притеснява че на 33 няма деца. Или да се оплаква че нямало жени. Просто ползва наличния материал. Това е вашата игра, не се сърдете на резултатите от нея. Евала на Марсо, много правилни разсъждения

# 339

аз мъж дето се натиска да се ожени не познавам.

Познавах. Избягах с 200. И сладък, нали не се сърдиш, ако жена ти се позабавлява с някой друг? Нали при теб се връща и ти пере чорапите?

# 340
Аз отдавна не се интересувам какво прави. По една единствена причина - да не се интересува какво правя. Това за чорапките/гащите съм го чувал. Но истината е по-различна - пералнята най-често е купена от мъжО, тока се плаща от нас. Така че ние перем вашите та не лайте много. Другата ваша простотия е още по-смешна - аз съм избирала обзавеждането, искам къщата 😃. Че милички, вие себе си не можете да издържате но ИСКАТЕ - къщата, детето, мъжа...

# 341
Аз отдавна не се интересувам какво прави. По една единствена причина - да не се интересува какво правя. Това за чорапките/гащите съм го чувал. Но истината е по-различна - пералнята най-често е купена от мъжО, тока се плаща от нас. Така че ние перем вашите та не лайте много. Другата ваша простотия е още по-смешна - аз съм избирала обзавеждането, искам къщата 😃. Че милички, вие себе си не можете да издържате но ИСКАТЕ - къщата, детето, мъжа...

Фактът, че изкарвам колкото 2-3 средностатистически български мъже дава ли ми право да лая? Не, че държа да лая. В съскането съм далеч по-добра. bowuu

# 342
  • Ямбол
Аз отдавна не се интересувам какво прави. По една единствена причина - да не се интересува какво правя. Това за чорапките/гащите съм го чувал. Но истината е по-различна - пералнята най-често е купена от мъжО, тока се плаща от нас. Така че ние перем вашите та не лайте много. Другата ваша простотия е още по-смешна - аз съм избирала обзавеждането, искам къщата . Че милички, вие себе си не можете да издържате но ИСКАТЕ - къщата, детето, мъжа...
От това мнение мога да си направя само едно заключение - попадал си само на тъпи женки и от там и философията ти за жените е такава.
Е, в такъв случай не ни обяснявай на нас кой кого пере, защото при много от нас нещата никак не стоят така. Но не се надявам да ме разбереш, понеже и твоят капацитет ми се струва заклещен някъде около капацитета на жените около теб. Нали знаеш - търкулнало се гърнето и си намерило - жена "умна" като него.

# 343

Фактът, че изкарвам колкото 2-3 средностатистически български мъже дава ли ми право да лая? Не, че държа да лая. В съскането съм далеч по-добра. bowuu

любов, това прави около 1500 евро на месец. За неангажираща връзка без деца стигат. Но нищо повече, нито за нов дом стигат, нито за бъдеще на децата. Бащата дължи пари за битието и бъдещето на децата си и пари за актуалната. Докато майката е била актуалната е имало за нея. Сега да си намери някой който дава за 2-ра, 3-та употреба. Онова, което ме дразни у българката е че иска да вземе на готово без да може да се грижи за него, без значение дали детето, къщата, бизнеса на мъжа. Иска детето при развода ма мъжа да плаща 10000 евро на месец. Като знаете-че издръжката тук е 100 лв или не се развеждате или оставяте детето на бащата. Който плаща, той поръчва музиката. Но сте ненадминати с чужда пита помен да правите. Добре че никой не ви се връзва

# 344

любов, това прави около 1500 евро на месец. За неангажираща връзка без деца стигат. Но нищо повече, нито за нов дом стигат, нито за бъдеще на децата. Бащата дължи пари за битието и бъдещето на децата си и пари за актуалната. Докато майката е била актуалната е имало за нея. Сега да си намери някой който дава за 2-ра, 3-та употреба. Онова, което ме дразни у българката е че иска да вземе на готово без да може да се грижи за него, без значение дали детето, къщата, бизнеса на мъжа. Иска детето при развода ма мъжа да плаща 10000 евро на месец. Като знаете-че издръжката тук е 100 лв или не се развеждате или оставяте детето на бащата. Който плаща, той поръчва музиката. Но сте ненадминати с чужда пита помен да правите. Добре че никой не ви се връзва

Не, любов, друга е сумата. Грешни са ти сметките. Не се дразни. Плащам си, поръчвам си музиката и ми свирят точно както аз искам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт