Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 392
  • 905
  •   1
Отговори
# 570
Joy Peace
...двама обсебиха темата...

Поне да бяха изневерили, пък и това не могат. Само мрънкат как всички са им виновни Simple Smile
Човече ,провокаторка такава, не го очаквах от теб  Laughing

# 571
...двама обсебиха темата...

Поне да бяха изневерили, пък и това не могат. Само мрънкат как всички са им виновни Simple Smile

И какво ако сме я  ? newsm03

# 572
Ми геройство сте извършили и пак всички са ви виновни  Laughing

# 573
Не съм казал всички, ... аз твърдя , че болшинството от жените са такива ..

Ама какво ти пука какви са болшинството, ако твоята е каквато я искаш?
Седиш и редиш някакви приказки на събирателен образ, който няма грам връзка с темата.

С това за правата съм съгласен ..
но ако сме семейство и ти грешиш многократно ..
от което загуби се трупат за цялото семейство .. няма как да те оставя да грешиш ..
щото имаш право да грешиш .. лишавам те от правото ти и толкова ..
ако не ти харесва пътя  Sunglasses

Ами ето де. Ама на теб хем не ти харесва, хем не хващаш пътя.

Късно е, каза, че не си  Mr. Green

Човече ,провокаторка такава, не го очаквах от теб  Laughing

Mr. Green Hug

# 574
Ми геройство сте извършили и пак всички са ви виновни  Laughing

Ооо .. вие искате да колите и бесите тия дето изневеряват .. и дирите вина у тях .
Прочети заглавието на темата и коментарите на жените от първите страници  Laughing
А аз казвам, че няма смърт без причина и ако мъжете ви ходят при други жени, не значи автоматично, че те са коцкари .. а най напред трябва да видите дали вината за това не е у вас .  smile3521

# 575
  • град-държава
О, как пък не. Ако ми изневерят и това не ми харесва - ей там е вратата, ей там са адвокатите. Нямам си друга работа, че да си губя времето в глупости, бесене и пр. Laughing
То се вижда кои са привържениците на тези изпълнения.
На мен това ми е интересно, не може ли да си вдигнеш задника и да вървиш на м.. там където получаваш исканото и липсващото?

# 576
Грам не искам да насилвам никого , за да бъде с мен. Прочела съм заглавието и анкетата прочетох и отговорих даже Laughing  Ама виж, от теб научих защо не ми се налага да отговарям практически на този въпрос/ щото не съм разбрала да са ми изневерявали/ - аз си мислех, че защото създавам уют в битието, приятност в разговорите и много смеещи се любими хора...ма то не било от това, било щото правя всичките ти чертичкови препоръки в секса...Много съм заблудена, да му се невиди. Почти гадно ми стана като си представих, че това е точно причината /чертичковата/, баба ми да задържи дядо ми  до като  смъртта им не ги раздели.

# 577
Грам не искам да насилвам никого , за да бъде с мен. Прочела съм заглавието и анкетата прочетох и отговорих даже Laughing  Ама виж, от теб научих защо не ми се налага да отговарям практически на този въпрос/ щото не съм разбрала да са ми изневерявали/ - аз си мислех, че защото създавам уют в битието, приятност в разговорите и много смеещи се любими хора...ма то не било от това, било щото правя всичките ти чертичкови препоръки в секса...Много съм заблудена, да му се невиди. Почти гадно ми стана като си представих, че това е точно причината /чертичковата/, баба ми да задържи дядо ми  до като  смъртта им не ги раздели.

Баба дядо .. леж ти на тая кълка и ше видиш чертички .. да не ти казвам къде че ше стане грубо  Laughing

О, как пък не. Ако ми изневерят и това не ми харесва - ей там е вратата, ей там са адвокатите. Нямам си друга работа, че да си губя времето в глупости, бесене и пр. Laughing
То се вижда кои са привържениците на тези изпълнения.
На мен това ми е интересно, не може ли да си вдигнеш задника и да вървиш на м.. там където получаваш исканото и липсващото?

Ето това е проблема с болшинството .. мааш се от една , а другата още по бесна от пръвата  tooth
Мечтая си за Япония вече .. там при гейшите , дето стъпват тихо в присъствието на мъжете и не ги гледат в очите  tooth
После им сервират топъл чай и им се покланят .. а за вечерта запалили свещи около леглото и се напъхали голи под завивките  tooth

Съвсем сериозно, смятам, че у бг трябва да има специален предмет в училище , който младите момичета да изучават .. отношение към мъжа ..
Отношението към мъжа трябва да е като към божестово ... или айде , в краен случай поне като към полубожество  tooth

# 578
  • Вестерос
Почваш да тролиш яко .

# 579
Ок, ти пък си леж на твоята кълка и си мрънкай по форумите, пък си мечтай за чертички, чай и японки...стига мечтите ти да не вредят на някой друг, божествений Mr. Green

# 580
Ооо .. вие искате да колите и бесите тия дето изневеряват .. и дирите вина у тях...

Понеже пита жена, затова такива за били отговорите.
Вината е на този, който отива и прави секс с друг. Дали е мъжът или жената, все тая  Peace

# 581
  • град-държава
Леко, че си изплюх кафето...
Именно в едни отношения се предполага, че двете страни участват доброволно, както и никой не е собственост или господар и подчинен. Нали, освен ако отново не е доброволно прието.
Всеки може да напусне в момента, в който нещо не го устройва и смята за непреодолимо и безвъзвратно загубено.
Няма човек, който да заслужава да бъде унижаван, а изневярата е именно това. Действие на страх и безсилие. Не си струва никакви усилия освен шут.

# 582
Ама аз едно не разбрах сега: тоя марсото ту изневерява, щот недоволен нещо, ту не изневерява...Та марсо има брат близнак ли се пита в приказката или марсо не знае какво да прави по цял ден и се опитва да гъбарка мамите във форума? Joy Joy baby_neutral

# 583
Хм, днес е понеделник, а двамата лични хубавци на темата цял ден висят във форума. Момчета, кога правите пари, кога жени оправяте с тази форумна ангажираност?

# 584
Ооо .. вие искате да колите и бесите тия дето изневеряват .. и дирите вина у тях...

Понеже пита жена, затова такива за били отговорите.
Вината е на този, който отива и прави секс с друг. Дали е мъжът или жената, все тая  Peace

Еми ето на , аз казвам друго , че правилно е да се търси първопричината за да се установи каква е цялата истина и тогава да се каже кой е виновен .

Разликата между наща правна система и англосаксонската знаеш ли каква е ?
Нашата търси виновен без да се интересува от истината .. щом се намери виновен ..
се взема отношение към него и се счита, че това е достатъчно ефективно .. докато англосаксонската дири най напред истината .. и цялата истина и после преценява чия е вината и кой колко е виновен .
Аз съм привърженик на англосаксонската система .. за мен например не е важно, кой е физическия извършител на едно деяние , а кой е поръчителя , аз бих осъдил него , а не екзекутора .

Ок, ти пък си леж на твоята кълка и си мрънкай по форумите, пък си мечтай за чертички, чай и японки...стига мечтите ти да не вредят на някой друг, божествений Mr. Green

Така е .. обаче я си представи, че някоя от тук или от друг форум ми се наплете у ръцете  tooth

Общи условия

Активация на акаунт