Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 353
  • 905
  •   1
Отговори
# 600
Чакайте аз май разбрах, човека иска силна, уверена, можеща , добе изглеждаща жена, коята изкарва приличен доход, отнасяща се с него като с бог, пърхаща с мигли и правеща секс с него навсякъде и по всяко време и по всякакъв начин. Тя ще  може и ще знае, но ше си мълчи, защото той е мъжът ест. Само ще се усмихва и ще въздиша по него. Той ще гледа колко  можеща и силна и хубава и ще се вдъхновява. Такъв филм няма. Силните и можещите искат да се чува и приема и тяхноот мнение, на теб ти трябва някоя покорна, малка мишка, която само да кима с глава, насочи се към някоя на 18, но не много засукана и  отракана...

Найш кви красиви бебета правя  newsm03
Нямам проблем да приемам мнението на жена, която притежава определени качества и се е доказала малко или много в живота .
Малко съм по доминантен от стандартното , но това пък се компенсира с толерантност от моя страна  newsm03

Да, в общи линии си успяла да схванеш какъв тип жена би ми допаднала ..
А иначе от 18 годишната отракана ... може да е по хубава само ........... 17 годишната  tooth
Свежестта у младите ме зарежда положително ... понякога са по можещи и от 35 годишни , които са два пъти родили и се отнасят к*ра , все едно че за пръв път го виждат , но с 18 годишна дом и семейство да правиш си е ... да ходиш по острието на бръснача ... а на тия дърти години да се нарязвам така безобразно не ми отива  Mr. Green

# 601
Съвсем се размечта май  newsm53

# 602

Що бе , толко за едни ботуши мога да отделя левчета  smile3506

Командировал съм ги  newsm03

И си прекарваш вечерта в бгмамма?
Ей това е примерен мъж  Mr. Green

А така ... кажи им , те не ми вярват , че съм примерен  newsm62

Такъв е живота .. сурав и курав  Peace

Личи, че от личен опит говориш. Доста твърди и сурАви си усетил.  tooth

Жена ти да не те е напуснала, пък ти от много висене в бг.мамата, да не си разбрал и да мислиш, че си я командировал някъде?

Не е изключено и това , но да кажем, че не е болка за умиране и това  newsm03

# 603

А откъде си сигурен, че са твои? Я си спомни, дали жена ти не се е прибирала с нови ботуши преди да зачене? Joy

# 604
Марсо, жена ти я няма, пък ти си стоиш у вас и висиш в бг мамата?

# 605

А откъде си сигурен, че са твои? Я си спомни, дали жена ти не се е прибирала с нови ботуши преди да зачене? Joy

Така като се замисля .... май да , прибра се веднъж дваж така с некви покупки с неясен произход, но пък децата са ми големи и са ми одрали кожата дагаева  newsm03

# 606
Ми мога и да измисля, ботуши ш' ми купиш ли?

# 607

Така като се замисля .... май да , прибра се веднъж дваж така с некви покупки с неясен произход, но пък децата са ми големи и са ми одрали кожата дагаева  newsm03

Като гледам си с развинтена фантазия и голямо въображение, та по-вероятно е така да ти се струва. До обяд мечтаеш за силни и успели жени, които да те надъхват, приквечер вече мечтаеш за гейши, които ще те гледат и обгрижват като божество... Марсооо, ай стига писа, лягай си, че гейшите те чакат. smile3560

# 608
Ми мога и да измисля, ботуши ш' ми купиш ли?

Ако се справяш с тиретата .. хубава си и обещаеш да не ме тормозиш за друго ..   tooth

# 609
Ако се справяш с тиретата ..

Нали уж тиретата не бяха липса при теб  Mr. Green

# 610
Ако се справяш с тиретата ..

Нали уж тиретата не бяха липса при теб  Mr. Green

Те не са липса .. те са основополагащи  newsm03

# 611
Не съм забелязала мъжете, които ги получават да седнат да ги систематизират и посочват, имат ги за даденост.
Що ми се струва, че гладна кокошка просо сънува  Simple Smile
Айде, лягай и ги отмятай едно по едно насън  spoko

# 612
Не съм забелязала мъжете, които ги получават да седнат да ги систематизират и посочват, имат ги за даденост.
Що ми се струва, че гладна кокошка просо сънува  Simple Smile
Айде, лягай и ги отмятай едно по едно насън  spoko

Е хубаво де , смили се над гладното циганче , Асан и то не е ли човек  smile3518

# 613
От мен да мине.
Чаша вино и марш в креавата.

# 614
Между приятелки:
- След като напуснах мъжа си, сега всеки ден ми се обажда по телефона!
- Сигурно иска прошка гадината?!
- Не, обажда се да ми благодари...

Общи условия

Активация на акаунт