Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 333
  • 905
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
И сега какво стана, нищо. Разбрахме, че: Марсо прави хубави бебета, би купил ботуши, би създал семейство с по - възрастна /25 годишна/ секс фурия и е доминиращ. И...нищо ново под слънцето.
Марсо, ако не бях женена щях да те пробвам, ама съм много кофти избор от към ботушки. Трудно се намира номера и не ги обичам без надпис. Но жертвата ще си струва, само заради секса. Само да не вземе да те боли глава през ден.  hahaha
Майтапа на страна. Всички стартираме с някакви изисквания към партньора, но с времето от 2 човечета, трябва да стане семейство, а това си иска компромиси. Аз съм се напасвала и съм пренебрегвала моя нужда, сигурна съм, че и партньора ми  го е правил. От онези кофти човечета съм, които искат или всичко или нищо. Признавам си го. Но заради ММ понякога спъвам този кофти характер. Не ми трябва да отговаря на 1000 критерии, защото той умее да говори на сърцето ми. Не му броя парите, не му броя  колите, не му броя космите...Той е онова, което ме прави щастлива, без да е минал чек лист с качества. Това ми стига.
И не разбирам изневеряването. И не бих оправдала изневяра. Ако нещо не ти е ОК, то казваш. Ако няма промяна - тръгваш си. За какъв дявол е да лъжеш, мажеш и да чешеш другаде? С какво се променя връзката ти?  Ако не те чуят, значи просто няма смисъл. Всеки човек има право да разполага с времето си и нямаш право да хабиш това на партньора изневерявайки му от недоволство. Като не ти харесва пусни го. Не пилей и неговите дни. Не отнемай и неговото право на избор. Ей това не мога да го простя.

# 616
Защо задължително трябва да стане семейство?

# 617
  • Бургас
Защо задължително трябва да стане семейство?
О, съжалявам. Аз изневеряването така го разбирам. В смисъл, в сериозна връзка, живеене заедно...Другото изобщо не го броя. Така ми е подредено в главата. Обещание за вярност давам само когато се налага  hahaha

# 618
Защо трябва да живеят заедно? Никой мъж не драпа да живее заедно но това е голям проблем за дамите.
Другия проблем е липсата на власт - защо не се допита/посъветва с мен. Жените усещат че за важните неща са независими, т.е. нищо не зависи от тях и побесняват.
Следващия - друга да й получава подаръците. Това зависи от подаряващия. На всяка - според заслугите

# 619
  • Сф
Скуба, в "елмаза" не е ли по- забавно? Mr. Green

# 620
Защо трябва да живеят заедно? Никой мъж не драпа да живее заедно но това е голям проблем за дамите.

Е моят мъж "драпаше". И дете поиска първо той. Защо съдиш по себе си и правиш генерални заключения за всички мъже? С твоето мислене не си годен за брак и по-добре, че си се развел. Жена ти само е спечелила от това.

# 621
  • Бургас
Хайде стига с това драпане на жените.
Аз лично бях много настоятелно поканена и то с много притеснения дали ще ми хареса.
Дай да си го изясним това. Ако попадате на жени, които биха направили всичко да си донесат вещите в дома ви и да ви държат на въже, то проблема е в избора.

Ех момченца мили, когато попаднете на умна, жена с достатъчно финанси и опции за живот, друга песен ще гукате. За сега, обаче ми се струва, че ще си ядете доматите с колците и ще мрънкате, как искат да ви докопат. Когато попаднете на Жена, ще търчите след нея, защото това е природа, а срещу нея не се бяга.

Ако не си разбрал какво искам да кажа: Не приемам думата изневяра във връзка, която е по - малко от съжителство или брак. Т.е. за да съществува понятие от този род в главата ми следва да съм в сериозна връзка. Преди това няма как да има изневяра за мен.

# 622
  • Ямбол
...
Ами спрете да им се връзвате на тези тролове и те ще си намерят друго поле за изява.
Очевидно е, че и двамата са много далече от истинските отношения с жени и или са попадали само на някакви кухи парчета, или си измислят нарочно, за да се гъбаркат с нас.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 10:25 от Лилянa

# 623
Да ве, те истинските жени са само у бгмамата Simple Smile Тук всички са ,,независими,, желани, обичани, преследвани за брак и дете Simple Smile

# 624
Да ве, те истинските жени са само у бгмамата Simple Smile Тук всички са ,,независими,, желани, обичани, преследвани за брак и дете Simple Smile

За истинските жени не знам. Но че тъпите парчета от мъжки пол пишат в бг.мамата се убедих.  Peace
Дръпни си една ръчна да ти олекне и си мечтай, че някоя иска нещо от теб и те преследва да те върже. Иска ти се, ама няма.
Ще последвам съвета на Лиляна и спирам да се занимавам с подобни кухи, комплексирани парчета, които освен женски форум, явно нямат друго поле за изява. Досега се забавлявах, но то пък тъпотията няма граница и вече ми се  Sick. Добре, че съм попаднала на истински мъж, че ако бях попаднала на някой като теб, със сигурност и аз щях сега да бълвам змии и гущери срещу представителите на мъжкия пол. Peace

# 625
...
Ами спрете да им се връзвате на тези тролове и те ще си намерят друго поле за изява.
Очевидно е, че и двамата са много далече от истинските отношения с жени и или са попадали само на някакви кухи парчета, или си измислят нарочно, за да се гъбаркат с нас.

Ами как друго поле, те толкова масово внимание от жени едва ли някога ще получат извън бг-мама.

# 626
Другия проблем е липсата на власт - защо не се допита/посъветва с мен. Жените усещат че за важните неща са независими, т.е. нищо не зависи от тях и побесняват.
Следващия - друга да й получава подаръците. Това зависи от подаряващия. На всяка - според заслугите
Моя искаше още от началото. Аз не бях готова.  Mr. Green Взе си жилище под наем близо до моя апартамент, за да сме си по-близо, че иначе беше на другия край на града. След няма и година си заживяхме заедно без никой да е бил ритан в топките и пъхан в голям черен чувал с памук, напоен с хлороформ на дъното.

// Какви ботуши, какви 5 лв? Бегачка на дълги разстояния съм, ти виж колко излизат на година качествените бегачни маратонки - по 4-5 чифта минимум.  Mr. Green  По сметките ви с марсо, трябваше вече отдавна да съм се научила да танцувам на пилон и да сформирам тройки, че да си изплатя.  Laughing

# 627
Защо трябва да живеят заедно? Никой мъж не драпа да живее заедно но това е голям проблем за дамите...

Пак говориш за себе си.
Продължавам да се чудя като не ви е приятно да сте с тези жени защо продължавате връзката, защото я задълбочавате, че и деца правите?  Confused

Скрит текст:
Преди 18 г. моят мъж дойде на купон в квартирата ми (не се познавахме). И повече не си тръгна. От ден 1 сме под един покрив. Никога никого не съм гонила, но той определено "драпаше" да живеем заедно. Ама къде съм гледала тогава, че поне едни ботушки не си поръчах  hahaha

# 628
Щото си мислим че следващата е различна. Нали знаеш, вие се надявате да се променим а ние - да не се промените.

Момичета, аз поне се забавлявам тук, забаявайте се, посмейте се 😃.

Нито търся, нито предлагам каквото и да било. Онова, което ми трябва е платено. Чисти сметки - дълга любов

# 629
... Нали знаеш, вие се надявате да се променим а ние - да не се промените...

Не, не го знам. Никога не съм искала да променя мъжа ми, напротив, искам винаги да е такъв, какъвто съм го избрала.

... Момичета, аз поне се забавлявам тук, забаявайте се, посмейте се 😃.

Това му е хубавото на този форум - има теми за забавление, има и сериозни. Определено такива, в които става дума за разбит живот няма място за забавление. Все едно да ида на погребение и да започна да танцувам. Големи хора сме, би трябвало отдавна да знаем къде какво е допустимо да правим.

Общи условия

Активация на акаунт