Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 293
  • 905
  •   1
Отговори
# 735
А подобна увереност сама по себе си е порок, който води до психически тормоз.

Ето тук си засегнала нещо много съществено, но интерпретацията ти не е достатъчна и пълна .

Според теб този с порока , дали мисли, че има порок ?

Шопинг терапията според теб може ли да бъде порок ?

Ако е порок .. според теб таз жена дето ходи да харчи безобразно много пари за дрехи ..

за да си лекува нервите примерно ... мисли ли че това е порок ?

Това което ти смяташ за порок .. може ли аз да не го смятам за порок и обратно ?

А живота е пълен с такива неща, които един смята за порок .. друг смята за необходимост и удоволствие ..

На теория всичко е много лесно и просто  newsm03

# 736
Цитат
Или са двойка и стигат до общи решения доброволно, не наложени насила.
Или - ако не могат да го направят - всеки по пътя си пак с доброволни решения, без да ги налага друг.
...
Естествено, че всеки би се опитал да спаси човека до себе си от подобни неща. Но ако види, че не става, чао и точка.

Порок или както и да го наречем, ако има нещо, с което ние не сме съгласни, НЕ смятам за нормално (независимо от коя страна съм, т.е. на този с порока или не) да останем заедно и да се командваме, само защото искаме различни неща.

Невъзможност за постигане на доброволни общи решения = Раздяла (и всеки си взема въпросните решения сам)

Скрит текст:

Разбира се. И не бих могла да живея с човек, който има такъв. Но да седя с него и да му нареждам, само защото моите разбирания за живота са различни - не.

Същото и с изневярата  Wink

# 737
Цитат
Или са двойка и стигат до общи решения доброволно, не наложени насила.
Или - ако не могат да го направят - всеки по пътя си пак с доброволни решения, без да ги налага друг.
...
Естествено, че всеки би се опитал да спаси човека до себе си от подобни неща. Но ако види, че не става, чао и точка.

Порок или както и да го наречем, ако има нещо, с което ние не сме съгласни, НЕ смятам за нормално (независимо от коя страна съм, т.е. на този с порока или не) да останем заедно и да се командваме, само защото искаме различни неща.

Невъзможност за постигане на доброволни общи решения = Раздяла (и всеки си взема въпросните решения сам)

Скрит текст:

Разбира се. И не бих могла да живея с човек, който има такъв. Но да седя с него и да му нареждам, само защото моите разбирания за живота са различни - не.

Същото и с изневярата  Wink

Аз не изключвам раздялата като вариант .

Когато нещата отиват в крайностите .. всичко е много просто и лесно ..

А сега ми кажи, .......... какво ще направиш , ако твоя човек , да кажем има някакъв порок ..

Да не изпадаме в крайните пороци , нали ..

и същия обаче притежава качества, които ти много цениш .. и не виждаш в други мъже ..

newsm03

С нетърпение очаквам да прочета отговора ти  tooth

# 738
Чудя се защо никой още не е заключил тази тема Peace
безсмислени дискусии,а анкетата по-горе е красноречива- мир вкъщи, любов навън Crazy

# 739
С нетърпение очаквам да прочета отговора ти  tooth

Ние и двамата сме толкова крайни, че отговорът е само един. Наясно съм, че така човек губи много заради едно нещо, но компромис не правя, защото все ме ръчка отвътре и не ме оставя да изпитам удовлетворение от другите качества или там, каквото и да е.

Чудя се защо никой още не е заключил тази тема Peace
безсмислени дискусии,а анкетата по-горе е красноречива- мир вкъщи, любов навън Crazy

Пиши на модератор, те не могат да са навсякъде и да следят, ще я заключат веднага Peace

# 740
Равенство??? Момичета, комунизма свърши преди 25 години. Но дори тогава хората не бяха равни, едни имаха повече и живееха по-добре от масата.
Когато 10000 единици станат равни на 600 което ще е на кукуво лято тогава ще станем равни.
Обикновено партньора с по-малък доход, обикновено жената, гледа да осребри връзката при евентуална раздяла.
Няма как партньора само благодарение на индулгенцията ,,брачно свидететлство,, да взема решения.
Решенията се вземат от този, който може да реализира тези решения.
Който плаща той поръчва музиката. Все едно работника да иска да взема колкото взема собственика но без да носи отговорностите му.
Това жените в бълХария имат манталитета на циганите

# 741
Разбирам ви, явно вие сте избрали държанки за жени, затова и е нормално мисленето ви да е в такава посока. И сте прави. Това си е професия и вие сте шефовете, няма как да говорим за това жените ви да участват в решенията, те са просто служители  Simple Smile
Ние говорихме за семействата, там няма шефове, нещата се обсъждат и решават според случая.

# 742
Разбирам ви, явно вие сте избрали държанки за жени, затова и е нормално мисленето ви да е в такава посока. И сте прави. Това си е професия и вие сте шефовете, няма как да говорим за това жените ви да участват в решенията, те са просто служители  Simple Smile
Ние говорихме за семействата, там няма шефове, нещата се обсъждат и решават според случая.

Не Човече, не е държанка.
Няма как страната с по-ниския доход да взема решенията.
Образно казано страната с ниския доход може да си позволи веднъж в годината Какао бийч, защото битието определя съзнанието. А с 600 лв на месец стига само до Какао бийч.
Ми ако партньора с по-висок доход иска Острови Кук? А той има дохода за там. Какво решение може да вземе партньора с ниския доход освен да гледа картинки в нета?

Ако искам детето ми да учи в чужбина какво решение може да вземе човек който не може да го финансира?

За да не се стига до тук трябва и двамата да пълнят семейната каса поравно. Над тази сума - са си собствени средства.

Жените осъзнават че реално нищо не зависи от тях и власт нямат, затова и толкова пищят.
Но няма как да сме равни

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 18:04 от Анонимен

# 743
С нетърпение очаквам да прочета отговора ти  tooth

Ние и двамата сме толкова крайни, че отговорът е само един. Наясно съм, че така човек губи много заради едно нещо, но компромис не правя, защото все ме ръчка отвътре и не ме оставя да изпитам удовлетворение от другите качества или там, каквото и да е.

аз не съм убеден, че ще си толкова категорична ..
ако ти се налага да мислиш по този въпрос ..
а сега сложи и децата на същата везна ..
и това, че освен че ще се лишиш от определени качества ..
ще лишиш и децата от много неща ..
само защото не можеш да търпиш порока ..
който порок , някой друг би определил като нещо незначително ..
и ако допуснем, че въпреки всичко си пак категорична ..
но след време порока който си виждала някога се превърне в да кажем нещо незначително и за теб ..
какво ще обясниш на децата си , когато ги лишиш от татко им примерно и семейна среда

# 744
Разбирам ви, явно вие сте избрали държанки за жени, затова и е нормално мисленето ви да е в такава посока. И сте прави. Това си е професия и вие сте шефовете, няма как да говорим за това жените ви да участват в решенията, те са просто служители  Simple Smile

Образно казано страната с ниския доход може да си позволи веднъж в годината Какао бийч, защото битието определя съзнанието. А с 600 лв на месец стига само до Какао бийч.
Ми ако партньора с по-висок доход иска Острови Кук? А той има дохода за там. Какво решение може да вземе партньора с ниския доход освен да гледа картинки в нета?

има такива, които искат въпреки ниския си доход ..
ейго е .. даже съм дал пример ..
400 лева месечно .. иска нов нисан жук ..
цици и ремонт на апартамента на майка й ..
как ти се струва това ..  tooth

но принципно да .. тези със съзнание ..
които са повечето .. мислят по този начин който ти каза ..
ама има една друга част .. дето даже и това не могат да правят  tooth

# 745
А бе какво е това броене на пари, после жените ви били меркантилни каквото повикало такова се обадило. И не може никой да ме убеди, че ако имахте до себе си жена, която да може да се издържа сама щяхте да сте доволни и да я уважавате, тогава нямаше да се чувствате достатъчно мъже като ви гледам мисленето. Искам да знам - гледането на децата, прането, готвенето, гладенето, поддържанетто на дома и всички други дейности, които подозирам, че жените ви извършват каква стойност парична има. Защото ако не го правеше тя , щяхте да плащате на някой да го  прави, тоест това е вид доход или по-точно разход, който тя спестява , та на каква стойност се оценя и защо не се брои никъде .. Друго не гледате, че в тоя живот всичко се върти, може бизнеса ви да фалира, да ви блъсне кола и какво ли още не и да се окаже, че лежите на ръцете на същата тази жена, която сега не заслужава да и се чува гласа..  И какво тогава - пак каквото повикало такова се обадило. За сведение - баща ми взема по-висок доход от майка ми вече 20 години, сега така се случи , че вече от 5 години и повече тя взема двойно на неговите пари и какво сега да го натири в миша дупка... Какво е това ограничено мислене..

# 746
Човек, като няма с какво друго да изпъкне - навира парите. За пореден път...
В случея определяща е средата, според мен момчетата отдалеч да заобикаляли висшите учебни заведения, най-малкото при избора на съпруга.

# 747
  • Canada - Montreal
На някои хора съзнанието им определя битието, ама сигурно е трудно да се схване от повечето.

# 748
Разбирам ви, явно вие сте избрали държанки за жени, затова и е нормално мисленето ви да е в такава посока. И сте прави. Това си е професия и вие сте шефовете, няма как да говорим за това жените ви да участват в решенията, те са просто служители  Simple Smile

има такива, които искат въпреки ниския си доход ..
ейго е .. даже съм дал пример ..
400 лева месечно .. иска нов нисан жук ..
цици и ремонт на апартамента на майка й ..
как ти се струва това ..  tooth

но принципно да .. тези със съзнание ..
които са повечето .. мислят по този начин който ти каза ..
ама има една друга част .. дето даже и това не могат да правят  tooth

Ето, затова казах че битието определя съзнанието - тя стига до 400, и повече не може защото за нея е много. Нисан Чук - ми с 400 лв съзнание за Кьонигсег ли да мечтае???

Бившата любовница и тя поиска цици. Веднага й обясних че ми е по-изгодно да си взема по-млада и с цици, и без това на 29 не е първа младост. И миряса.

Пари за ремонт не поиска но се опита да вдигне скандал защо съм си купил къща без да обсъдя с нея мястото и излетя от колата на Раковска и Сливница, не знам как се е прибрала Simple Smile Simple Smile Simple Smile Днес звъня да ме кани на вечеря, купила си обувки с 15 см токче, САМА, да ми ги покажела... Simple Smile

# 749
Боже и аз съм седнала да ти отговарям... Мале, че съм зле айде със здраве :Д

Общи условия

Активация на акаунт