Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 42 986
  • 905
  •   1
Отговори
# 60
Ще му дам да разбере, че съм разбрала за комуникацията им и ще го помоля да се крие по-добре.

Това се прави, когато вече нямаш чувства към съпруга си и мислиш само за собственото си спокойствие. Аз бих му избола очите. Не мога и да предположа  в момент на бяс, какво бих избълвала. Задължително това ще е края на взаимоотношенията. Може да звучи крайно, но не ми дреме. Това съм си аз.

# 61
  • София
Ще му дам да разбере, че съм разбрала за комуникацията им и ще го помоля да се крие по-добре.

Това се прави, когато вече нямаш чувства към съпруга си и мислиш само за собственото си спокойствие.

Това се прави и когато наистина си преминал през това преди това и когато ти пука за този човек и когато има смисъл да се запази това семейство.

# 62
Всеки има различно разбиране за семейството, та нормално е да има и различни реакции. За мен в основата са отношенията между двамата партньори. Ако единият периодично си поддържа паралелни отношения, то за мен това е неприемливо и не бих го търпяла, камо ли да дам съвет да се крие по-добре.

# 63
Ще се разделим!

# 64
Аз съм твърдо против изневярата. И ако се появи в даден момент, трябва сериозен разговор  да се проведе, а не да се мълчи

# 65
  Кой, моя ли?  Надявам се да не извърши подобно нещо, защото ще му се види света черен.
   Но няма да го изгоня, така мисля. На теория. На практика не знам.

# 66
Бре, голяма драма с тази изневяра. Много сте глупави, значи.
Ми поканете я тази любовница вкъщи, да се запознаете, да ѝ покажете кое къде се намира - ето, тук е пералнята, пуска се така и така, ето ги и двата коша с дрехи, тук сушилнята, тук ютията, тук са тенджерите и тиганите... Да ошета, да сготви, да го обслужи изцяло този общия златен... Пък вие си хванете чантата и... на козметик, на фризьор...
После излезте с милото, седнете да пийнете по едно, да се повеселите безгрижно. Като се върнете вкъщи, инспектирайте любовницата добре ли се е справила с работата - ако трябва, направете забележка, ако трябва, похвалете я, да има стимул да се старае повече следващия път. Напомнете ѝ след това да си поиграе, да изкъпе и да приспи децата. Пък накрая, изморена или не, да вземе да обслужи и златото - пълна програма (докато вие си гледате сериала на спокойствие или си цъкате във форума). "Изморена съм", "Спи ми се", "Боли ме главата" не са извинения!  Naughty
И чак тогава да си ходи.
Така де, то не може само да делите парите и оная му работа, редно е и грижите да се разделят поравно.  Crossing Arms

# 67
Бре, голяма драма с тази изневяра. Много сте глупави, значи.
Ми поканете я тази любовница вкъщи, да се запознаете, да ѝ покажете кое къде се намира - ето, тук е пералнята, пуска се така и така, ето ги и двата коша с дрехи, тук сушилнята, тук ютията, тук са тенджерите и тиганите... Да ошета, да сготви, да го обслужи изцяло този общия златен... Пък вие си хванете чантата и... на козметик, на фризьор...
После излезте с милото, седнете да пийнете по едно, да се повеселите безгрижно. Като се върнете вкъщи, инспектирайте любовницата добре ли се е справила с работата - ако трябва, направете забележка, ако трябва, похвалете я, да има стимул да се старае повече следващия път. Напомнете ѝ след това да си поиграе, да изкъпе и да приспи децата. Пък накрая, изморена или не, да вземе да обслужи и златото - пълна програма (докато вие си гледате сериала на спокойствие или си цъкате във форума). "Изморена съм", "Спи ми се", "Боли ме главата" не са извинения!  Naughty
И чак тогава да си ходи.
Така де, то не може само да делите парите и оная му работа, редно е и грижите да се разделят поравно.  Crossing Arms

Звучи като арабски сериал...само дето любовницата е н-та съпруга и не си ходи вечер Simple Smile

# 68
  • Sofia, Bulgaria
Ако предложението на Как` Сийка се приеме със закон, допускам, че силно ще намалее броя на любовниците. Мъжете ще искат, ама нямааааа  Joy.

# 69
 Как` Сийка, много ти се кефя, страхотна идея, поднесена страхотно   bouquet

По темата:
Ами, зависи от ситуацията. Да приемем, че аз съм разбрала, а той не знае. Ох, този сценарий ще е страхотийски  smile3508
Ще се правя, че не знам. Ще му гледам сеира, ще му се смея и ще гледам да съм крачка пред него. Бих даже преровила още, за да видя повече информация. Естествено, ще се запозная с любовницата, ще си станем първи дружки, ако в случая тя не знае коя съм  Flutter И все някога ще ми паднат ако не на куп, то поне някъде в някое кафенце. И тогава, лошо ще стане  Twisted Evil
И за спомен, ще му направя уникално по рода си ястие, което той няма да забрави. Ще му клъцна достойнството, ще го панирам и ще му го сервирам  Twisted Evil (до тук в кръга на шегата)

Като се познавам, всъщност бих му казала директно в лицето, че знам.   Thinking После ще му кажа, че това не е ИЧ мъжка постъпка и се държи пубер с шумни хормони. Дори сигурно няма да искам да знам как и защо се е получило. Защо ми е ? А после ще го измета до последния кирлив чорап навън!  Crossing Arms
(но това само при положение, че живеем заедно без деца все още- при наличие на дечица нещата се усложняват донякъде) 

# 70
Ако нямаме деца, е чао. Ако имаме деца и са минали 15-20 години, тогава зависи. Но ако започне да си развява байряците още от началото на брака, няма да го бъде. 

# 71
Как Сийке,  newsm20

# 72
Ако нямаме деца, е чао. Ако имаме деца и са минали 15-20 години, тогава зависи. Но ако започне да си развява байряците още от началото на брака, няма да го бъде. 
Какво като са минали 15 години? За това прошка няма!!!

# 73
  • София
Е ако са минали 15-20 години,прошка не може да няма,все пак ако си на 45 разведен не е много голям шанса да намериш човек с който да имаш време да се опознаеш и да се обикнеш и той да има същите планове и да почнете да създавате ново семейство.....

# 74
Е ако са минали 15-20 години,прошка не може да няма,все пак ако си на 45 разведен не е много голям шанса да намериш човек с който да имаш време да се опознаеш и да се обикнеш и той да има същите планове и да почнете да създавате ново семейство.....
Тогава какъв е варианта?

Общи условия

Активация на акаунт