Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 601
  • 905
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Оооо, ама разбира се:) ... И така 30 години...
А най- много ще ми допаднат и разискванията на тема "той е гей" или "ти си гей"...  Thinking ooooh!

# 196

Какво лошо има, че човекът е разбрал, че не иска да разруши подобно доверие, заради единя секс? Ами- и аз не искам. И приятелят ми не иска.

Това изречение ме заинтригува.
 Тоест приятелят ти е разбрал, че няма смисъл да предлага друг вид отношения и секс, защото това ще разруши приятелството ви, тъй като ти не го желаеш физически и би отказала с отвращение? Или пък той не те желае физически и въобще през ум не му е минавало никога, че бихте могли да имате такава връзка?

Разбира се, възможно е двама разнополови приятели грам да не се привличат, или направо да се отблъскват сексуално. Само че първо трябва да се убеди в това половинката Grinning

# 197
Molive, и аз имам такъв приятел. Вече 15 години сме си дружки. Напоследък има периоди, в които не можем да намерим време да се видим - по 1-2 месеца. Но приятелството ни си е каквото беше в началото. И не - никога и намек не е имало за харесване, влюбване, сексуални отношения или въобще нещо различно от приятелство. И не - той не е гей Grinning

# 198
Цитат
Правя уточнението, че това са взаимоотношения, които могат да се изградят единствено в крехка детска възраст и да се развиват в последствие.
Това уточнение съм го направила в една друга подобна тема, преди година-две.....    Laughing
Не ми се търси да се самоцитирам, но доколкото помня, писах, че приятлество между мъж  и жена може да просъществува само ако е започнало в детската градина.

Но:
Цитат
Какво лошо има, че човекът е разбрал, че не иска да разруши подобно доверие, заради единя секс? Ами- и аз не искам. И приятелят ми не иска.
Значи, все пак сте минали през фазата "желаем се" или поне единият е имал такива мераци, но другият не е откликнал и сте си останали приятелчета.   Simple Smile
Което пак си е потвърждение на моето мнение, че приятелство между мъж и жена, без да е намесен секса, по един или друг начин, няма.    Laughing

# 199
  • София
Iris04,
под "Какво лошо има, че човекът е разбрал, че не иска да разруши подобно доверие, заради единя секс?"...
имах предвид потребител от по- горен пост, от където тръгна темата (съжалявам, че не съм го цитирала, за да е пределно ясно).
И за да съм пределно точна, относно възможността/ невъзможността от СЕКСУАЛНА връзка между мен и приятелят ми- тази тема НИКОГА не е засягана. Това не ни е приоритет, съжалявам Simple Smile

пп- Прощавайте, ама разговаряйки с ваша приятелка, питате ли за нейните сексуални влечения към вас? Въпросът е риторичен

# 200
Приятелите мъже сега откъде се взеха, не говорехме ли за неприятеля-съпруг?  Mr. Green

# 201
  • София
Абе, говорихме, ама се оказа, че мацката, пуснала темата, незнайно защо не е включила отговори:

1- ще го отровя (и подобни действия с латентен край)
2- ще го кастрирам
3- ще го изхвърля от вкъщи
4- ще му изневеря и аз
5- ще "поканя" любовницата да сготви, изчисти и погледа децата... пък да го взима (това ми е фаворит !!!)

# 202
Като гледам коментарите в темата в мен се зароди един въпрос ..
Е ли възможно мъжа ви да е недоволен от вас ? Съществува ли тази възможност като вариант и ако да ..
след като той е недоволен какво трябва да направи ? Да си стои недоволен или нещо друго ?
Щото аз от моя опит знам, че в повечето случаи, за да се стигне до изневяра, без значение от коя страна по-виновен е не този, който изневерява, а другата страна . С единственото условие, че е важно недоволната страна да е изразила недоволството си . Ако недоволството е изразено и възоснова на изразеното недоволство не е настъпила никаква промяна, която да предизвика поне частично последващо задоволство.. не виждам причина за тези остри коментари  Mr. Green
За да бъде един мъж само с една единствена жена, то се предполага, че тя прави нещо, което на него му харесва . И това нещо обикновено не е нещото, което тя смята, че трябва да прави, а е нещо повече . Да не би да смятате, че щом веднъж мъжът се е оженил и се е врекъл във вярност, това ще е така въпреки, че да кажем вие се променяте негативно ?
 tooth

# 203
Това не го дискутираме изобщо. Кой бил недоволен, пък как да станел по-доволен. Дискутираме присъдата вече. Късно еее....

# 204
  • Ямбол
Е ли възможно мъжа ви да е недоволен от вас ? Съществува ли тази възможност като вариант и ако да ..
след като той е недоволен какво трябва да направи ? Да си стои недоволен или нещо друго ?
....
Ми като е недоволен сливи ли има в устата да каже, а тръгнал след първата вирната опашка като някакъв разгонен пес. Голям човек с мислене отива и казва не жена си, че нещо не му се получава и се разделят или търсят решение.

# 205
Това не го дискутираме изобщо. Кой бил недоволен, пък как да станел по-доволен. Дискутираме присъдата вече. Късно еее....

Мене ако питате сте се вживяли в ролята на палча и екзекутирате без съд и присъда  Laughing
А иначе, ако на вас нещо не ви е добре .... с друг аршин мерите  Sunglasses

....
Ми като е недоволен сливи ли има в устата да каже, а тръгнал след първата вирната опашка като някакъв разгонен пес. Голям човек с мислене отива и казва не жена си, че нещо не му се получава и се разделят или търсят решение.

Казва, ама то само с казване обикновено не става .
Виа като ви кажат нещо на въпреки дет не ви харесва и от девет кладенеца вода ще докарате, но промяна в себе си надали ще регистрирате .
И после пак ще колите и бесите неверниците . А така не е правилно .
За да колите и бесите неверници, трябва най напред да сте сигурни, че вие се държите на ниво, а не да влизате веднага в ролята на жертвата .

# 206
  • София

Joy
Слагам му приспивателно и слабително (едновременно) в бирата, пък после да ми обяснява... какво не МИ (???) е У ред  Mr. Green

# 207

Joy
Слагам му приспивателно и слабително (едновременно) в бирата, пък после да ми обяснява... какво не МИ (???) е У ред  Mr. Green

За който не пие бира имаш ли цяр  Laughing

# 208
марсо, ти от ролята на любовница ли се изказваш? Rolling Eyes Laughing

# 209
марсо, ти от ролята на любовница ли се изказваш? Rolling Eyes Laughing

Коч съм - не гледай картинката  Mr. Green
Иначе съм склонен да се изказвам от всяка позиция, понеже през главата ми е минало бая  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт