Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 586
  • 905
  •   1
Отговори
# 240

Цял кордон чак ... не са  Laughing
Пък и щенията ми не са кой знае какви , но са си щения, които трябва някой да задоволи ..
И ако този някой не е жената с която съм .. не мисля, че е нормално аз .. а и който и да е друг мъж , да се примирява и да трупа дефицити на склад .
Тоз нагон трябва да се успокоява някак  Laughing

newsm74

# 241
Много сложно... не може ли просто мъжа да е оставен да на мира с новото си завоевание, а жената да не си губи времето в тръшкане и оплакване, а да мисли за себе си като за необвързана и така и да действа?

Децата усещат всичките кофти вибрации от родителите си, казани или скрити, всичко протича през тях. Не знам какво толкова спестяват едни родители, които не се разбират, но не се разделят. Създават един лицемерен и фалшив модел пред децата си, фасада някаква, че всичко е наред, а всъщност кухо и бездушно семейство...Не е голямо геройство да се преструваш, всеки го може, просто е по-лесно да се живее така.

# 242
Много сложно... не може ли просто мъжа да е оставен да на мира с новото си завоевание, а жената да не си губи времето в тръшкане и оплакване, а да мисли за себе си като за необвързана и така и да действа?

Децата усещат всичките кофти вибрации от родителите си, казани или скрити, всичко протича през тях. Не знам какво толкова спестяват едни родители, които не се разбират, но не се разделят. Създават един лицемерен и фалшив модел пред децата си, фасада някаква, че всичко е наред, а всъщност кухо и бездушно семейство...Не е голямо геройство да се преструваш, всеки го може, просто е по-лесно да се живее така.

Така ама е по-добре да растат в семейна среда с истинските си родители , макар и не перфектна обстановка . За предпочитане е пред това единия родител да го няма . Децата виждат какво е семейство и когато пораснат се опитват да създадат свое такова по модела, който им е познат от детството . Ако отсъства такъв модел, резултата не е добър ! Превръщат се в саможиви и егоисти и несъзнателно повтарят грешката на родителя си . Ако приемем , че това е грешка разбира се .И това само защото са видели този модел имат този пример и това знаят . Те на това са се научили .

# 243
  • София
Ох, отдъхнах си, че не били цял кордон Simple Smile мацките  Mr. Green ,
Краси, ама буквалистка съм си, а като стане въпрос за добруването на децата...

Продължавам да твърдя, че бг мъжът, седи някак разкрачен между Ориента и Запада, нежелаещ да поема отговорностите и ангажиментите, присъщи и на едните и на другите, а единствено и само техните придобивки.
Някак си, имам усещането, че бг мъжът си представя семейството, състоящо се от няколко ханъми , единствена (наблягам на "единствена") работа, на които е да удовлетворяват нагона му. Това, разбира се, без да може да си го позволи като цена (абсолютно подсигуряване на висок жизнен стандарт на дамите, тотална липса на необходимост от това да работят горните).
В същият момент, обаче, някак приемат за нормално, това жена им да се бъхти по цял ден на бачкане (като западнячката), а вечер да бъде прислужница, готвачка, чистачка, детегледачка, психоложка и на края на деня- задължително !!! секси изглеждаща, поддържана любовница. Което, много ми е странно, много българки съумяват да направят. Е, ок, за последното не винаги остава време или "ищях", обаче- все ми се струва разбираемо. Проблемът идва, когато "единственият", реши, че видите ли, за него, точно това- нагона, било най- важното (естествено, не се поставя въпросът, всичко онова , описано по- горе, правеща жена му, тя за себе си ли го прави или за децата, а и за него). Та, решава той да потърси задоволяването си нерде другаде, което било естествено. Ок съм, обаче идва НО-то. Издръжката, плащана на разведена жена  у Европата е има- няма 60-80% от дохода  на благоверния, което дава свободата на жената да се чувства поне материално задоволена (точно като българките, след развод и издръжка от 70 лв за дете) . Та са питам, ша ли да има парички, за следващата на опашката да задоволи потребностите му...

# 244

Така ама е по-добре да растат в семейна среда с истинските си родители , макар и не перфектна обстановка . За предпочитане е пред това единия родител да го няма . Децата виждат какво е семейство и когато пораснат се опитват да създадат свое такова по модела, който им е познат от детството . Ако отсъства такъв модел, резултата не е добър ! Превръщат се в саможиви и егоисти и несъзнателно повтарят грешката на родителя си . Ако приемем , че това е грешка разбира се .И това само защото са видели този модел имат този пример и това знаят . Те на това са се научили .
Само дето те усещат наистина всичко и ще мислят за нормален фалшивия ви модел и един ден току-виж дъщеря ти го удари на оргии Mr. Green

molive и италиянските мъже са такива като от теб описаните български:)

# 245
Ох, отдъхнах си, че не били цял кордон Simple Smile мацките  Mr. Green ,
Краси, ама буквалистка съм си, а като стане въпрос за добруването на децата...

Продължавам да твърдя, че бг мъжът, седи някак разкрачен между Ориента и Запада, нежелаещ да поема отговорностите и ангажиментите, присъщи и на едните и на другите, а единствено и само техните придобивки.
Някак си, имам усещането, че бг мъжът си представя семейството, състоящо се от няколко ханъми , единствена (наблягам на "единствена") работа, на които е да удовлетворяват нагона му. Това, разбира се, без да може да си го позволи като цена (абсолютно подсигуряване на висок жизнен стандарт на дамите, тотална липса на необходимост от това да работят горните).
В същият момент, обаче, някак приемат за нормално, това жена им да се бъхти по цял ден на бачкане (като западнячката), а вечер да бъде прислужница, готвачка, чистачка, детегледачка, психоложка и на края на деня- задължително !!! секси изглеждаща, поддържана любовница. Което, много ми е странно, много българки съумяват да направят. Е, ок, за последното не винаги остава време или "ищях", обаче- все ми се струва разбираемо. Проблемът идва, когато "единственият", реши, че видите ли, за него, точно това- нагона, било най- важното (естествено, не се поставя въпросът, всичко онова , описано по- горе, правеща жена му, тя за себе си ли го прави или за децата, а и за него). Та, решава той да потърси задоволяването си нерде другаде, което било естествено. Ок съм, обаче идва НО-то. Издръжката, плащана на разведена жена  у Европата е има- няма 60-80% от дохода  на благоверния, което дава свободата на жената да се чувства поне материално задоволена (точно като българките, след развод и издръжка от 70 лв за дете) . Та са питам, ша ли да има парички, за следващата на опашката да задоволи потребностите му...

Т'ва ваще въжделения дет ги прехвърляте на мъжете си е ваш проблем ..
Аз не познавам бг мъж, който да е насилил жена си да работи ..
Това , че вие се борите да се еманципирате  Mr. Green или да сте независими, не значи, че някой ви кара на сила ! За тоа автогол сте си виновни единствено и само виа !
Относно издръжката, аз лично нямам проблем с това да ме осъдят и да плащам издръжка .
И не 70 а 700 бих плащал и то с кеф , но на детето си и само и единствено за него .
Ако имаше такъв вариант в бг бих го избрал . Нали .. това при положение, че трябва да се разделям с благоверната  Laughing

Против съм при положение, че жената има самочувствието, че ще може да се грижи за детето и иска правата върху него, да има каквато и да е принудителна издръжка от мъжа .
Аз ако взема дете да го отглеждам аз и ако мисля, че жена ми повече ми пречи, от колкото помага, няма да искам пари от нея за да го отглеждам .
Щом поемам правата, трябва да поема и задълженията .
Не коментирам въобще смешните издръжки , които съда присъжда , но това е бг действителността .
И когато една жена решава , да е еманципирана и самостоятелна , редно е да помисли върху този въпрос и да не очаква помощ от мъжа , с който не желае повече да има общо .
Така намирам аз за правилно , но аз съм друга бира .
Лошото е, че огромна част от жените в бг , не са готови за действителността такава каквато е ,
и колят и бесят с лека ръка , а после си дърпат косите .

Само дето те усещат наистина всичко и ще мислят за нормален фалшивия ви модел и един ден току-виж дъщеря ти го удари на оргии Mr. Green

molive и италиянските мъже са такива като от теб описаните български:)
[/quote]

Аууу .. верно ли ? ........ Добре че нямам дъщерята , която винаги съм искал да имам   tooth

Ако опре работата до вадене на вода от девет кладенеца .. равни нямате .. и всичко друго , да ..
но не и това, от което мъжът има нужда ..

Нещо като ... дупчите се навсякъде, операции си правите за да изглеждате млади и красиви , но дупето не давате, щото боли  Mr. Green  нали ? Това само една от възможните причини да не го давате де ..

# 246
Цитат
Против съм при положение, че жената има самочувствието, че ще може да се грижи за детето и иска правата върху него, да има каквато и да е принудителна издръжка от мъжа .
Аз ако взема дете да го отглеждам аз и ако мисля, че жена ми повече ми пречи, от колкото помага, няма да искам пари от нея за да го отглеждам .
Дали майката/бащата могат да се грижат за детето и дали получават по 10 000 на месец, няма никакво значение.
И двамата имат правото да са вписани в акта за раждане на това дете като пълноправни родители, следователно и задължението да го отглеждат финансово е и на двамата.
Двамата са го искали, двамата са го правили, следователно и двамата трябва да полагат грижи за него, включително и финансови, без значиние кой каква заплата има и при кого живее детето.
Непонятно ми е отношението:"Детето е при жена ми, тя получава повече от прилична заплата, значи няма нужда аз да давам нищо за детето си!"

# 247
Мхм не знам откъде да започна. Доста егоистично и елементарно. Значи ти се променяш и тя трябва се нагоди, но тя се променя след 10 години (задника и пораства) и ти не се нагаждаш, а изневеряваш? Друго мие  интересно също. Тия деца не ги ли искате и вие ? Защо мислите, че на жената и е приятно да се види с 20 кг отгоре или с дебел гъз или с провиснали цици и т.н. и т.н.  Тая жена жертва всичко- цялото си тяло, целия и живот, какъвто е бил до тук, защото ежедневието и се променя коренно, да бъдем откровени на повечето мъже си остава същото. Но видиш ли тя го искала това дете - пада и се един вид. А ти не си ли го искал, ако си го искал, значи и ти търпиш дефиците, точно както и тя, а именно да и гледаш дебелия гъз. Голяма жертва голямо нещо. После  дал клетва за вярност, ама не бил длъжен да я спазва. Войниците дават клетва, ако не я спазват -има последствия. Лекарите дават клетва и ако на някой случайно му писне да е лекар, той не почва да вреди на пациента, тоест да нарушава клетвата, а просто спира да е лекар. Ти си се клел във вряност , ама ако задника ти видиш ли остане същия, щото ако е така е трябвало да го кажеш в началото, като не си , ами сори , ама да си .. Клел си в хубаво и ЛОШО. Много е лесно някой да е до теб, когато всичко е песен. Нали се събираме , да сме заедно и да се подкрепяме и когато не всичко е лесно. Станали сме прекалено големи егоисти и гледаме винаги първо себе си, затова и все повече хора се развеждат и разделят. Обичаш децата си ,ама си готов да ги жертваш, защото жена ти не изпълнява ПРИЩЯВКИТЕ ти? Защото сори ама, колкото и добре да лъжеш, винаги има риск да те хванат. Но ти рискуваш и не ти пука явно чак толкова от последствията.... Не дължиш уважение.. Не знам за теб, но за мен всяко живо същество заслужава елементарно уважение, особено пък любимия, който ме е  подкрепял, бил е до мен и съм му родила дете и се грижи за мен.. За да го загуби това уважение и да тръгна да го унижавам и правя на маймуна като се е..а със съседа, трябва доста повече от това да не ми носи цветя,да не ми разтрива краката, да не ми вика коте и да не ми изпълнява прищевките... Трябва примерно - Да ме Лъже, мами, изневерява, подлага на психически и физически тормоз и показва пълна безотговорност и безхаберие към мен и детето ми. Живота е труден, и с появата на децата изпълняване на Прищявки чак айде сега... имам дете, второ не ми трябва... И наистина българският мъж иска да вземе най-доброто от двата свята хем жената да  му мие краката в легена, хем да се издържа сама...

# 248

Аз не познавам бг мъж, който да е насилил жена си да работи ..

И когато една жена решава , да е еманципирана и самостоятелна , редно е да помисли върху този въпрос и да не очаква помощ от мъжа , с който не желае повече да има общо .

Тоест ще търпи и ще си наляга парцалите иначе няма да види пукнат лев от мен ??? И ще се отнася с мен и като с цар, щото иначе ще си го вея , където си искам ..  и тя си е виновна.. Значи първо Аз не познавам пък мъж, който да е спрял жена си от работа или да е казал няма нужда да работиш или да е оставил парите, които тя изкарва за нейни си лични нужди. Второ никъде не отчиташ факта, е поради това, че жената ражда дете и се грижи изключително за него през първите две години от живота му най-малко. Кариерата и е в застой, няма развитие и прогрес, най-малко за 4 години, ако са две деца. А са и повече години, защото грижата за децата пада изключително на нейните плещи, съответно не може да стои до късно винаги, и т.н. Факти, които също пречат да си развива кариерата, както мъжа... , но нищо няма проблем, няма нужда от компенсация, а да не говорим как се чувства детето с мама се раздели с татко и той тотално ме за..ба и не му пука за мен, и нямам аз нови дрешки и чанта... и ми е гадно, ама на него не му пука, щото е по важно на мама да и е зле, не от какво има нужда детето ????

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 17:47 от iskambebche

# 249
  • София
Марсо, западният мъж, изплаща издръжка на ЖЕНА СИ, не само на децата, защото... виж по- горният пост. Това, ТЯ за какво ще я използва, той няма думата. Издръжка на жената и издръжка на децата са две, абсолютно различни неща.
И само как удобно намеси "семейната среда"... Съжалявам, но това, което описваш е всичко друго (фалш, удобство, извинение, неискреност...), но не "СЕМЕЙНА", а още по- малко уютна среда, в която да растат деца... А това, как подобна влияе на децата- има специалисти, които биха ти помогнали да проумееш.
Намеси думи, като "права" и "задължения". Дали пък, значението на думата задължения, за теб не е равносилно на "пари"?

Всъщност, остави- това как разбираш семейството, отношенията вътре , както и отношенията към децата ВИ... Е, това е твоят живот. Единственото, което мога да ти пожелая е да го вдигаш (самочувствието си) дълго време, да продължаваш да имаш пари... защото този твой свят е само пари и ... самочувствие

# 250
Каква е причината един възрастен човек да изплаща издръжка на друг възрастен човек  newsm78

# 251
Каква е причината един възрастен човек да изплаща издръжка на друг възрастен човек  newsm78
Не съм много сигурна, че ще дам верен отговор, но:
Издръжка плаща работещият на неработещия родител, който отглежда детето/децата.
Ако неработещият започне работа, остава издръжка само на децата.
Ако неработещият се ожени/омъжи отново, също неговата издръжка се спира.

Това не и в Бг обаче....

# 252
  • София
Най- елементарното обяснение, е че единят възрастен известно време е прекарал в къщи (по различни причини, най- честата- деца... или просто, жената не е била достатъчно "еманципирана" и не е работила), като през това време е И подкрепял другия в израстването му в служебната йерархия.
В западният свят, това, че жена е решила да не работи, заради семейството си, не е проблем, защото се смята, че това да си домакиня е достатъчно отговорно и трудоемко.

# 253
Идеята да се плаща издръжка на жената е, че докато мъжът е градил кариера, тя се е грижила за него и семейството (пропуснати ползи едив вид).  Естествено, типичния бг мъж това никога няма да го разбера, то за това трябва зрялост, култура и интелект.

# 254
Идеята да се плаща издръжка на жената е, че докато мъжът е градил кариера, тя се е грижила за него и семейството (пропуснати ползи едив вид).  Естествено, типичния бг мъж това никога няма да го разбера, то за това трябва зрялост, култура и интелект.
Това имах в предвид с горното обяснение..., но дори не става въпрос за издръжка на жената, става  въпрос за издръжка на децата, която господина няма да плаща, щото сакън да не стигне до жена му...а пък тя да си е налягала парцалите и да е стояла до него нищо, че изневерява и не знам още какво ...

Общи условия

Активация на акаунт