Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 553
  • 905
  •   2
Отговори
# 255
За мен писанията на Марсо са просто дрънканици - мъж, който обича детето си не би го оставил да мизерства, зер на жена му да й е гадно. Теории, теории...ама да ги развива на жена си, тука няма кой да му се върже.

# 256
марсо, понеже попита: Не, пеперудите могат да са оправдание за женитба на някой ниско образован или много глупав човек. Пеперудите отминават, те не траят чак толкова много, може би година. Рядко хората се женят в този период. Хубаво е да се ожениш след като отминат пеперудите, защото тогава имаш много по-реална преценка за човекът, който е до теб. Пеперудите в повечето пъти действат и като заслепяващо средство! Naughty

# 257
  • Сф
Егати темата, все мъжете изневеряват, ама с жени  Laughing. А понякога форума бг мама прилича на християнски събор! Всички тук си изхвърлиха и отровиха мъжете заради изневери!
Наблюденията ми обаче, показват точно обратното.Бая са прощаващите жени.  Simple Smile
И наистина има по-гадни неща от изневярата- да те мачкат, тъпчат ,да не се съобразяват с теб, да не вземате решенията заедно, а само ТОЙ - щото видиш ли е мъжа в семейството и носи МНОГО ПАРИ!Има и други предателства- например споделяния разни с 3ти лица зад гърба на половинката, дребни, но гадни лъжи . Това не прощавам. Иначе физ. изневяра зависи колко е сериозна, вече след 10 год брак предпочитам да не знам, а ако узная тогава ще му мисля. Засега не съм имала повод. Но съм била наранявана по друг начин също като Зандали по- напред в темата. Иначе съм съгласна , че невинен флирт няма- та дори и по нета. С мисъл, с мисъл зла се прави!  Wink

# 258
марсо, понеже попита: Не, пеперудите могат да са оправдание за женитба на някой ниско образован или много глупав човек. Пеперудите отминават, те не траят чак толкова много, може би година. Рядко хората се женят в този период. Хубаво е да се ожениш след като отминат пеперудите, защото тогава имаш много по-реална преценка за човекът, който е до теб. Пеперудите в повечето пъти действат и като заслепяващо средство! Naughty

Въх , наче аз съм от най тъпите, оти моята жена я прибрах на първия месец дома ..  та до днес .
Щом вие смятате, че така трябва , така правете , аз не мисля, че така се получават добре нещата .
За себе си мога да кажа, че колкото повече опознавам един човек , толкова по малко започвам да го харесвам  Laughing
Всеки с мислите си и всеки с разбиранията си .
Времето въобще не е гарант ... за да стане ясно това някой става или не става за съвместен живот .
Както преди казах , хората се променят ! Днес някой става .. утре спира да му става или му пораства газа ..

Мхм не знам откъде да започна. Доста егоистично и елементарно. Значи ти се променяш и тя трябва се нагоди, но тя се променя след 10 години (задника и пораства) и ти не се нагаждаш, а изневеряваш? Друго мие  интересно също. Тия деца не ги ли искате и вие ? Защо мислите, че на жената и е приятно да се види с 20 кг отгоре или с дебел гъз или с провиснали цици и т.н. и т.н.  Тая жена жертва всичко- цялото си тяло, целия и живот, какъвто е бил до тук, защото ежедневието и се променя коренно, да бъдем откровени на повечето мъже си остава същото. Но видиш ли тя го искала това дете - пада и се един вид. А ти не си ли го искал, ако си го искал, значи и ти търпиш дефиците, точно както и тя, а именно да и гледаш дебелия гъз. Голяма жертва голямо нещо. После  дал клетва за вярност, ама не бил длъжен да я спазва. Войниците дават клетва, ако не я спазват -има последствия. Лекарите дават клетва и ако на някой случайно му писне да е лекар, той не почва да вреди на пациента, тоест да нарушава клетвата, а просто спира да е лекар. Ти си се клел във вряност , ама ако задника ти видиш ли остане същия, щото ако е така е трябвало да го кажеш в началото, като не си , ами сори , ама да си .. Клел си в хубаво и ЛОШО. Много е лесно някой да е до теб, когато всичко е песен. Нали се събираме , да сме заедно и да се подкрепяме и когато не всичко е лесно. Станали сме прекалено големи егоисти и гледаме винаги първо себе си, затова и все повече хора се развеждат и разделят. Обичаш децата си ,ама си готов да ги жертваш, защото жена ти не изпълнява ПРИЩЯВКИТЕ ти? Защото сори ама, колкото и добре да лъжеш, винаги има риск да те хванат. Но ти рискуваш и не ти пука явно чак толкова от последствията.... Не дължиш уважение.. Не знам за теб, но за мен всяко живо същество заслужава елементарно уважение, особено пък любимия, който ме е  подкрепял, бил е до мен и съм му родила дете и се грижи за мен.. За да го загуби това уважение и да тръгна да го унижавам и правя на маймуна като се е..а със съседа, трябва доста повече от това да не ми носи цветя,да не ми разтрива краката, да не ми вика коте и да не ми изпълнява прищевките... Трябва примерно - Да ме Лъже, мами, изневерява, подлага на психически и физически тормоз и показва пълна безотговорност и безхаберие към мен и детето ми. Живота е труден, и с появата на децата изпълняване на Прищявки чак айде сега... имам дете, второ не ми трябва... И наистина българският мъж иска да вземе най-доброто от двата свята хем жената да  му мие краката в легена, хем да се издържа сама...

Виж сега , аз те разбирам .. да има го този момент с ангажираността на жената с децата , но държавата плаща за това нещо на същата тая жена .. Колко ?!!? Е друг въпрос ! Дали е достатъчно или не ..  е друг въпрос и вина за това мъжа няма . Всички в бг са недоволни от това, което държавата определя за нормално .. на който не му харесва си търси друга държава и толкова ..

А относно прищявките голямото дупе и т.н. явно не разбираш за какво иде реч .
Никой нормален няма да те изостави или да иде при друга, само защото ти не си отговорила така както на него му се иска . Въпросът опира до друго... различно е да казваш, че трябва да отслабнеш да речем , но да се тъпчеш с кюфтета и да ги хапеш през средата , различно е да казваш, че трябва да отслабнеш и да ходиш на танци аеробика и т.н. и пак да не отслабваш да речем, .. резултатите да не са най добрите, но се вижда , че се стараеш, опитваш ... различно е и да казваш не мога или не искам това не ми харесва .. и е различно да казваш не знам дали ще се справя , но ще пробвам, ще опитам .. дори да знаеш, че може и да боли и даже и да боли да стискаш зъби и пак да опитваш .. за тези неща става въпрос .

Цитат
Против съм при положение, че жената има самочувствието, че ще може да се грижи за детето и иска правата върху него, да има каквато и да е принудителна издръжка от мъжа .
Аз ако взема дете да го отглеждам аз и ако мисля, че жена ми повече ми пречи, от колкото помага, няма да искам пари от нея за да го отглеждам .
Щом поемам правата, трябва да поема и задълженията .
Дали майката/бащата могат да се грижат за детето и дали получават по 10 000 на месец, няма никакво значение.
И двамата имат правото да са вписани в акта за раждане на това дете като пълноправни родители, следователно и задължението да го отглеждат финансово е и на двамата.
Двамата са го искали, двамата са го правили, следователно и двамата трябва да полагат грижи за него, включително и финансови, без значиние кой каква заплата има и при кого живее детето.
Непонятно ми е отношението:"Детето е при жена ми, тя получава повече от прилична заплата, значи няма нужда аз да давам нищо за детето си!"

Със всичко което казваш съм съгласен, но с едно голямо изключение .

и при кого живее детето.

Има огромно значение ! Няма как да сме на противоположно мнение с теб .. и да не можем да мелим брашно заедно и аз да съм съгласен ти да ми възпитаваш детето , че и пари да ти давам за това . Просто това граничи с пълен абсурд . Да ме заплашат с разстрел няма да се съглася на такова нещо  Naughty

Нали в случая се обръщам към теб, защото говоря с теб, но иначе говоря принципно и няма значение за коя жена ще говоря . Това е принципна позиция

Идеята да се плаща издръжка на жената е, че докато мъжът е градил кариера, тя се е грижила за него и семейството (пропуснати ползи едив вид).  Естествено, типичния бг мъж това никога няма да го разбера, то за това трябва зрялост, култура и интелект.

Типичния бг мъж не може да храни себе си , та камо ли деца, плюс жена, плюс себе си .
Ако заплатата на бг мъжа е 6-7 евро месечно средно, да, но държавата ни е далеко от този стандарт .
Да очаквате някой да ви компенсира за това, че сте гледали детето в бг е смехотворно . И то този някой да е съпруга ви , не държавата  Mr. Green
Много жени смятат, че родят ли и с това се изчерпва всичко, което трябва да направят в живота си ..
и едва ли не някой им е длъжен да им осигурява някакъв стандарт за да се чувстват добре  Laughing
Туй в бг само за ромките се отнася ...  Mr. Green на тях се залага да повишат естествения прираст в бг .
Както по рано казах , еманципацията е автогол, който сами си вкарвате ..
Няма как да искате независимост и равни права с мъжете , а в същото време да пискате, че някой трябва да ви издържа .. вас и децата ви .

Каква е причината един възрастен човек да изплаща издръжка на друг възрастен човек  newsm78

Точно така ! Жените в България имат право да учат, имат право да работят толкова колкото и мъжете . На какво основание някой ще работи и ще плаща на някого , защото някой си бил жена ?!

П.с Чак сега разбирам от къде идва тоя зор толкова да се омъжите  Mr. Green
За жената това е крайната цел .. да накара някой да се подпише, врече във вечна вярност и край ..
После ако не е добре работата ... къш .. и ще даваш пари  Joy

# 259
Много ме кефят хора, дето обобщават, а още повече такива, които от собствената си камбанария си мислят, че виждат всичко.

# 260
И марсо, като я взе на първият месец, ко стана? Рогата и сигурно до Марс стигат, та и обратното!  Joy Joy Mr. Green

# 261
И марсо, като я взе на първият месец, ко стана? Рогата и сигурно до Марс стигат, та и обратното!  Joy Joy Mr. Green

smile3533 не казвам

# 262
Аз пък се чудя вие- девойки защо се опитвате все още да излезета на глава с този "мачо" Simple Smile Та той се бъзика с всички тук и (даже) там присъстващи:) При такива обстоятелства си плюя в пазвата и разбирам, че всъщност моите проблеми (все още) не са чак толкова големи,колкото си мисля, а потърпевшия (в случая горката женица на този "пич") да си бере гайлето Simple Smile Аз поне се спасих от България и при евентуален развод ще съм от тези, на които им с еплащат пропуснати ползи, а освен това и не съм еманципирана.... никак даже. Аз съм на мнение,че мъжа и жената си имат отредени роли, които трябва да се допълват и единия не би трябвало да може без другия......харесвам времената, в които мъжете са били мъже,а жените само жени.

Я вижте какви ги плещи в темата за психолозите пича:) Тоя наиситна с еизживява като голям ебектор. Аз  съм сигурна,че няма и 36 години. На тази възраст мъжете са си зрели,а той звучи доста незряло,а да го прави нарочно не ми се вярва,защото един зрял мъж няма никкаъв интерес да с еправи на шебек по женските форуми, където често и на самите жени им идва в повече клюкарника.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 00:22 от принцеса_Фиона

# 263

"Типичния бг мъж не може да храни себе си , та камо ли деца, плюс жена, плюс себе си .
......Както по рано казах , еманципацията е автогол, който сами си вкарвате ..
Няма как да искате независимост и равни права с мъжете , а в същото време да пискате, че някой трябва да ви издържа .. вас и децата ви "

Марсо, ами ти сам си питаш и сам си отговаряш. Жените в БГ специално не страдат от еманципация, но когато мъжете са ни некадърни и мързеливи, няма как да не се борим за права да заемаме по-високи и по-добре платени постове. После заемайки ги, се справяме доста добре и мъжете започват да се комплексират. Но ние жените не сме виновни, че сме по по най в много отношения в сравнение с българския мъж. Българския мъж търпи в момента една поголовна комплексарщина защото не успява да се нагоди към новото време. Ние жените какво сме виновни за това??? И извинявай, НО въпреки че изкарвам достатъчно на месец няма да оставя някъв мухльо да си харчи парите за своя собствен г.з и за новата му изгора, а децата му да живеят с това което мога аз да им осигуря, вместо да живеят с повече (пари дадени от баща им). И да един мъж НЕ е мъж ако не може да се грижи сам за семейството си. Къде е тръгнал да прави семейство като не е в състояние!!!  newsm78 Един мъж не е мъж ако не може да си позволи да заведе жена си и децата си на ресторант, почивка веднъж в годината и други подобни, да им осигури existence minimum.
Явно и ти си от тия комплексарчета които подтискат жените си само и само да се изкарат много велики и че те носят парите в къщата. Голям мъж!!! hahaha
И ако един мъж не се чувства достатъчно мъж до жена си, то проблема си е негов, комплекса си е негов. Явно не е в състояние да й задоволи нуждите. А нашите нужди далеч не са толкова специални. И когато се комплексира, еми тогава тръгва да търси друга, където да се чувства мъж и обикновено попада на някоя по-малка, по-простичка, която ще си мълчи и ще го гледа в очите или другата крайност на някоя където и гък няма да може да каже.
Това е голата истина за българския така наречен мъж, но и не само за българския. Европейците в някои отношения са още по-зле.

# 264

smile3533 не казвам
Хиена си ти, хиенаааа! hahaha

# 265

"Типичния бг мъж не може да храни себе си , та камо ли деца, плюс жена, плюс себе си .
Няма как да искате независимост и равни права с мъжете , а в същото време да пискате, че някой трябва да ви издържа .. вас и децата ви "

Къде прочете, че искам някой да ме издържа? Пари от никой за нищо не съм искала и едва ли ще искам. Но не разбирам защо масово мъжът след развода се развежда и с децата си. В случея ме издразни изказването на Марсо, че щом жена му иска да гледа детето ще трябва сама да се оправя.

# 266
Нямам никакви претенции да съм някакъв .. нито съм ритнал да търся одобрение някакво .
Просто темата е силна и аз я използвам за да кажа някой неща . Един вид споделям опит безплатно  Sunglasses
Опитвам да обясня причините за изневярата и да обясня мотивите за нея , сега .. това дали ви харесва или не .. не е важно според мен . Ще има такива на които ще им хареса и вероятно ще им се изяснят някой неща . Аз не коментирам и не ви нападам лично . Не го правете и вие, ако обичате  ...
Ако аз започна да ви квалифицирам .. няма да ви хареса  Laughing Бъдете по умерени и уравновесени така както прилича на възрастни хора .. пък аз че съм едно голямо дете .. не отричам .. много целувки ви пращам  Mr. Green newsm51

# 267

Къде прочете, че искам някой да ме издържа? Пари от никой за нищо не съм искала и едва ли ще искам. Но не разбирам защо масово мъжът след развода се развежда и с децата си. В случея ме издразни изказването на Марсо, че щом жена му иска да гледа детето ще трябва сама да се оправя.

Според мен , а и не само според мен .. когато се разделят родителите, детето е нормално да иде при този, който може да се грижи по добре за него , а не по презумпция да е при майката и по презумпция мъжа да дължи издръжка на майката .

# 268
За последното съм съгласна напълно. Много често бащите са прецакани и майката е тази, която използва детето за отмъщение.
Благодаря за безплатния опит, но предпочитам да си троша главата сама.

# 269
Ок съгласна съм с последното, но защо това, че родителите са се разделили, автоматично лишава детето от един родител напълно и изцяло било то майката или бащата. Ако сме се разделили и той  не плаща издръжка за детето и не иска по никакъв начин да помага, то аз приемам , че се отказва от него и съответно би трябвало да губи и всякакви права - да го вижда, посещава и да взема каквито и да е било решения. Ако има Някакви права, то трябва да има и Някакви задължения... И другото, което не разбирам аз лично _НИКОЙ не може да ме спре да осигуря на детето ми, каквото му е необходимо. Ако детето ми има всичко, каквото му е нужно, ще спа спокойно и грам няма да ми пука, че новата жена на баща му си е позволила да си купи рокля, защото аз пращам пари на детето си ... , но това съм си аз ...

Общи условия

Активация на акаунт