Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 539
  • 905
  •   1
Отговори
# 300
Няма кво да се обясняваш,всички те разбрахме що за стока си. Лошото  е ,е все повече се изражда този свят и сме  все повече женичките,нищо че на някои им висят някакви работи отдолу

# 301
марсо, ти случайно да си зодия Стрелец???

тц - не съм стрелец и астрологията е последното нещо, което може да има отношение към мен  Laughing

Раздяла, развод, но преди това ще му разбия носа, ще му изцедя всичките финанси в полза на детето и май това е... newsm78
ей котенце  Twisted Evil
срещу природата не е хубаво да се върви ..
ако ми счупиш носа пък .. аз ще си извадя медицинско ..
ще те осъдя, ще излезеш агресивна и неуравновесена и ще искам ограничителна заповед  Mr. Green
ще гледаш дете на снимка само  Laughing

# 302
  • София
...Още повече, че с такъв акт го лишавам от майка .. значи трябва да съм в състояние и тази липса да компенсирам .. как .. не знам , но ако се реша на такава стъпка, значи и това съм измислил ..

newsm78 hahaha  bouquet

Марсо, моля те, кажи че си на 18-20 години, моляяяяяяя. Надцених те с моето предположение за 25-30

Аз, затова съм писала преди- разоряване, но преди това КАСТРАЦИЯ... Пък ти си вади медицинско и ме съди... Всъщност... стигнахме до идеята за "компенсацията"

# 303
Моля ви се, оставете го това момченце. Имам чувството,че чета писания на големия ми син (16 годишен), въпреки,че и на него още от сега му набивам в главата,че трябва да се държи мъжки и какви са мъжките му задължения на тоя свят, та се съмнявам дали и той би написал подобни простотии, които за жалост са реалност в България. От 10 страници се повтаря едно и също,а то честно казано слабо ме интересува. Първоначалната тема, която беше изместена ми беше по-интересна.

# 304
  • Ямбол
Моля ви се, оставете го това момченце. Имам чувството,че чета писания на големия ми син (16 годишен), въпреки,че и на него още от сега му набивам в главата,че трябва да се държи мъжки и какви са мъжките му задължения на тоя свят, та се съмнявам дали и той би написал подобни простотии, които за жалост са реалност в България. От 10 страници се повтаря едно и също,а то честно казано слабо ме интересува. Първоначалната тема, която беше изместена ми беше по-интересна.
Подкрепям това мнение и ако може да си приберат чаршафите някои, че стана нечитаемо.

# 305
Цитат
а моята гледна точка на жестокия човек е тази, че ако искам аз да го отглеждам , значи смятам......................
Ти какво смяташ, е едно.
А какво е най-доброто за детето, е съвсем друго.
И затова има създадени съдилища, закони, правила, за да се определи кое е най-доброто за детето, а не за бащата/майката.
Както и да е.
Аз се надявам, че "бащите" като теб (ако изобщо си баща), на които не им дреме за чувствата на децата им  ще стават все по-малко, а отговорните, съвестни и любящи татковци все повече.

# 306
Ама какво го захапахте това Марсо. Не  внимавах много по чаршафите, но горе-долу го разбрах човека.  Оженил се е на бързо, когато жена му  го е метнала съвсем гадно и умишлено, че цял живот ще си рупа само  зелении и  ще е фиданка  по мрежи нон стоп , която сластно ще върти дупе, докато мие пода... примерно. Хоп, обаче след време взела, че развалила розовотията,   с тъпото маане на кюфтета съвсем безсрамно и  без никаква надежда да положи усилия да се офиданчи пак. От там той като разочарован, е в пълното си право да  изневери...щото и тя нали му е изневерила с кюфтетата... newsm78 което, разбира се пък изобщо не е основание за раздяла. Колкото и да не се траят особено, важното е да са заедно, да не страда детето, щото то нали  си страда само като се разделят родителите физически, а  че са се разделили на духовно ниво, хич не го отчита. Обаче лошавата жена ако реши, че  такава идея за заедност и семейство не я устройва и реши да се разведе,  то  Марсото ще тропа с краче, че или детето ще е при него или  никви парички няма да даде ама за нищо на света.  Съдът рядко обръща внимание  на  тръшкащи се субекти и най-вероятно  ще  си реши друго., нищо че отсреща ще си се дерат - миии, нямааа пъъък!!!  Laughing
 За съжаление много хора си разсъждават по подобен начин.  И е така, може би защото бракове и деца все повече се създават без достатъчно зрялост и отговорност за такива  важни стъпки.

# 307
Много сте сладки всичките  Laughing
Кауза пердута  Mr. Green
Няма какво да ви кажа повече .. когато свършат аргументите .. на ред са личните нападки  Wink

# 308
За съжаление съм ставала свидител на много не приятни разговори по тази тема. Той ходил и е*ал други, защото жена му качила няколко килограма, а той искал слабички. Или ВЪРХОВНАТА тъпотия, че жената не иска да прави анален секс и той трябва да хукне с някоя фуста, че не можел да живее без това. Още по- тъпа изцепка е ако мъж каже, че не може цял живот да яде боб, с което визира, че не може да прави секс само с жена си. Олеле  милите мъже  ooooh! Чак да ги оплаче човек. Значи от нас се иска да даваме всичко, което ни се поиска в леглото,  да чистим, да готвим, да гледаме децата и накрая какво? Той не смята, че трябва да ти отвърне с нещо и се мисли за идеалния мъж.  Хванал си някаква курветина, защото еди какво си... И като му зададеш въпроса защо го е напранил стой и те гледа като тъпанар, защото няма логично обяснение  Shocked А после ние лошите, че нещо му е липсвало. Я ги заеб*те тези оправдания, защото не вървят. Човек, който изневерява няма никакви ценности, камо ли семейни.
ПП: Да добавя само, че се отнася както за мъжете, така и за жените. И все пак има хора, които с действията си карат човека срещу тях да изневерява, но те са рядкост и повечето кръшкат просто от простотия.
А когато става дума за децата, съм на мнение, че най- добрият вариант е родителите да се разделят отколкото да играят театри и циркове. В последствие след като детето разбере мама и тате защо не са заедно, ще осъзнае, че постъпката не е била хубава и няма да иска и с неговото бъдещо семейство да се получи така. Аз съм дете на разведени родители и го казвам от личен опит.

# 309
Зандали, винаги ме кефиш като те чета.   bouquet Но само едно не си познала. Марсо и съд не моЖ го уплаши. Той не мрънка, просто решава, че няма да плати. По-горе писа, че няма сила, която да го принуди да плаща ако той не иска. А пък той не иска!
А може би жена му си е развалила фигурата по време на бременността? Това обяснява защо с такава лекота ще лиши детето от издръжка. Thinking

# 310
Защо го съдите толкова този марсо, той няма да реши ничии семейни проблеми. Решенията са си негови, брака си е негов, живота си е негов. Той просто се е прецакал и мисли, че с няколко изневери ще закрепи парчетата от разбитите си илюзии. В живота всеки сам решава как да процедира, въпросът е, че после с нищо не можеш да оправиш стореното...

# 311
И според мен на марсо нещо не му е наред. Емоционално осакатен човек, саможив, без никаква идея какво иска и какво трябва да даде, за да го получи. И най- вече, че тотално се е прецакал. Жалко, че масово са такива.

# 312
Марсо си представя неговата гледна точка, която грешна или правилна, е и на доста мъже. Тъкмо виждаме как разсъждават. Обсъждайте това, защо му правите профил?

# 313

А може би жена му си е развалила фигурата по време на бременността? Това обяснява защо с такава лекота ще лиши детето от издръжка. Thinking

hahaha Joy

# 314
От аргументите на един човек долу горе разбираш какво представлява. И във връзка с един коментар за фиданки и кюфтета мога да кажа, че мъжът първи се отпуска да стане разплут и не привлекателен пък после ходи и разправя, че жена му е дебела и за това кръшка. А пък с тези, които си ляга може и да изглеждат като Баба Яга, но той си вдига самочувствието, защото са му пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт