Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 404
  • 905
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Не знам какво точно визираш с едната страна да е в услуга, но принципно угаждането има предели и граници и угаждането трябва да е съизмеримо и съпоставимо .. Надявам се не смяташ, че за да угодиш на съпруга си по някакъв начин, той трябва да ти купи мини купър примерно, защото много те кефи, пък той човека е да кажем на заплата от 550 лева .. Ако прави по 550 хиляди на година да кажем .. би могло и така да поставиш нещата .. в смисъл не е добре точно така да ги поставиш , но пак е приемливо предвид обстоятелствата ..
Оф, докато не спрете да слагате на кантарЯ всичко, сакън да не се минете, ей така ще си върви светът-с мъже-олигофрени, неставащи за нищо, с деца, израснали без родители (щото негово "светейшество бащата" като си тръгне, майката трябва да работи като вол и дефакто детето си расте и без двамата родители), разводи под път и над път.....тегава работа.
В брака, в ДОБРИЯ брак няма предели, граници и т.н.Има желание (двустранно ) да правиш другия щастлив, да му е добре с теб, да ви е добре заедно и да постигате нещата ЗАЕДНО.
Не го ли проумеят и двамата, се стига до ей тези мерки и теглилки:кой купил купъра, пък кой на кого духал .......простотии.

# 526
Бе Марсо,  какви са тези хора около теб дето всичко им е танто за танто - единия купува, другия "пуска". Няма ли там някъде в това обкръжение, откъдето черпиш опит и варианти - единия да  дава, защото радостта на другия, ще му достави двойно удоволствие.Какви са тези бартери с човека, който уж си избрал за най-близък...Не разбирам...Може би защото съм нямала такива отношения. Ако хората около мен са щастливи, дори не се и сещам  какво ,колко и изобщо струвало ли ми е нещо това.
Иначе си е сигурно мъка, а мъката  поражда гняв, въпроси и писане на чаршафи у форуми  Laughing  Hug

# 527
Цитат
Прави ми впечатление обаче , ето този фрагмент от поста ти "и да чуе отговора" контекста , който аз улавям е, че ти ще казваш как ще се случват нещата , а той ще слуша и ще изпълнява или най малко ще се съобразява ... няма такъв фиум !
    Направо съм в потрес  Wink от представите ти за общуване между партньори, марсо. Кое отношение е неприемливо? Да чуе отговора, значи да чуе някакво обяснение по проблем, който споделя в момента. Важи и в обратната ситуация, когато аз имам проблем с него, също ще чуя отговора му. Какви команди и изпълнения, аз да не живея в казарма?

# 528
Съгласен , ама несъгласен с това, че наливате вината в чашата на мъжа, за това не било баш ок , ама се очаквало да стане ок . Тез очаквания са си ваши биле .. и това, че някой не ги оправдава си е ваш проблем .. в такъв случай казвате .. абе ей .. аз искам това и това .. ако отсреща ти кажат не мога не искам или това не ми допада ... отиваш при този , който ще отговори на щението ти .. ...

Ми аз за същото говоря - взимаш си багажчето като не ти изнася и отиваш, където нещата пасват.
И съвсем не говорех за вина на мъжа. Абсолютно идентични ситуации съм виждала и при двата пола. Вината е само и единствено на този, който мами. Друг вина няма. Това си е негово лично решение.
Може да има проблем, нормално, няма дълга връзка, в която нещо да не се появи, но се сяда и се решава. Ако другата страна не иска, ок, приключва се връзката - насила не става. Но това, че другият ясно ти показва, че това е той и не ще да се промени, не те прави невинен в това да го лъжеш Peace

Не те прави невинен и да лъжеш децата си. Защото тези, които стоят там заради тях точно това правят.

П.П. Аз нямам разминавания в очакванията си. Но и никога не съм правила компромис с онова, което искам.
И въобще не мога да повярвам, че онова от списъка с тиретата ти е било ок и хоп в един момент е рекла - не. Това, че ти си бил в заблуда (или там на когото е списъка) си е негова грешка. Или нещо друго е било фактор, който е оказал влияние, връщаш се назад и търсиш.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 17:58 от Не се сърди, човече

# 529
  • Вестерос
Скрит текст:
Съгласен , ама несъгласен с това, че наливате вината в чашата на мъжа, за това не било баш ок , ама се очаквало да стане ок . Тез очаквания са си ваши биле .. и това, че някой не ги оправдава си е ваш проблем .. в такъв случай казвате .. абе ей .. аз искам това и това .. ако отсреща ти кажат не мога не искам или това не ми допада ... отиваш при този , който ще отговори на щението ти .. ...

Ми аз за същото говоря - взимаш си багажчето като не ти изнася и отиваш, където нещата пасват.
И съвсем не говорех за вина на мъжа. Абсолютно идентични ситуации съм виждала и при двата пола. Вината е само и единствено на този, който мами. Друг вина няма. Това си е негово лични решение.
Може да има проблем, нормално, няма дълга връзка, в която нещо да не се появи, но се сяда и се решава. Ако другата страна не иска, ок, приключва се връзката насила не става. Но това, че другият ясно ти показва, че това е той и не ще да се промени, не те прави невинен в това да го лъжеш Peace

Не те прави невинен и да лъжеш децата си. Защото тези, които стоят там заради тях точно това правят.

П.П. Аз нямам разминавания в очакванията си. Но и никога не съм правила компромис с онова, което искам.
И въобще не мога да повярвам, че онова от списъка с тиретата ти е било ок и хоп в един момент е рекла - не. Това, че ти си бил в заблуда (или там на когото е списъка) си е негова грешка. Или нещо друго е било фактор, който е оказал влияние, връщаш се назад и търсиш.

Все едно аз съм го писала.  Peace Излишни драми, излишни нерви  и нещастни деца.

# 530

И съвсем не говорех за вина на мъжа. Абсолютно идентични ситуации съм виждала и при двата пола. Вината е само и единствено на този, който мами. Друг вина няма. Това си е негово лично решение.
Може да има проблем, нормално, няма дълга връзка, в която нещо да не се появи, но се сяда и се решава. Ако другата страна не иска, ок, приключва се връзката - насила не става. Но това, че другият ясно ти показва, че това е той и не ще да се промени, не те прави невинен в това да го лъжеш Peace

На приказки е много лесно , но ако питаш детето си иска ли и мама и тате да са си при него и съгласно ли е единия да живее на друго място .. ще видиш че отговора няма да кореспондира с очакването ти .
Така на приказки всеки взема решения, коли и беси , но не му се налага да живее с тези решения и после .. децата не забравят наказанията на родителите и после наказват със същата жестокост и те , но майната му , че те наказват .. страдат и го изживяват , което е по лошото .. не че е кой знае каква драма това , че децата няма да имат семейна среда , но ако има друг вариант е по добрия вариант . Аз примерно не съм така склонен както ти .. раз раз .. има проблем, няма проблем .. поне в това отношение .. иначе в други отношения и аз беся без много да му мисля .

Остай ги моите тирета .. аз моите проблеми си ги знам какви са ,и съм ги обсъждал с жена ми .. и знам всичко от къде идва и на къде отива .
Моите проблеми въобще нямат общо с темата .. от съвсем друго естество са ..

Цитат
Прави ми впечатление обаче , ето този фрагмент от поста ти "и да чуе отговора" контекста , който аз улавям е, че ти ще казваш как ще се случват нещата , а той ще слуша и ще изпълнява или най малко ще се съобразява ... няма такъв фиум !
    Направо съм в потрес  Wink от представите ти за общуване между партньори, марсо. Кое отношение е неприемливо? Да чуе отговора, значи да чуе някакво обяснение по проблем, който споделя в момента. Важи и в обратната ситуация, когато аз имам проблем с него, също ще чуя отговора му. Какви команди и изпълнения, аз да не живея в казарма?

Има ли йерархия у вашето семейство ?
Когато има противоречие някакво по даден въпрос, с чие мнение се съобразявате ?
Ако ми кажеш , че е с твоето , няма да се изненадам .. но аз не приемам по този начин нещата .
Ако ти смяташ , че в семейството двамата и мъжа и жената са равни .. няма смисъл да говорим ..
нека да съм старомоден ориенталски настроен или там както намериш за добре , но аз не намирам за правилно това положение . За мен варианта е задълженията отговорностите и приоритети на всеки да са ясни .. ама няма един път аз така , друг път ти така .. не казвам, че аз не мога да измия или изчистя примерно , но трябва да е ясно кое на кого е приоритет .. принципно говоря .

Бе Марсо,  какви са тези хора около теб дето всичко им е танто за танто - единия купува, другия "пуска". Няма ли там някъде в това обкръжение, откъдето черпиш опит и варианти - единия да  дава, защото радостта на другия, ще му достави двойно удоволствие.Какви са тези бартери с човека, който уж си избрал за най-близък...Не разбирам...Може би защото съм нямала такива отношения. Ако хората около мен са щастливи, дори не се и сещам  какво ,колко и изобщо струвало ли ми е нещо това.
Иначе си е сигурно мъка, а мъката  поражда гняв, въпроси и писане на чаршафи у форуми  Laughing  Hug

Аз обикновено така правя , точно така както ти си го описала .. ама аз ..
Как пък веднъж не се случи на обратно .. мен да ме направят щастлив без значение от цената ..
Цената не ви е важна, понеже парите не ги изкарвате виа .. за това и лесно се харчат и не им се прави и сметка

Цитат
Не знам какво точно визираш с едната страна да е в услуга, но принципно угаждането има предели и граници и угаждането трябва да е съизмеримо и съпоставимо .. Надявам се не смяташ, че за да угодиш на съпруга си по някакъв начин, той трябва да ти купи мини купър примерно, защото много те кефи, пък той човека е да кажем на заплата от 550 лева .. Ако прави по 550 хиляди на година да кажем .. би могло и така да поставиш нещата .. в смисъл не е добре точно така да ги поставиш , но пак е приемливо предвид обстоятелствата ..
Оф, докато не спрете да слагате на кантарЯ всичко, сакън да не се минете, ей така ще си върви светът-с мъже-олигофрени, неставащи за нищо, с деца, израснали без родители (щото негово "светейшество бащата" като си тръгне, майката трябва да работи като вол и дефакто детето си расте и без двамата родители), разводи под път и над път.....тегава работа.
В брака, в ДОБРИЯ брак няма предели, граници и т.н.Има желание (двустранно ) да правиш другия щастлив, да му е добре с теб, да ви е добре заедно и да постигате нещата ЗАЕДНО.
Не го ли проумеят и двамата, се стига до ей тези мерки и теглилки:кой купил купъра, пък кой на кого духал .......простотии.

Принципно си права, така е , обаче нямаш представа колко жени нямат способност да оценяват реалността обективно .
Ще ти дам един пример .. представи си 25 годишна жена, изглеждаща зашеметяващо , която работи за 400 лева на месец . Изразява претенции за класа и стил , но няма нищо . Иска да си направи циците , които струват около 10 000 .. иска нисан жук , нов .. и ремонт на апартамента на майка си в който живее тя  ..  за ... дори не знам какво в замяна .. вероятно плътски ласки единствено и само  Laughing Айде да кажа , че не се отнася за мен , а за приятел, че пак ще изглеждам неприемливо .. и лъжец неземен . 
Накрая слезе на да и се плаща сметката за телефона .. Това нормално ли ти изглежда ?
Втора ли трета среща ли е било .. заявки да ти чуят ушите и очите ..
И не излизайте с това, че такива ги търсим и такива ги намираме .. защото няма други .. това е  Laughing
Та мерките и теглилките не са по време на брака , а много преди той да се случи ..

Не твърдя, че няма проблем с децата при раздяла. Твърдя, че може да се окажат по-нещастни в нещастен брак.      

Действително може, но вероятността е малка да са по нещастни в семейна среда , от колкото без такава . Съществува такава вероятност винаги , те може да са нещастни дори семейството да е екстра , но принципно , моето мнение е , че децата не бива да се лишават от семейна среда . Освен ако средата не е такава , че каквато бе описана на няколко пъти , .. побойща пиянски истории и обиди всеки ден , но това не е бг семейство в общия случай . В общия случаи има проблеми в семейството от друго естество , което не кореспондира с описания случай .

# 531
Много се изписа по темата и за жалост господата, които участват си знаят едно и също. Жалко, че масово мъжете са на това мнение все жените да са им виновни за нещо. Ама то е казано: На крива ракета и космоса и пречи! Плиткоумните, първосигнални мъже, които мислят само и единствено с долната си глава винаги си намират тъпанарска причина да изневеряват. А кухите и меркантилни кифли им връзват за една парцалка, дрънкулка или ресторантче. Трагедията е пълна. За това щом е изневерил пътя, чантата и за хляб!  Naughty Да си ходи по повлекани и да си живее празният и жалък живот сам или с поредната.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 19:51 от MargaritaIlcheva

# 532
Що не прекръстите темата на: Изневерите на марсо? hahaha Joy

# 533
  • град-държава
Изобщо не ми е ясно какво разбира този мъж под семейна среда, но семейна среда, в която някакъв измекяр не може да си държи вдигнати гащите и основно пресмята куклите и парцалите - мерси.
Развеждам се и изобщо може да си го на***ка на семейната му среда и сбърканата глава.
Всеки намира това, което търси.

# 534
Що не прекръстите темата на: Изневерите на марсо? hahaha Joy

Аз не съм изневерявал , ако искаш да знаеш  tooth

Просто споделям как мераците ви не кореспондират с реалността .
Колко криво е схващането ви за същата реалност .
Как виждате в мъжа този, който ще реши всичките ви проблеми и ще сбъдне мечтите ви , а насреща едно голо дупе .. че даже и това не давате  Laughing
Как една не реши проблемите на мъжа си .. ами все обратното ? Пък той да е гол и бос и с претенции и тя да го търпи такъв .. примерно .
И накрая тоя същия да има претенции, че тя тая , дето му е сбъднала мечтите и му е решила проблемите .. въпреки, че той не я задоволява да кажем .. не стига че го търпи такъв , ами и да не си помисли за друг, понеже , ако си помисли .. той няма да и прости изневярата  tooth

Дано да ме разбирате какво казвам в случая  tooth

# 535
  • Сф
Чакай бе Марсо какъв ти е проблема, че пишеш пост след пост . Кажи да ти помогнем , ако можем . Пожелавам ти да се влюбиш и да не висиш в "бг мама" въздишайки виртуално. За всеки влак си има пътници, карай го по- леко.  Praynig Peace Grinning

# 536
Чакай бе Марсо какъв ти е проблема, че пишеш пост след пост . Кажи да ти помогнем , ако можем . Пожелавам ти да се влюбиш и да не висиш в "бг мама" въздишайки виртуално. За всеки влак си има пътници карай го по- леко.  Praynig Peace Grinning

Дразни те че пиша пост след пост или искаш да ми решиш проблема  newsm09  newsm62

# 537
Марсо,  мъчно ми е, че реалността ти е такава. Сериозно говоря! Няма да давам пример със себе си, само ще кажа, че ако някой се надява друг да му сбъдне мечтите, то  толкова и струват самите мечти...а и този някой  Confused

# 538

Дано да ме разбирате какво казвам в случая  tooth
    О, разбираме те и ни е жал, че представите ти за двойка са гола и боса кукла, която пърха с мигли и чака мъж да сбъдва мечтите и решава проблемите й. А мъжът чака да му поставят пиедестал за героизЪма, който е проявил, купувайки ботушки от мола. Твоята реалност не е нашата.
   Зандали, изпревари ме.  Peace

# 539
  • Сф
Чакай бе Марсо какъв ти е проблема, че пишеш пост след пост . Кажи да ти помогнем , ако можем . Пожелавам ти да се влюбиш и да не висиш в "бг мама" въздишайки виртуално. За всеки влак си има пътници карай го по- леко.  Praynig Peace Grinning

Дразни те че пиша пост след пост или искаш да ми решиш проблема  newsm09  newsm62
Не ме дразниш, тъжно ми е за теб. Аз няма как да ти го реша- грозна, дебела,стара и без пари съм .  Sad но пък 3 ма ги въртя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт