Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 443
  • 905
  •   1
Отговори
# 540
Дано да ме разбирате какво казвам в случая  tooth
    О, разбираме те и ни е жал, че представите ти за двойка са гола и боса кукла, която пърха с мигли и чака мъж да сбъдва мечтите и решава проблемите й. А мъжът чака да му поставят пиедестал за героизЪма, който е проявил, купувайки ботушки от мола. Твоята реалност не е нашата.
   Зандали, изпревари ме.  Peace

Не . Това не ми е представата за двойка , но за жалост това е действителността в бг .
Жени с огромни претенции .. които не предлагат нищо насреща  Sunglasses
Но ако случайно земеш нещо да недоволстваш ... тежко ти и горко , ше те изгонят от дома , който ти си купил обзавел и т.н. и ще те лишат от права да виждаш детето , които също ти си отгледал .. що ? Щото на тях не им е ебливо риииш ли и ти си отишъл да олабиш жилата при някоя ... и край  newsm62

Марсо,  мъчно ми е, че реалността ти е такава. Сериозно говоря! Няма да давам пример със себе си, само ще кажа, че ако някой се надява друг да му сбъдне мечтите, то  толкова и струват самите мечти...а и този някой  Confused

Супер е , че мислиш по този начин, но ако минат няколко години докато ти преследваш целите и мечтите си и напредък никакъв не виждаш , а се появи някой "тъпан" образно , дето те харесва и същия е в състояние да ти реализира мечтите с лекота .. но в замяна трябва да му подложиш ... нещо , дали ще мислиш по този начин .. и сега изниква другия въпрос .. даже и ти да мислиш по този начин , дали болшинството от жените няма да се хванат за същия този , като удавник за сламка .. как мислиш ?  newsm03

# 541
Проблемът му е, че се нуждае от много и сериозни разговори с психолог. Явно му е липсвала така възхваляваната и на всяка цена семейна среда. И вероятно майката е била тази, която е напуснала семейната среда. Затова и всеки пост е изпълнен с генерални негативни заключения за женската половина на човечеството. Единственото му качество е това, че (доверяваме се на него все пак!) изкарва пари. И поради тази причина жена му трябва да си предлага "голото дупе" ежечасно в знак на благодарност. А, да, тя го възсядала многократно. Може би се надява "а дано, този път да изпитам оргазъм". Но на него, нали все пари са му в главата, мери, изчислява, пресмята, не му хрумва този вариант. Той не бил изневерявал, но пък имал голям опит. С кое? Три дни по ред виси по цял ден на компютъра. Започвам да се съмнявам, че и жена има.
На мен пък не ми е мъчно за него. Мъчно ми е за тази, която ще реши да му даде любов, а насреща си ще получи калкулатор и списък, кой какво дължи на другия. Поредният емоционално ощетен мъж. А за съжаление в този еманципиран и изпълнен със силни жени свят, такива вече с лопата да ги ринеш.

# 542
Чакай бе Марсо какъв ти е проблема, че пишеш пост след пост . Кажи да ти помогнем , ако можем . Пожелавам ти да се влюбиш и да не висиш в "бг мама" въздишайки виртуално. За всеки влак си има пътници карай го по- леко.  Praynig Peace Grinning

Дразни те че пиша пост след пост или искаш да ми решиш проблема  newsm09  newsm62
Не ме дразниш, тъжно ми е за теб. Аз няма как да ти го реша- грозна, дебела,стара и без пари съм .  Sad но пък 3 ма ги въртя  Laughing

Не ти вярвам много , но ако искаш така да те приемам , добре  newsm62 smile3508

# 543

О, ако знаеш с колко тъпани съм се засичала, да не говорим, че и виновна са ме карали да се чувствам, щото видиш ли  влюбени били...Е,  в интерес на истината виновна съм се чувствала, но не чак толкова, че и да се обвържа с тях, а и мечтите ми са  твърде сюр явно, че да  ме шпорят да се обвързвам с тъпани.

# 544
Не . Това не ми е представата за двойка , но за жалост това е действителността в бг .
      Би ли поделил какво очакваш да предлага една жена и срещу какво. Какво търсиш и какво предлагаш в замяна. Освен пари, за тях - разбрахме.

# 545
Лелеее, 7 страници само за днес Simple Smile
МъжО треа да се нагажда, угажда, настройва, предразполага и то при положение че има секс на всеки ъгъл. От 5 лв на околовръстното до 500 Евро в Радисън. И на едните и на другите е една и съща.
Кат я боли главата да върви при майка си и да пие Аулин а не да не души за друга женска.
Ем не пуска ем що се появила друга.

Що се касае до дохода аз богата жена изкарала сама парите си не познавам. Повечето са някакви скочубри - ,,мениджърки,, с до 4000 лв заплата но с претенции за самостоятелност и толко.

# 546
Няма и да ги срещнете тия чудесни жени с вашето отношение и постоянно пресмятане кой колко пари дал. От толкова сметки и мен ме заболя глава и последно искате жената да е самостоятелна , да се издържа сама и да е равнопоставена или искате смирено да стои в ъгъла ,да бърше прах, да мие крака и да въздиша какъв герой е мъжа и, защото двете в едно няма как да стане. И не съм сигурна, ако срещнеш някоя супер готина и жена, която изкарва пари и може да се издържа сама, дали няма да се комплексираш, че тя няма нужда да и купуваш ти ботуши и  гащи и съответно ти мъж ли си или какво? И пак търсене на някоя дето да и купим гащите, че да се почувстваме  мъже и пак жената виновна, защото сега пък е твърде добра и ме кара да се чувствам зле и недостатъчен, аман от комплексари..

# 547
Не е проблема кой колко пари е дал. А че мъжа от непрекъснатите искания на жената не успява да направи нещо за нея каквото той иска. Влезе ли в играта й е загубил а секса изчезва.
Ние освен секс да искаме нещо друго от вас? Че то няма какво да ни предложите бе момичета.

# 548
Ама що се хващате  с някой, който не ви устройва дългосрочно, бе хора. Ми то за едни джаджи, които искате да имате, обръщате да проверявате света, при все, че си знаете, че след време ще ги сменяте, а пък за партньор кютате според долуподписания. После все някой друг ви е виновен. Ми не е Sunglasses

# 549
Няма и да ги срещнете тия чудесни жени с вашето отношение и постоянно пресмятане кой колко пари дал. От толкова сметки и мен ме заболя глава и последно искате жената да е самостоятелна , да се издържа сама и да е равнопоставена или искате смирено да стои в ъгъла ,да бърше прах, да мие крака и да въздиша какъв герой е мъжа и, защото двете в едно няма как да стане. И не съм сигурна, ако срещнеш някоя супер готина и жена, която изкарва пари и може да се издържа сама, дали няма да се комплексираш, че тя няма нужда да и купуваш ти ботуши и  гащи и съответно ти мъж ли си или какво? И пак търсене на някоя дето да и купим гащите, че да се почувстваме  мъже и пак жената виновна, защото сега пък е твърде добра и ме кара да се чувствам зле и недостатъчен, аман от комплексари..

Аз няма да се комплексирам от такава жена .. напротив .

Напротив .. ще знам, че ако е с мен, е с мен, не защото и осигурявам добър стандарт на живот, а защото иска да е с мен .. и после като знам , че не е зависима от мен , ако съм несигурен в това, че съм достоен за нея .. ще правя всичко възможно да докажа, че съм достоен .. тоест това ще ме амбицира допълнително и постоянно .. но .. понеже е сигурно , че аз ще порасна .. ако тя стои на същото ниво и не расте и в един момент ролите се сменят .. и изостане много .. не знам дали тя ще тръгне да се напъва .. всъщност мисля , че ще се напъне , но не съм убеден, че ще успее .. ако успява ще предизвика у мен и възхищение освен любовта .. а да си с жена , която буди възхищение и уважение е истински гъдел и комплимент за мъжа ..

Лелеее, 7 страници само за днес Simple Smile
МъжО треа да се нагажда, угажда, настройва, предразполага и то при положение че има секс на всеки ъгъл. От 5 лв на околовръстното до 500 Евро в Радисън. И на едните и на другите е една и съща.
Кат я боли главата да върви при майка си и да пие Аулин а не да не души за друга женска.
Ем не пуска ем що се появила друга.

Що се касае до дохода аз богата жена изкарала сама парите си не познавам. Повечето са някакви скочубри - ,,мениджърки,, с до 4000 лв заплата но с претенции за самостоятелност и толко.

Леле .. къде ги виждаш тия жени с по 4000 заплати  tooth
Това за България е доста над средното ниво .. и за жена е повече от достатъчен доход ..
може да се издържа сама, а може и дете да гледа даже с тези доходи ..
Късметлия си ти ..

Би ли поделил какво очакваш да предлага една жена и срещу какво. Какво търсиш и какво предлагаш в замяна. Освен пари, за тях - разбрахме.

Аз предлагам всичко, дори това, което не ми е по силите, бих го направил за любимата жена, любимата си я представям да направи всичко за мен, дори това, което не й е по силите или поне да опита . Проблема е , че в момента не се сещам какво е това нещо .. едно нещо не мога да кажа . Но може би бих казал така, че мечтая за равностойна жена, може даже да е една идея по успяла от мен .. поне психически да е достатъчно силна де ... да може да ме стимулира да правя повече и повече .. сега съм просто доволен и ми липсва амбиция да докажа, че мога и съм способен .. трябва мъжа и жената да са на едно ниво и освен взаимопомощ , да има и естествена надпревара помежду им .. така виждам аз перфектната жена за мен .. разбира се не споменавам , че трябва да изглежда блестящо .. предполагам интуитивно се подразбира .

# 550
Ние освен секс да искаме нещо друго от вас? Че то няма какво да ни предложите бе момичета.

Не си спомням да сме се срещали и да си искал нещо от мен.  newsm78 Все си мисля, че има и други, качествени мъже в този свят, мъжкари. То и добре, че има и други. Защото ако разчитахме на теб, всички лесбийки щяхме да станем.  Crazy

# 551
  • Вестерос
Момичета, не им се връзвайте, едно и също двамата повтарят. Колкото да им говорите-те си знаят тяхното и така до пенсионна възраст.

# 552
Цитат на: марсо
Просто споделям как мераците ви не кореспондират с реалността .

Не е вярно. Моите мераци си кореспондират точно с реалността. Никакви разминавания нямам.
От вашите постове обаче ми се струва, че вашите мераци са в сферата на фантазиите и докато са там ще сте все толкова нещастни. То не става само с фантазии, нищо не пада отгоре, трябва да го търсиш, за да го намериш.

На приказки е много лесно , но ако питаш детето си иска ли и мама и тате да са си при него и съгласно ли е единия да живее на друго място .. ще видиш че отговора няма да кореспондира с очакването ти .

Ами то не е това въпросът. Пита се - искате ли да лъжа майка ви/баща ви в очите, да я/го унижавам, да лъжа и вас?

децата няма да имат семейна среда

Каква семейна среда могат да предложат двама, които не се понасят?

Цитат
Има ли йерархия у вашето семейство ?
Когато има противоречие някакво по даден въпрос, с чие мнение се съобразявате ?

Кажи, че се шегуваш, моля те!
Сериозно ли има такава йерархия у вас? И децата ти знаят, че ти си господарят, а тя е нещо надолу. Това ли е семейната среда, която им предлагате Sick
При противоречие по даден въпрос се съобразяваме с този, който извади по-добър аргумент. Един път съм аз, друг той, няма правила. Достатъчно сме уверени в себе си, че да нямаме проблем с това да приемем чуждото мнение, ако то е по-подходящо за конкретния случай.
Да се взема за окончателно това само на единия, щото той командва е абсолютна глупост. А уж търсиш логични неща...

А че мъжа от непрекъснатите искания на жената не успява да направи нещо за нея каквото той иска. Влезе ли в играта й е загубил а секса изчезва.

Въобще не мога да се съглася. Моят мъж иска много повече. И хубавото е, че можех да му го предложа.
Иначе само за секс - нищо против от моя страна. Но това може да го получиш и от всеки срещнат, дори и мъж  Simple Smile
Толкова е смешно да говориш в множествено число  hahaha

# 553
мечтая за равностойна жена, може даже да е една идея по успяла от мен .. поне психически да е достатъчно силна де ... да може да ме стимулира да правя повече и повече .. сега съм просто доволен и ми липсва амбиция да докажа, че мога и съм способен .. трябва мъжа и жената да са на едно ниво и освен взаимопомощ , да има и естествена надпревара помежду им .. така виждам аз перфектната жена за мен .. разбира се не споменавам , че трябва да изглежда блестящо .. предполагам интуитивно се подразбира .

Когато стана въпрос за качеството на секса, ти попита "къде е гледала жената като се е омъжвала и да не се е надявала, че на мъжа й ще му поникне втори ....". Е, ти къде гледа? Защо не си взе жена за каквато мечтаеш? Ако си достатъчно способен, ще си развиеш способностите. Но не, пак жена ти те спира, пак тя е виновна да не си по-успял.  Stop Ако ги нямаше жените, кой щяхте да обвинявате за всичките си неуспехи?  Rolling Eyes

Ще ме накараш да съжаля , че те похвалих  newsm03
Аз се чувствам успял .. в България при тези ниски доходи , да се чувстваш успял не е трудно ..
Виж , ако бях в някоя стана с много висок стандарт на живот .. вероятно нямаше да се чувствам така , но тук се чувствам такъв .. на фона на тая мизерия в бг .. нямам основание да се оплача ама никак .
Но ако до себе си имах жена , която да ме мотивира .. вероятно щеше да е друго .
А защо не си взе жена за каквато мечтаеш .. отговора е много труден .
Първо такива жени не се намират лесно и второ човек не винаги прави правилния избор и не винаги получава , това, което очаква да получи .
Моята жена не е лоша на фона на това , което виждам , но далеч и не е това, което съм мислил, че ще е .

# 554
  • Canada - Montreal
Чакай сега, Марсо, аз нещо сериозно се обърках.Уж трябвало жената и мъжа да са равностойни, а по-напред писа, че не приемаш жената и мъжа да са равни в брака.Би ли ми обяснил, моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт