Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 380
  • 905
  •   1
Отговори
# 555
  • град-държава
Марсо, ти само преди няколко поста каза, че жена и мъж не могат да бъдат равнопоставени, дори и заради това да те определят като ориенталец?
Но всъщност според мен, ти намираш жени, които напълно отговарят на теб самия. На отношението ти и нивото, което демонстрираш.

# 556
  • Вестерос
А търси в същото време образована и успяла жена... такива не се водят по носа на мъжа.

# 557

Цитат
Има ли йерархия у вашето семейство ?
Когато има противоречие някакво по даден въпрос, с чие мнение се съобразявате ?

Кажи, че се шегуваш, моля те!
Сериозно ли има такава йерархия у вас? И децата ти знаят, че ти си господарят, а тя е нещо надолу. Това ли е семейната среда, която им предлагате Sick
При противоречие по даден въпрос се съобразяваме с този, който извади по-добър аргумент. Един път съм аз, друг той, няма правила. Достатъчно сме уверени в себе си, че да нямаме проблем с това да приемем чуждото мнение, ако то е по-подходящо за конкретния случай.
Да се взема за окончателно това само на единия, щото той командва е абсолютна глупост. А уж търсиш логични неща...

На теория е така, да , но на практика, не .
Повечето жени искат да се случи това, което те искат , защото го искат и това, че нещо не е правилно, не значи, че ще спрат да го искат .
Аргументи можеш да посочиш на човек, който иска да ги чуе ..
като не иска да слуша аргументи една жена ..
думите просто рекушират в нея и не стигат до съзнанието й ..
Аз говоря за тези моменти .. а не за моментите в които може да се установи чрез нормален диалог кой крив кой прав и как трябва да се случи нещо

# 558
Ами може и така да е, не се интересувам какво правят другите жени, знам само, че нямам проблем да приема неговото мнение, ако има аргумент. Както и обратното Peace

Иначе - наистина ли така изведнъж жените ви се промениха и вече не правеха онова, от което имате нужда? Всичко супер до определен ден и след това вече - край newsm78

# 559
Не знам защо го нападате така Марсо.Смятам ,че повечето от мненията му са смислени и обосновани,просто трябва да вникнете в това което казва без да приемате лично нещата.

# 560
Ако си доказано по умна по можеща по знаеща и с повече опит от мен .. нямам нищо против да приема това , което смяташ ти за правилно, а не аз .
За жалост обаче , това е само теоретично съждение ..
Равенство съществува в математиката , в живота между мъжа и жената равенство няма ..
Аз не се притеснявам от наличието на силна жена до себе си , напротив , много бих се кефил на такава ..
ама ..
Одеве в предните постове говорех за принципната позиция .. а ако говорим за мен конкретно и за конкретната ситуация , тогава нещата стават други ..
Плюс казах, ако искате смятайте ме за ориенталец .. понеже имаше в предните постове такива подмятания , че бг мъж се лашкал между западноевропеец и ориенталец та .. това , че съм склонен да приема вие да мислите , че аз съм ориенталец .. не значи , че аз смятам себе си за такъв .. нали ?

# 561
  • Canada - Montreal
Търси някоя да задоволява безусловно сексуалните му и емоционални нужди.Говори за някакви претенции на жените, но подозирам че под това има предвид "претенциите" на съпругата му да си поеме грижата по детето и дома като равностоен партньор.На което той упорито отказва, щото нали, мъж е, не му е работа.И оттам вече цялата драма.Двойни стандарти, продиктувани от егоизъм и простотия.

# 562
  • Вестерос
Той едно и също говори и лично?  Joy Пълни глупости, не виждам някой да приема лично коментарите за жените и мъжкото поведение на един мъж, заради това, че жената не му пуска и той е свободен да си хойка, а тя да мълчи, защото й дава пари за ботуши, но пък я иска образована, успяла , красива, да не спори и той да взема решенията и да е младичка..

# 563
Не знам защо го нападате така Марсо.Смятам ,че повечето от мненията му са смислени и обосновани,просто трябва да вникнете в това което казва без да приемате лично нещата.

Не го нападаме. Питаме само защо говори за всички жени, имайки предвид няколко определени, които са го подвели, излъгали.
Все едно аз да кажа, че всички мъже са еди какви са, без значение, че не е така.

Ако си доказано по умна по можеща по знаеща и с повече опит от мен .. нямам нищо против да приема това , което смяташ ти за правилно, а не аз .
Равенство съществува в математиката , в живота между мъжа и жената равенство няма ..

А кой преценява дали съм по-можеща?
Не знам за какво равенство говориш, но никой няма право да решава вместо другия, ако това нещо го засяга. Това е лично право, и ти няма значение дали си ориенталец или не, не можеш да го отнемеш от нито един човек Peace
Пишеш сякаш се борите у вас и отбелязвате точки.
Страшна семейна среда...

# 564
Ами може и така да е, не се интересувам какво правят другите жени, знам само, че нямам проблем да приема неговото мнение, ако има аргумент. Както и обратното Peace

Иначе - наистина ли така изведнъж жените ви се промениха и вече не правеха онова, от което имате нужда? Всичко супер до определен ден и след това вече - край newsm78

Не , промяната си има причини , но аз по скоро бих приел промяната, от колкото да угодя на някаква глупост примерно ... това е нещо като позицията на руснаците .. не преговарят с терористи .. не защото хората , чийто живот е застрашен не са важни , а защото действат превантивно .. и мислят в перспектива какви ще са последиците ако изпълнят исканията на терористите ..

Търси някоя да задоволява безусловно сексуалните му и емоционални нужди.Говори за някакви претенции на жените, но подозирам че под това има предвид "претенциите" на съпругата му да си поеме грижата по детето и дома като равностоен партньор.На което той упорито отказва, щото нали, мъж е, не му е работа.И оттам вече цялата драма.Двойни стандарти, продиктувани от егоизъм и простотия.

Нищо общо ..

# 565
Няма причина. Жена ти винаги е била такава. Ти си си летял в облаците и си мислел, че ще я промениш.

# 566
Никой никого не напада, просто  двама обсебиха темата   и човъркат многопостово. Нормално е да станат интересни от към отговори. На тях просто им се общува, а ние сме добрички и и откликваме....между рекламите на едни две капки вода  Mr. Green
П.П Марсо, не се обвързвай с терористи и проблем поне един ще ти падне Laughing

# 567
...двама обсебиха темата...

Поне да бяха изневерили, пък и това не могат. Само мрънкат как всички са им виновни Simple Smile

# 568
  • Вестерос
Терористки  smile3532

# 569

Не го нападаме. Питаме само защо говори за всички жени, имайки предвид няколко определени, които са го подвели, излъгали.
Все едно аз да кажа, че всички мъже са еди какви са, без значение, че не е така.

А кой преценява дали съм по-можеща?
Не знам за какво равенство говориш, но никой няма право да решава вместо другия, ако това нещо го засяга. Това е лично право, и ти няма значение дали си ориенталец или не, не можеш да го отнемеш от нито един човек Peace
Пишеш сякаш се борите у вас и отбелязвате точки.
Страшна семейна среда...

Не съм казал всички, ... аз твърдя , че болшинството от жените са такива ..
Ако искате вкарайте се в болшинството, ако искате в изключенията .. аз говоря принципно и не нападам никоя от вас лично и персонално .. вие го правите .. и не зная защо .. може би по някакъв начин предизвиквам дискомфорт у мислите ви , но аз просто казвам това което мисля , ако ви хареса нещо .. вземете си го .. не съм ви опрял дулото на пистолет в главите нали ? ..

С това за правата съм съгласен ..
но ако сме семейство и ти грешиш многократно ..
от което загуби се трупат за цялото семейство .. няма как да те оставя да грешиш ..
щото имаш право да грешиш .. лишавам те от правото ти и толкова ..
ако не ти харесва пътя  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт