Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 259
  • 905
  •   1
Отговори
# 765
По тази логика щом на вас ви се падат такива, които ви искат парички, значи сте дърти и грозни и това е единственото, заради което са с вас?
Сега вече ми се изясни картинката  Peace

Парите са си нейни ве Човече...

Само това хич не го вярвам  Wink

# 766
По тази логика щом на вас ви се падат такива, които ви искат парички, значи сте дърти и грозни и това е единственото, заради което са с вас?
Сега вече ми се изясни картинката  Peace

Парите са си нейни ве Човече...

Само това хич не го вярвам  Wink

Ми мъж, кое да му е хубавото???
Аз винаги съм ви се чудил какво ни харесвате като ни избирате...

Налага ти се да повярваш Човече - на 31 заради жена 6 месеца не бях на себе си, ревнувах, разделихме се. Но пострада работата ми - работех без желание, не се интересувах какво става в офиса...
Оттогава се промених - не ме интересува какво прави. Аз времето си да я следя и ревнувам няма да си губя. Ако е решила да го направи - ще го направи
Не се интересувам и не питам - не се интересувай и не ме питай.
Каквото сметна за необходимо - това ще сведа до знанието ти

# 767
По темата - пак не разбрах. Ако жена ви изкарва добри пари (според вашите разбирания), ще сте ок ли с това да има право да си върти лИбовници и да им купува къщи, подаръчета и екскурзии  Mr. Green

Извън темата:
Скрит текст:
Напред говорихте, че жените не мислят логично, но сега вие го правите Simple Smile

Значи ако жена ви не остане вкъщи да гледа децата, доколкото разбрах имате по 2, а иде на работа и да кажем успее да си намери такава, която е над онова, което взимат повечето жени, примерно 1300-1400 лв., то тя ще има някакви права в това семейство. Да, да, знам, че вие сте най-умните и вашите доходи са от 20 бона нагоре, но все пак говорим за нормалните хора, и те душа носят Simple Smile

Така, значи стигнахме до това, че въпросната жена с труд и пот си изкарва честно 1400 лв.

От друга страна децата ви се нуждаят от детегледачка, за 1 дете е 800 лв. месечно (за работно време през деня, докато сте вие на работа), за 2 ще е към 1100 лв. Вечер, понеже сте работили и двамата, съответно ще си поделите грижите за детето, както и в почивните ви дни.

За домакинстването - наемате си жена за 2 пъти седмично, като се сметнат прозорци, гладене и др. дребни неща сумата ще е към 300 лв.

Т.е. давате на външен човек 1400 лв. за децата (докато сте на работа) и дома. Каквото остане си го поделяте вие.

Нейната заплата е 1400 лв., т.е. сте на нулата отново.
Разликата е само,ч е в единия случай децата са отгледани от чужд човек и на този чужд човек вие с готовност сте дали заплата, сравнително добра за нашите условия. И този чужд човек се прибира вкъщи и благодарение на това, че е гледал вашите деца и е чистил вашия дом, е добил правото си да участва в решенията. Но ако вашата жена прави същото - тя няма това право.

Ако чужд човек ви е гледал децата, вечер ще сте склонни да поделите грижите, но ако ги е гледала само жена ви, ще си поиграете и ще си оставите като играчка, защото са си грижи на мързеланата. И какво постигате? Лишавате собствените си деца от бащини грижи заради криворазбрана гордост и няколко смешни хартийки.

Ако питаш мен , не .
Аз нямам любовница и нямам нужда от такава .. принципно говоря .
А за да има относително наравно думата с мен .. първо .. не принципно .. дохода й е малък  tooth
а второ .. ако допуснем, че дохода й не е малък .. ще трябва и акъля й да е поне колкот моя .. и най накрая трето .. ще трябва да е и физически с моя бой  tooth
но последното да го изключим .. че ще трябва и него да аргументирам ..

относно гледачките .. едно .. не струват толкова .
второ приемат това което вършат като задължение .. и знаят , че ако нещо не свършат както трябва ..
или няма да ги извикат повече или няма да вземат пари .. за това се стараят ..
иначе .. зависи много от гледачката .. ако е някоя интелигентна жена .. не се знае дали не е по добър вариант за детето от майка му ..
а ако се налага да се взима гледачка .. без майакта да има кариера и да носи стабилно пара в къщи ..
автоматично изниква въпроса за интелекта и способностите на тая жена да бъде майка ..
ти по тая логика ако следваш .. и на училище не трябва да го пускаш това дете .. щото там учителките са чужди хора ..
еми да , ама имат опит в обучението на децата .. както гледачките имат опит в гледането на деца .

но да ... има такъв момент ... най добре е сам да си го гледа човек детето и да става такова каквото той иска .. той да го възпитава и т.н.
и после на себе си да се сърди .. или да се радва .. защото той ще е причина за успеха, неуспеха реализацията или не на детето ..
но това е ако изхождаме от презумпцията за родител, който иска да бъде родител .. а не всички жени искат да бъдат такива .. както и бащи разбира се , но .. няма нищо по лошо от жена, която си мисли, че с раждането на дете .. ангажиментите й и мисията й към това дете и на тоя свят е приключила./изпълнена .. а има много жени , които си мислят точно това .. че майка е жена , която е родила ... и толкоз . и като видят за какво иде реч след като родят .. и им идва да хванат гората ..

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 23:08 от марсо

# 768
Scooba ако ти си постоянно в командировка, с приятели и т.н. (а в действителност си при някоя) моят мъж не е такъв. Далеч съм от мисълта, че никога няма да кръшне поне веднъж, но поне да не разбирам, защото тогава ще му се стъжни. И за твое сведение всяка вечер си е вкъщи.

# 769
Далеч съм от мисълта, че никога няма да кръшне поне веднъж, но поне да не разбирам, защото тогава ще му се стъжни.
+1
И аз това казвам, ако не знам, значи не е изневерил. Точка. Ние си вярваме и не се следим.
Обаче, хипотетично, ако  "случайно" науча за полигамните изпълнения (виж песента на еовин) - значи или е тъп, или е нагъл, или двете взети заедно - казано просто той е кокошка. А за кокошка - няма прошка.

# 770
Оф, помислих си ,че съм изпуснала нещо - сън не мирясах докато не се докопам до  любимия форум  Laughing. Пък то Скобата и Марко или скобата на Марко - все тая - едно и също неудовлетворено жалко извинение и много цифри. Темата изначално си беше тъпа с тази анкета отгоре, ама си беше цвете,преди  хард мъжовете да я налазят.  Бе разберете се двамата и мирясайте...Може да ви заболи, ама може и да ви хареса, от там  кой колко ще плати и на кого ще купи ботуши, ще си се разберете на лични Stop

# 771
Оф, помислих си ,че съм изпуснала нещо - сън не мирясах докато не се докопам до  любимия форум  Laughing. Пък то Скобата и Марко или скобата на Марко - все тая - едно и също неудовлетворено жалко извинение и много цифри. Темата изначално си беше тъпа с тази анкета отгоре, ама си беше цвете,преди  хард мъжовете да я налазят.  Бе разберете се двамата и мирясайте...Може да ви заболи, ама може и да ви хареса, от там  кой колко ще плати и на кого ще купи ботуши, ще си се разберете на лични Stop

Хахаха и аз същата работа. Докато хвана темата, тя свършила.  Crazy Скобата го знам, ама Марко не съм го срещала до сега  Laughing

# 772
Бе той се пише МарСо, ама сигурно е някаква латиницова еквилибристика за прикритие  Laughing

# 773
  • София
Поредните 50 страници, изписани за изневярата.  ooooh!
Не мисля, че някой промени първоначалното мнение, което имаше за нея. Тази тема май се изчерпа, очакваме следващата  Popcorn

# 774
Бе той се пише МарСо, ама сигурно е някаква латиницова еквилибристика за прикритие  Laughing

Аз и Марco не съм го чувала  Mr. Green

# 775
Аз предлагам жените да станат общи и изневярата ще изчезне 😁

# 776

Това май другарят Ленин и компания вече го предложиха. Айде и мъжете да станат общи и венсеремос!

# 777

Това май другарят Ленин и компания вече го предложиха. Айде и мъжете да станат общи и венсеремос!

Съгласен 😁. И никакви сериозни връзки, живеене заедно и каквито и да било компоненти на брака/обвързването

# 778
Ами ти си живей така, какво те бърка живота на другите? Как пък комунистите и ислямистите все измясляте някаква "гениално" справедлива идея, която да налагате на всички останали. Аман!

# 779
отрова в супата !

Общи условия

Активация на акаунт