ЯНУАРското човече вече тича смело надалече! (ЯНУАРИ 2014, тема 25)

• 50 713
  • 269
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лимонката се пусна на 1 г. 3 мес., като батко си. Но пък много стабилен. Кой се оплакваше наскоро във Фб за емоции с не-пускането - във всеки случай не си сама  Hug

# 106
Тъкмо писах и във фейса, Ивейн проходи от зор. Заведохме я на площадката и я пуснахме, ама тя направо се побърка, хич не и хареса да пипа мръсната земя и се изправи, първо мрънкаше и се вреше в мен, после се поуспокои и тръгна за люлките, направи и няколко крачки самичка между мен и баща и. Пробва се на няколко пъти да пълзи, ама в момента в който пипнеше земята и се изправяше и така тръгна, къде хваната за мен, къде за някой мой косъм, ама си тръгна от зор да не пипа земята.....Утре пак, дано бързо свикне и не отпусне.  Crazy

Вкъщи изобщо не правеше дори опити да крачи или да ходи, само пълзеше и ръка не ми даваше, веднага слизаше да пълзи  ooooh!

# 107
Успокоихте ме, мами, надявам се и ние скоро да се пуснем, то вече кръст не ми остана Simple Smile И, признавам си, просто я оставям да си пълзи понякога, не мога да съм все наведена над нея.

# 108
  • гр.София
Здравейте момичета   bouquet
Позагубих се малко по празниците,че бяхме при нашите,ама и вие не сте писали изобщо  Naughty
Върнахме се преди дни,ама сега сме в търсене на лятна количка и нищо не харесвам,и незнам..пфф.Със сигурност трябва да взема,той обича да спи в нея,парковете са ни далече,немога да изляза,и на обяд да го прибирам до вкъщи,после пак да се разкарваме,за морето също ще ми трябва.Иначе през др.време ц. да седи в нея,съответно нашата ми е неудобно да я бутам,и да тичам след него.Та така.
Нищо ново няма,дивее малкия и вече все повече става човече.В чуденка съм от кога да го пускам на детска.Имаме възможност и до 3г.да си го гледам.Мен ако питате,вече да го бях пуснала,ама разумът надделява и ме спира  Joy

# 109
  • София
Пак замряла темата. Предлагам всеки да сподели последната смешка/беля, която сътвори януарчето му  Mr. Green

# 110
Ивейн я е страх да пипа баща си по голите крака, защото има косми  Joy Joy Joy hahaha  много гнуслива е станала напоследък и като пипа нещо , което не и харесва вика с цяло гърло  rotfImbo doh

# 111
Анди, не иска да стои на площадките и ходи само по пътя при колите. Започна вече да повтаря доста неща, които му кажем. Много мие сладък като каже "Няма" и обръща ръцете  Joy . Утре ще ходим на ретро парад в Русе и ми е голямо приключение, че досега не сме били на хотел с него.Една чанта с багаж само за него съм нагласила. Сигурна съм че пак ще забравим нещо дано след обяд в Русе да е хубаво времето. Приятен уикенд момичета. Надявам се като се върна да сте изписали поне една страничка  Hug

# 112
Здравейте Simple Smile
от доста време не съм писала, но в момента други неща са ми на главата. Даже не съм влизала и да Ви чета. Ще се местим да живеем в друг град. Предложиха ми работа, която не можах да откажа. А и за малкия ще има място в яслата. Тук никъде не се класира ( нали сме само с 2т. за настоящ адрес) и така. Общо взето ми е много терсене. Тук са ни приятелите, обичам София, а и психически се бях настройла да почвам работа февруари чак, но какво да се прави...
Около малкия за нищо смешно не се сещам сега. Той още си е на негови приказки и така.
Лек ден засега Simple Smile

# 113
  • София
тонито7, успех в новия град  Hug Дано намериш добри приятели, с които да ти е по-лесно да свикнеш  Peace

# 114
тонито7, успех в новия град  Hug Дано намериш добри приятели, с които да ти е по-лесно да свикнеш  Peace
Благодаря ти Зеленко Simple Smile много си мила   bouquet  Hug . Много жалко, че.така и не успях да се запозная с Вас Sad

# 115
Здравейте! Аз малко по никое време, ама иначе или техниката е окупирана или аз съм подхванала нещо да правя и все отлагам. Как сте момичета? Времето вече е пролетно и темичката пак забуксува.
тонито7, все пак преместването е заради нещо положително като причина и всичко ще е наред, просто не тръгвай предубедена към мястото, хората, работата и както се казва "Господ пред вас и вие след него"   Hug
При нас нищо ново освен поникването на осмото зъбче, а и ходихме на нефролог, че на прегледа на бъбреците, който се правеше на 6 месеца лекарката нещо се усъмни за едното легенче, че било по широко и щяло да задържа урина, съответно и бактерии, но сега на контролата нямаше нищо нередно.
Иначе за беля или нещо смешно и аз не се сещам, обичайното изпълнение е когато го оставя в кошарата, за да свърша през това време нещо и той почва да мрънка, ако не  реагирам в смисъл да го взема си бърка нарочно с пръст в гърлото и разбира се повръща  Shocked. Това естествено изобщо не го намирам за смешно, защото ме изумява първо факта, че го прави (незнам как не му е гадно) и второ после пада сещате се какво преобличане и бърсане. Пробвам и с бибероната, давам я с надеждата само мир да има, ама не-хвърля я и явно това е решил, че е начин да ми привлече вниманието и успява де  Laughing
Исках да ви питам и дали има майки от София, които взимат от частна кухня храна и дали са доволни, както и коя е?
Това е от мен съфорумки, време да полегна, че днес мих прозорци и съм меко казано пред разпадане, всъщност толкова съм уморена, че от преумора не можах да заспя преди това.
До скоро!  Hug

# 116
  • София
тонито7, кога заминавате? Организирахте ли се вече? Имате ли нужда от помощ? Приятели/познати чакат ли ви? Как е градската тема във форума?
Батко нямаше годинка още, когато заминахме за Козлодуй. Познавах виртуално една майка от неговата отчетна група и нищо повече. Тя много ми помогна да свикна - аз дотогава в град без светофар не бях живяла. Оказа се, че разбиранията ни за отглеждането на децата съвпадат в много голяма степен и много се сближихме. А иначе на ново място може да се сблъскаш с най-странни неща  Mr. Green Трудно ми беше да разбера примерно къде да си платя сметката за вода, защото документ издаваха едва след плащаето - няма фактура, няма нищо. Оказа се, че отиваш в пощата на едно гише и там ти казват сумата. Чак като платиш - получаваш бележката... Но свикнахме, имаше и някои предимства пред София. Намерих много приятели, с които и сега поддържаме връзка. Така че горе главата и успех!

# 117
tonito7,   bouquet Всяко "зло" - за добро, по-малките градове си имат предимствата, особено за по-малки деца.
Звезден прах, мн смешно ми стана това с космите  Laughing
При нас има доста комични ситуации, но честно казано не ми се пише сега за тях...

# 118
Аз от днеска мога да споделя нова беля, нашия пуснал котлоните и си гледаме от прозореца на спалнята един камион товарят и аз усещам, че нещо мирише на дим, обаче не обръщам внимание, мисля си , че идва отвънка. Като се обърнах по някое време, то кълбета пушек, на единия котлон дъска за рязане гори, на другия стъклена купа стои...

Иначе за детската кухня, ние сега сме в България на гости и поръчах 2 пъти храна от 2 различни частни кухни. Първия път не я яде, втория даже не съм му я дала. Жалко, но не е това, което очаквах, нашия е на обща храна, яде това, което и ние, стандартни манджи, а тези бяха някакви комбинации от продукти явно с цел разнообразно хранене за детето. А и аз отдавна не пюрирам. Та не му допадна.

# 119
Здравейте и благодаря за окуражаването Simple Smile момичета   bouquet
Зеленко ...благодаря ти отново  Hug , иначе-да организирали сме си всичко. Даже и камион наехме за покъщнината и на 23 ще се пренася багажа. Иначе таткото ще ни караа с малкия 2 дена преди това, защото с него на път си е приключение. Хич не му харесва да седи в столчето. На връщане от наште за насам пищя като луд, завира си пръстите и както при  fairness всичко оповръща  Sick
Salve сподели по-натам да се посмеем Simple Smile
ГоУем вятър.... #2gunfire голямо нещо. Приятна вечер на всички Ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт