ЯНУАРското човече вече тича смело надалече! (ЯНУАРИ 2014, тема 25)

• 50 717
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
За детската кухня: не се записахме след толкова време обмисляне на същото. Готвя и всички хапват каквото е. Гледам да има супичка, някакъв десерт- кремче, мляко с ориз, грис. Ние вече не се кърмим, последното цокане беше на 1г. и 5м.

"Тон за среща"

София, Борисова градина, пред Сцената
14.07. Вторник 17ч.

Аз ще съм с моята армия в пълен състав. Който иска да се видим, много ще се радвам.  Heart Eyes
Ще взема играчки, търкала, топки.

# 166
  • София
Не се заклевам, че ще дойда, ама има шанс. Ще пусна и във Фб групата  Peace

# 167
  • София
Аз вторник не съм на работа така или иначе. Малкия до към 16,30-17 спи и за да не закъсняваме много, ще го метна на тролея и идваме. Дано е хубаво времето!

# 168
Ураа, няма да сме сами  Heart Eyes

Babyface, когато се наспите разбира се, ние може по-раничко да отидем и поне до 20ч. ще сме там.
Зеленко, има ли някой от Фейсгрупичката, който иска да се присъедини?  Heart Eyes

Ехаа, ще бъде забавно да видя щъкащи навсякъде януарчета  Mr. Green  #Crazy  Като знам моите как се разделят за секунди и избора кого да догоня е труден  Joy

# 169
  • София
За момента няма друг потвърдил във Фб.

# 170
Няма проблем.  Party  Паркът е мой! Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 10:39 от toridim

# 171
И аз утре най-вероятно ще пропусна, за съжаление... Хубаво да си изкарате!  Hug

Да ви питам вашите деца хапят ли? При нас е много актуално - и от радост, и от гняв... Обяснявам, правя се, че рева и ме боли, пак обяснявам и няма ефект. Идеи?

# 172
Моето дращи в лицето, като много се радва  Tired

# 173
Здравейте и от мен Simple Smile
най-накрая да се разпиша, но пък и Вие не сте драскали кой знае колко Simple Smile
Моя юнак преди време много хапеше като се радва. В един момент това спря, но пък почна да шляпа-особено, ако видеше гола кълка. Какво ли не сме му говорили и сме се правили, че плачем, но той само ни се смее насреща. То това шляпане за нас не е болезнено, но ме беше страх, че зарадва ли се на някое детенце от яслата и почне да го шляпа-за него ще си е жив пердах. Но пак от самосебе си спря да шляпа, но пък сега щипе
... Tired явно са някакви фази... нека и по- опитните мами да се обадят.

# 174
  • София
Ние ще дойдем на срещата днес, при това - в пълен състав  Mr. Green

За щипането и пляскането, какво да ви кажа... у дома и хапане има - и от радост, и от гняв. Откак проходи, на 180 градуса се обърна това дете. Борим се: говорим, обясняваме и разсейваме. Предлагам възглавница за хапане. Барем хване дикиш в някакъв момент  ooooh!

# 175
  • Cyberspace
Хора, моя се бие дори. Удря право в лицето шамари от яд. Само да не стане на неговото и подивява - крещи истерично и започва да удря. С говорене не става - нито ме чува, нито ме разбира. Удря и деца, не мога да се отделя на метър от него, трябва все да го пазя да не удари някое дете. Решение не съм открила, но търся такова. Не ми се чака да отмине това, защото може вместо да мине, да се осъвършенства и да стане изпечен побойник с времето и тази мисъл не ми дава покой  ooooh! Mr. Green

# 176
  • София
Ей, много свежа среща се получи днес  Mr. Green Съжалявам, че си тръгнахме толкова рано (19,30 ч.), но бяхме от сутринта в парка и си имаме път до дома. Скоро - пак  Peace

# 177
И моите се хапят, скубят, побутват. Но това си е нормално, все пак си е един вид съперничество  Twisted Evil.

"Тон за среща" част втора  Heart Eyes

София, Борисова градина, пред Сцената

22.07. Сряда 17ч. до към 20ч.

Много ще се радвам, ако се съберем майчета повечко, да си побръщолевим на воля и оплачем от несполуките, поклюкарстваме и се върнем у дома заредени с любов и търпение!

Пред Сцената (дано няма някое мероприятие , тогава ще търсим други варианти) има пейки, пространство за игра, тревичка за постелки всякакви, без колелета и риск за малките щъкльовци, видимост, сенчица и слънчице. Часът го мислех много, но го пиша пак 17ч. заради работещите майчета и сънливите бебоци. Предната среща беше доста разтоварваща, спокойна, игрива. Всички батковци и каки да са на линия, моляяя!

П.П.Исках пак Вторник, но като го написах чак се сетих, че тогава имаме годишнина от сватбата с моя съюзник  Mr. Green

Всеки, който пожелае, да идва!  Hug

# 178
Здравейте, вероятно сте ме забравили ако случайно сте ме запомнили  Mr. Green
Не съм писала тук от 100 години, но наистина нямам физическо време нито за четене, нито за писане..
Мисля да дойда на срещата. На 20 юли живот и здраве се прибираме за около месец в България, така че на 22 много ще се радвам да се запознаем.  Grinning
Не знам дали сте обсъждали темата с говоремето, но Александра казва само 2- 3 думи. Предполагам, защото около нея се говори на 4 езика...

# 179
penumbra и ние не говорим.

Ще се радвам да се запознаем на 22!

Общи условия

Активация на акаунт