.На ясла ще ходи от февруари, до тогава ще се гледаме. Той продължава да не обича да се храни и си върви дребничък, за жалост и често боледува
. Дано го израстне бързо.
А досега си знаеше - 14-16 непробуден сън в кошарата, 22-08 часа - пак непробуден сън... Сега цяла нощ се буди, плаче и я търси. Ще мине, верно, но дори не успях да се порадвам на хубавия режим, който си беше направил...
.
))

При нас тръшкането не е твърде често,но за сметка на това е мнооооооого качествено. За ясла аз си мислех по-нататък,като репетиция за градината,че уффффф колкото и банално да звучи т'ва приспиване ми скъсява животчето.Сега вече няма проблем,но само и единствено с мен,ходи у баба си,излиза с нея,но дойде ли време за сън-няма баба,няма тати.Тя още като малко бебе не беше никак лесна-другите дечица ги люшнат 2-3 пъти и са готови,аз обикалях като патрулка квартала
При нас може би помага и това, че режима ни е все един и същ, рутината. Винаги аз го приспивам и винаги всичко е в еднаква последователност, като се замисля никога не го е слагал да спи някой друг
Мисля, че е момент......надявам се да е момент. Иначе и ние - мляко, някоя книжка, целуваме се и......ама от де и хрумна да висим при нея, нямам идея

Яде без проблем- всичко......без пропорциии
дадоха ни домашна луканка и ела да видиш как ръфа
после и супа и накрая и десерт -плодово мляко
няма шест- пет
/, всички я оприличават от 2 годишна - нагоре..... 
Препоръчани теми