)) Иначе на морето от жега ли, от какво - нищо не ще да яде. Сега е отслабнал. Иначе почивка не мога да го нарека, беше си като в Сф, ама има море. Най-смешно ми беше там, като ходех да му взимам фреш, имаше един кантар с табелка "Бабката умря. Безплатно е."
Но пак не се качих да не си развалям настроението
Как беше плажа? Ние бяхме в началото на август и централния беше потресаващо мръсен!
. На централния беше умерено замърсено, като на всеки градски плаж. Улучихме тихо време и морето беше като езеро. На 10 август пристигнахме и на 16 си тръгнахме.
ще съм ти много благодарна. 

)) Иначе на морето от жега ли, от какво - нищо не ще да яде. Сега е отслабнал. Иначе почивка не мога да го нарека, беше си като в Сф, ама има море. Най-смешно ми беше там, като ходех да му взимам фреш, имаше един кантар с табелка "Бабката умря. Безплатно е."
Но пак не се качих да не си развалям настроението
Как беше плажа? Ние бяхме в началото на август и централния беше потресаващо мръсен!
. На централния беше умерено замърсено, като на всеки градски плаж. Улучихме тихо време и морето беше като езеро. На 10 август пристигнахме и на 16 си тръгнахме.
ще съм ти много благодарна. 

Ще се справите, Миме!
И винаги,когато трябва за нещо да каже сложи,или аз го кажа,той повтаря гудай,хах. Смешко. Тръшка се яко и яко се дере когато е във фаза.
В момента е на вълна да се вдъхновява на всичко с гуми - кола, колело, мотор и т.н. и само сочи и с въодушевление повтаря "КА" и бръмчи. Сякаш изобщо не вдява какво му говоря понякога. Няколко негови си неща повтаря, които колкото и да се опитвам, не мога да разбера дали значат нещо или просто си ги мърмори. Има проблясъци, когато е в настроение, но през повечето време е свободен електрон и хич не му пука и не успявам да го впечатля толкова, че да ми обърне внимание. Останалите деца на неговата възраст вече са си осъзнати човечета, дори някой да не говорят добре, а той... Чудя се дали просто наистина е непукист или основателно се притеснявам за развитието му 
. Сега съм се прицелила в залъгалката, ама май ще изчакам да е около Коледа, че поне ще съм почивка и недоспиването няма да е чак такъв проблем
.
Препоръчани теми